Με καλυψες απολυτα σε ευχαριστω πολυ. Την stable εχω βαλει την τελευταια xiaomi.eu_multi_MI5S_V8.0.10.0.MAGCNDH_v8-6.0.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other
Αν βαλω την 6.12.1 θα σβηστουν τα προγραμματα που εχω βαλει ?(Σορρυ αν φαινεται χαζη η ερωτηση αλλα ειναι η πρωτη μου φορα σε xiaomi ) Επισης antivirus εχετε βαλει ?Αν ναι ποιο ?
Δεν θα σε ρωτησω γτ,θα πω απλα κατι ξερεις και το λες.Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ για την βοηθεια σου δεν θα τα κατεφερνα χωρις εσενα φυσικα δεν μπορω να μην πω ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια του φορουμ που με τους οδηγους που εχουν κανει μου εκαναν την διαδικασια πιο ευκολη.
Τελευταια (πιστευω) ερωτηση και σορρυ αν σε κουραζω stable η developer μου προτεινεις απο εδω ? xiaomi-miui.gr/community/wsif/…1-Xiaomi-Mi-5S-Capricorn/
Λοιπον μετα απο καποιες δοκιμες βαλε βγαλε το τηλ απο το usb και αλλα εγινε η δουλεια μας το θεμα ειναι οτι δεν εχω Ελληνικα η ρομ stable που κατεβασα δεν ειναι multi ? en.miui.com/download-314.html
Εκανα το unlock με καποια μικρα προβληματακια αλλα τα καταφερα πηγα να κανω το twrp και την πατησα με τα κινεζικα, κατι πατισα και μου σβηστηκαν ολα και παμε παλι απο την αρχη... Με αυτον τον οδηγο Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s (Capricron) (Για πρώτη φορά) - Μη δοκιμασμένος - [Μόνο για έμπειρους χρήστες] υπαρχει καποιος αλλο οδηγος η ειναι οκ αυτος ?