Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 24.
-
Καλησπέρα παιδιά. Έχω την globaal stable 8.5.6 σε ένα mi max 2. Προσπαθώ να βγάλω την ελληνική, έχω ζητήσει άδεια για ξεκλείδωμα, ήρθε (άμεσα σχετικά ίσως επειδή είχα λογαριασμό mi, να σημειώσω ότι έχω αφαιρέσει το παλιό τηλέφωνο από τον λογαριασμό και έχω το καινούριο μόνο του). Το βάζω στο πρόγραμμα να ξεκλειδώσει και μου πετάει αυτό το πρόβλημα συνέχεια pTpyV Imgur: The most awesome images on the Internet Με την πρώτη έκδοση φτάνει στο 50% με την δεύτερη στο 99% και ομοίως δεν με αφηνει. Προσ…
-
* 25/8/2017, 00:13:19 * Κ.Α.Τ. * ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ * 22/8/2017, 00:20:27 * Κ.Α.Τ. * ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ * 22/8/2017, 14:22:13 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 19/8/2017, 03:30:00 * ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Την γλιτώσαμε επειδή δεν γράφει αντικείμενα μεγάλης αξίας; Ποιος ξέρει παιδια
-
Το 17 τρακ λέει αυτό... Αριθμός: RB305621985SG Κατάσταση πακέτου: Καθ' οδόν Χώρα Προορισμού: Ελλάδα 2017-08-22 20:27 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY 2017-08-22 14:22 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2017-08-19 03:30 SINGAPORE, SEND ITEM ABROAD Χώρα Προέλευσης: Σιγκαπούρη 2017-08-22 20:26 Held by Custom 2017-08-22 17:22 Arrival at Processing Center (Country code: GR) 2017-08-22 11:57 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2017-08-19 03:30…
-
Καλημέρα. Τελωνείο είναι σίγουρο φαντάζομαι; Παίζει να την γλιτώσουμε με μικρή χρέωση και όχι σαν υψηλής αξίας; * 22/8/2017, 00:20:27 * Κ.Α.Τ. * ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ * 22/8/2017, 14:22:13 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 19/8/2017, 03:30:00 * ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 28s25q0.png
-
Μακαρι!!! Καλή τύχη σε όλους...
-
το ξαναεκανα 5-6 φορες το ιδιο και το ιδιο.... πρεπει να περασε καλα τωρα. οποιος καει στον χυλο φυσαει και το γιαουρτι δεν λενε? για αυτο ειμαι διστακτικος ακομα (με το κινητο μου) η ρομ σκοτωνει...τρομερη προσπαθεια μπραβο σε ολους σας, και σας ευχαριστω για τις απαντησεις και την βοηθεια σας... το κανετε απο την καρδια σας και φαινεται...
-
ευχαριστω πολυ παιδια... με τον οδηγο τελικα ξεκλειδωσε , οπως και αν το προσπαθησα. ισως θελει τον χρονο του το δικο μου, δεν τα καταλαβαινω και εγω πολυ καλα ισως τι να πω/ τωρα μου βγαζει καινουρια θεματα. μπηκε κανονικα σε λειτουργια το κινητο, αλλα πεταει συνεχεια τετοια μηνυματα.. και του εκανα + ρεσταρτ παλι τα ιδια. γενικα δεν δουλευει σωστα , δεν αποκρινετ αι,κολλαει να ανοιξει, κατι εκανα λάθος, τι ομως...
-
βοηθεια.... τα εκανα ολα μεσω twrp , εχω ξεκλειδωσει bootloader υποτιθεται και εχει κολλησει η οθονη ;swipe right to unlock; δεν κανει ομως τιποτα ουτε κλεινει το κινητο οση ωρα και να το κραταω. υποτιθεται οτι εκανε install ,ειχε 2 κουμπια κατω περιμενα πολλη ωρα και οατησα reboot system. απο εκει και υστερα τιποτα. μαυρη οθονη με γραμματα κατω κυλιστε για ξεκλειδωμα. τι επαθε?
-
brick?
Μήνυμαμιχαλη ο θεος να βλεπει εσενα και ολη την κυπρο... μεσα απο την καρδια μου, αυτο μονο.
-
brick?
Μήνυμαθα το ξεκινησω και ο θεος βοηθος. ελπιζω να πανε ολα καλα, ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις βοηθειες, και επανερχομαι
-
brick?
Μήνυμαμονο στο fastboot μπαινει,απο εκει πως μπορω να το επαναφερω?
-
brick?
Μήνυμααν σου πω τι φανταζομαι θα με κοροιδευετε. 99% απο το kingroot. Και τωρα;
-
brick?
Μήνυμαδεν μπαινει δυστηχως
-
brick?
Μήνυμαμπορω να το φτιαξω μεσω fastboot?
-
brick?
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “έβαλες άλλη ρομ χωρίς να ξεκλειδώσεις bootloader ? ” προσπαθησα αλλα μου βγαζει error το ftool. ετσι διαφημιζουν κατι ρομ στο miui.com οτι φλασαρεις και ας ειναι κλειδωμενος ο bootloader. εν τελει δεν αλλαξα ποτε ρομ.μονο ρουτ εκανα. το θεμα του κολληματος και restart μου το εκανε εξ αρχης παντως οχι μετα το ρουτ