Καλημέρα η τελευταία ρομ έχει θέματα; Βγάζει συχνά η τάδε εφαρμογή έκλεισε και είναι για διάφορες εφαρμογές. Έχω κάνει clean install. Τελευταία εννοώ xtrv 7.9.21
Το μέγεθος του backup είναι γύρω στα 3 gb εσωτερικό έχω γύρω στα 20 ελεύθερο και στην κάρτα sd 9gb .δεν μου έχει επιλογή πιο χώρο να διαλεξω, άκυρο βρήκα πως διαλέγεις χώρο. Στον εσωτερικό μου κάνει backup. Στην κάρτα ενώ έχω χώρο δεν κάνει. Έχω ενεργοποιήσει το documents δε ξέρω αν παίζει ρολο
Οπως έγραψα και πριν είχα την ressurection ήθελα να γυρίσω στην μιουι και φλασαρα από το ρεκαβερυ την xtrv 7.6.10 . Τώρα δεν ανοίγει δείχνει μόνο το μι λογκο και κλείνει. Οπότε θέλω να φλασαρα μια με φαστμπουτ για να δουλέψει. Κλείδωσε όμως ο bootloader. Τι κάνω τώρα;
Καλησπέρα. Έχω το kenzo και είχε περασμένη την resurection remix. Ήθελα να γυρίσω στην μιουι. Κατέβασα την τελευταία ελληνική xtrv , μπαίνω recovery κάνω τα wipes φλασαρω την τον καιρό τώρα δεν ανοίγει. Δείχνει το mi και μετά σβήνει. Πώς φτιάχνει; Με fastboot?
Παιδια καινούργιος στο φόρουμ και λόγο φόρτου εργασίας ήθελα να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει περίπτωση να ανάβει το λεντ στον μεσσεντζερ; Δε ξέρω αν έχει απαντηθεί. Ευχαριστώ