Εκανα μια δοκιμη με stock καμερα και gcam 3.2 maxparam και δεν νομιζω οτι πηγε τοσο καλα οποιος θελει μπορει να το δει να μου πει τι μπορει να εκανα λαθος.
Μετα απο πολλες προσπαθειες για επαναφορα με πολλα προγραμματα και μεσω google κλπ κλπ δυστυχως δεν καταφερα τιποτα...Μελοντικα ομως θα ηθελα να τροπους για backup το syncdroid ειναι οκ γι αυτη την δουλεια ?
Παιδια SOS εκανα wipe στην συσκευη (μεσω twrp) και οταν εκανα επαναφορα δεν μου εμφανισε κατι φωτογραφιες (μου εμφανισε τα παντα εκτος αυτες...Υπαρχει τροπος επαναφορας η τις κλαιμε ?
Παράθεση από ronin13: “WTF???????? Ξέρουμε κατά πόσο είναι αξιόπιστο αυτό; Xiaomi: Αυτές είναι 28 συσκευές που η εταιρεία θα αναβαθμίσει επίσημα σε MIUI 10 | Techmaniacs ” Η πρώτη παρτίδα, η οποία καταφθάνει στις αρχές Ιουλίου, θα ενημερώσει τα Mi 6, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Redmi S2, Redmi Note 5 Pro / Redmi Note 5, Mi 5, Mi Note 2, και Mi Mix. Η δεύτερη παρτίδα, που έρχεται στα τέλη Ιουλίου, αναβαθμίζει τα Redmi Note 4X / Redmi Note 4 (Qualcomm), Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi Max, Mi Max Prime, Mi Max 2, …
Με screen protector τελικα βρηκαμε κατι αλλο περα απο αυτη με το Μι στα αριστερα?Επισης με θηκη η iPaky καλη ?Εγω τωρα εχω μια απλη διαφανη που δεν ασχημαινει το κινητο.