Ηρθε και εμενα σημερα η κινηταρα μου πολυ ομορφη συσκευη δεν το περιμενα τοσο. Εχει μεσα Ελληνικα εκδοση android 6.0.1 ΜΧΒ48Τ και MIUI 8.0.10.0.0(MAGCNDH) Χρειαζεται να περασω καποια ρομ η μια χαρα ειμαι και ετσι ?
Μπαινω στο φορουμ και διαβαζω αυτα που γραφεται για το mi5s και φτοιαχνει η διαθεση μου.Δεν περνανε οι μερες να ερθει το ατιμο...Θηκες και tempered glass καμμια προταση ?Απου που να παρουμε εννοω.
Παράθεση από Sokin_v: “Παιδια θελω την γνωμη σας.Βρηκα το Xiaomi Mi 5s απο Banggood.com με κουπονι κατεβαινει στα €274.14 να το εμπιστευτω το site? Tιμη? Nομιζω ειναι οτι καλυτερο υπαρχει.Το μονο κακο ειναι οτι θα ξεκινησει στο τελος του μηνα αλλα οκ δεν καιγομαι αμεσα. ” Κανεις ?
Παιδια θελω την γνωμη σας.Βρηκα το Xiaomi Mi 5s απο Banggood.com με κουπονι κατεβαινει στα €274.14 να το εμπιστευτω το site? Tιμη? Nομιζω ειναι οτι καλυτερο υπαρχει.Το μονο κακο ειναι οτι θα ξεκινησει στο τελος του μηνα αλλα οκ δεν καιγομαι αμεσα.
Για μενα οι 5 ιντσες πιστευω ειναι μια χαρα (αν σκεφτεις οτι ειμαι με 3.5 τωρα).Αν σε καποιον δεν κανει κοπο θα ηθελα να μου πει αν αξιζει τελικα τα extra χρηματα το 5s σε σχεση με το 5. Εντομεταξυ ειμαι σε θεμα Redmi Note 3 Pro - Ερωτήσεις για νέα αγορά και μιλαω/με για 5 και 5s. Επισης γνωριζει κανεις τι ειναι ακριβως αυτο και γιατι ειναι πιο φτηνο ?Προσφορα (Πακετο)? Xiaomi Mi5 5.15inch FHD Android 6.0 Type-C 3GB 32GB 4G LTE Smartphone
Δηλαδη μου λες καλυτερα mi5 σε αυτο το κομματι ? mi5 αισθητηρας Sony IMX298 Exmor RS και mi5s αισθητηρας Sony IMX378 Exmor RS Αυτο βρηκα σαν διαφορα αν μετραει βεβαια...
Μαλλον θα παω γι αυτο εδω Xiaomi Mi 5S 3GB 64GB Smartphone - Silver μικρη η διαφορα για να μην παρω το πιο καινουριο (αρα και καλυτερο ?) Βαζω το gold και ανεβαινει η τιμη γιατι ?
Καταλαβα τι θελει να πει.Οτι και με το rn3 Pro κανω μια χαρα την δουλεια μου απλα θα ηθελα την ναυαρχιδα της xiaomi με καλη καμερα και εφοσον το σηκωνει η τσεπη μου γιατι οχι...
Γεια σας παιδια συντομα θα αλλαξω το κιν μου (Iphone 4s) με xiaomi η απορια μου ειναι η εξης να παω σε Redmi Note 3 Pro η σε καποιο πιο καινουριο mi5 mi5s ? το ρωταω αυτο αν αξίζει τα 100e διαφορα ?