Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 124.
-
παντως οταν κατεβασα την official stable απο το site και εκανα aunzip δεν βρηκα καποιο image αρχειο, δεν ξερω εαν βοηθαει αυτο;
-
Παράθεση από vortalhe: “Παράθεση από kpavlatos147: “Βγηκα. σχετικα με το μυνημα αυτο η συνταξη του ονοματος του αρχειου,του ονοματος καταλογου,η της ετκετας του τομου ειναι εσφαλμενη.(0χ8007007b:open programmer MPRG.hex τι ειναι; τελικα δεν μπορω να βαλω official rom με τον οδηγο αυτο τι θα κανω ποιον οδηγω να ακολουθησω θελω απλα να βαλω OFFICIAL!!! ” ακολουθησε τον οδηγο καταγραμμα και θα γινει εχεις x64 windows?Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64 εχ…
-
Συγνωμη αλλα δεν εχει οδηγο για το mi4c να βαλω official rom!!!
-
Βγηκα. σχετικα με το μυνημα αυτο η συνταξη του ονοματος του αρχειου,του ονοματος καταλογου,η της ετκετας του τομου ειναι εσφαλμενη.(0χ8007007b:open programmer MPRG.hex τι ειναι; τελικα δεν μπορω να βαλω official rom με τον οδηγο αυτο τι θα κανω ποιον οδηγω να ακολουθησω θελω απλα να βαλω OFFICIAL!!!
-
ειμαι με το κινητο στο χερι help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-
και αμα θελωνα βγω απο το adb reboot edl τωρα που δεν κανει τιποτα πως βγαινω?
-
λοιπον παιδια μου βγαζει μυνημα στν αρχη και ειναι αυτο: η συνταξη του ονοματος του αρχειου,του ονοματος καταλογου,η της ετκετας του τομου ειναι εσφαλμενη.(0χ8007007b:open programmer MPRG.hex
-
ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ και οτι γινει γινει χαχαχαχχα ΠΑΤΑΩ FLASH!!!!!
-
παιδια καποιος? να προχωρησω με το install? και να παταω την επιλογη της μη επαληθευσης;
-
δεν μου κανει install το miflash γιατι; πεταει ενα μηνυμα κατι με την επαληθευση απο τα windows τι κανω;
-
Παιδια εγω τι κανω με το mi4c να προχωρησω με τον οδηγω η θα φαω τα μουτρα μου; Ειναι μονο για το pro αυτος ο οδηγος;
-
adb universal drivers κανουν και για το mi4c ετσι ωστε να περασω και εγω με την σειρα μου καποια OFFICIAL rom στο mi4c?
-
ειχα περασει το mi pc suite πρι δω αυτόν τον οδηγω...λογικά θα πρέπει να κανω unistall,να κάνω αυτό που λέει για της ψηφιακές υπογραφές και μετά να κάνω install έτσι?
-
ευχαριστω πολυ!!!!!να ρωτησω κατι τελευταιο οταν κανετε fastboot mode σε σας μενει η εικονα με το λαγουδακι σταθερη δεν σβηνει ποτε; Εμενα σβηνει μετα απο 10 με 15 δευτερολεπτα δεν ειανι σωστο ετσι;
-
αμα ακολουθησω καποιον επισημο οδηγο απο το site της xiaomi θα εχω προβλημα;Εκει που υπαρχουν οι official rom στο miui.com
-
τωρα παιδια μπερδευτικα πολυ.....δεν ξερω τι να κανω....παω απο εναν οδηγο στον αλλο!!!!!
-
Δεν μπορώ να μπω σε fastboot mode πάνω από 10 δευτερόλεπτα!!!!!!! τι να κανω;
-
δηλαδη θα κατεβασω το miflash από τον οδηγό που μου παρέθεσε ο φίλος η θα τον ακολουθήσω κατά γραμμα....γιατί δεν καταλαβαίνω αυτός δεν είναι οδηγός για ξεκλειδωμα;
-
Συγνωμη για την ερώτηση αλλά το miflash είναι το ίδιο με το mi pc suite;Μπορείτε να μου δώσετε έναν οδηγό έχω λιγο μπερδευτεί......
-
ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας.....θα το προχώρησε με το miflash ελπίζω να πάνε όλα καλά....!!!!!