o bobai σε άλλο thred μου λεει ότι έχω πειραγμενη ελληνικη rom, μου έχουν περάσειTWRP και πρέπει οπωσδήποτε να τσεκαρω τον bootloader..τι να κάνω παιδιά αμα φλασαρω μέσω. miflash θα έχω πρόβλημα;
παω να κάνω τον έλεγχο και το fastboot διαρκεί μονο 10 δευτερόλεπτα και μετά σβήνει και δεν μπορώ να δω εαν ο bootloader σε τι κατάσταση είναι.Τι πρέπει να κανω;
εχει μία unofficial γιατί έχει και ελληνικά μέσα και θέλω να περάσω μια official.Ήθελα να δω εάν ο bootloader είναι κλειδωμένος η οχι και δεν μπορώ να το τσεκαρω....και δεν έχω καταλάβει σε fastboot μπαίνω όταν το κινητό είναι κλειστό με τον συνδιασμό των πλήκτρων ;
παιδια τι είναι το mrp και camera mode και πώς κάνω την εναλλαγή αυτή?Πάντως το κινητό κάνει ακριβώς 10 δευτερόλεπτα σε fastboot και μετά σβήνει .( fastboot μπαίνω όταν είναι κλειστό το κινητό;)
Ρε παιδια σε fastboot μπαινει οταν το κινητο ειναι κλειστο?και οταν μπαινει γιατι σε μενα κραταει μονο 10 δευτερολεπτα η εικονα με το λαγουδακι και το android και μετα σβηνει;
Λοιπον παιδιά ήρθε το κινητό ευχαριστημένος πολύ από την αγορα... λοιπόν στο λειτουργικό έχω την MIUI Global 7.4/Stable 7.4.8.0(LXKCNDA) και από ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα σε καμία περίπτωση δεν είναι official γιατί παρατήρησα ότι έχω και σαν επιλογή την ελληνική γλώσσα έτσι;
Όταν κάνουμε ένα update στην rom από developer σε developer η από stable σε stable τα αρχεία μας οι επαφές μας και γενικότερα ότι έχουμε στο κινητό τα χανουμε?
Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι διάφορα αυτης της rom: xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_GTV-6.5.26.zip με αυτήν:Mi4c Libra 6.5.26.Η δεύτερη λέτε ότι είναι custom ελληνική rom και τη βρηκα στην αναλογη κατηγορια τοτε η πρώτη τι είναι;Έχω μπερδευτει.....
Συγνώμη εάν κουραζω με της ερωτησεις μου αλλά ποια είναι η διάφορα να φλασαρω μία official η μία custom rom στο κινητό με recovery mode και με fastboot τρόπο.
Ολα τα κινεζομαγαζα που μας φέρνουν τα κινητά της xiaomi που έχουν την ελληνική γλώσσα μέσα για να μας περάσουν αυτήν την custom rom ξεκλειδώνουν το κινητό την βάζουν και μετά το ξανα κλειδωνουν;