δεν μου φαίνεται δύσκολο σε ευχαριστώ πολύ! Πιστεύεις θα τα καταφέρω; =============== Μαρ 26th 2017, 1:40pm =============== Ααα και κάτι ακόμα το zip που θα το βρω; Συγγνώμη αν το λέει μέσα απλά έκανα ανάγνωση μόνο τα βήματα για να δω αν μπορώ θα το ξαναδιαβάσω και ολο
Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο για τον χρονο σας πραγματικα το εκτιμω! Θα κρατισω αντιγραφα στο υπολογιστη καλυτερα και θα το κανω επαναφορα!Για ακομη μια φορα σας ευχαριστω πολυ
Το μονο που εγινε ειναι να μου κανει τις επαφες 100 φορες την καθε μια...το αφηνω δεν ξανα ασχολουμε δεν δουλευει τιποτα!Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας
Δεν υπαρχει προβλημα ευχαριστω πολυ! Πρεπει να ειναι απενεργοποιημενο το κινητο για να πατησω τα δυο πληκτρα; =============== Μαρ 26th 2017, 12:16pm =============== Πατωντας τα δυο πληκτρα μου εκανε ενα reset και μετα εγινε κανονικα μπορω να γραψω με κενο απλα μου εβγαλε δυο φορες την καθε επαφη και η μια εκ τον δυο ειναι μονο για αναγνωση
Γεια σας! Ειμαι νεος εδω και θα ηθελα να σας συγχαρω για την πολυ καλη δουλεια που κανετε!Λοιπον εχω το xiaomi redmi note 2 και τον τελευταιο καιρο παρατηρω πως δεν μπορω να εχω κενο στα ονοματα των επαφων(Π.Χ Θειος Πετρος) μου εμφανιζει το μηνυμα Γενικη αποτυχεια.Επισης υπαρχει και ενα ακομα προβλημα στην αποθηκευση των επαφων ενω αποθηκευω ενα ονομα (Π.Χ Γιωργος) μετα απο λιγη ωρα μου το εμφανιζει Γιωρ. Μηποως γνωριζεται τι προβλημα υπαρχει;Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!