Μαλλον αδικα χαρηκα για την gcam 7 στο mi5s με superior os, στην πρωτη εκδοση δεν αποθηκευε τις φωτο και στην 2η τις βγαζει θολες θα δοκιμασω και αλλη αν ειναι αλλα μαλλον δεν....
Εβαλα και εγω για δοκιμη την tulen αλλα μου εκανε το γνωστο μοβ φοντο, εβαλα οτι config ειχα και δεν ειχα και απο το πουθενα οι ριθμισεις του foxy για το mi5s δουλεψαν και η selfie και η κανονικη καμερα.
Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από amavroudis: “MGC_6.1.021_xcam_5_beta20.apk Αυτή έχουν οι πιο πολλοί και είναι ευχαριστημένοι. Δοκίμασε και εσύ και άλλες και πες εντυπώσεις. ” Τι ρυθμίσεις έχετε βάλει? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” xiaomi-miui.gr/community/index…%CF%84%CE%BF-Xiaomi-Mi-8/ Εδω η ρυθμίσεις για την gcam
geoanto555 Ευχομαι να σας ζησει να την δειτε οπως ποθειτε με υγεια πανω απο ολα!!! Όση χαρά κι αν έχασες κι ακόμη άλλη τόση, ήρθε στον κόσμο η κόρη σου να σου τη συμπληρώσει!
Η Xiaomi καλως η κακως την συσκευη την παρατησε οποτε δεν βλεπω τον λογο να εχει καποιος την miui rom, εχει τοσες πολλες custom ρομ με android 9 κιολας ωστε να μπορεις να βαζεις οποια gcam θελεις.