Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 24.
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Wind (Internet)
George Saab - - Wind Hellas (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΓενικά η Wind είναι απαράδεκτη. VDSL 50αρι αλλά συμπεριφορά 16αρας. Τρώει μόνιμα σκάλωμα. Δεν έχω wind βέβαια αλλά συνέχεια παλεύω με του ξαδέλφου μου που μένει δίπλα μου.
-
Update 9.2.2.0
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην παρεα. Μολις ήρθε καινούριο update
-
Καλησπέρα παιδιά. Πείτε μου βρε παιδιά πως γίνεται το κινητο το πρωι η γραμμή κατάστασης όταν την κάνεις κάτω το πρωι να είναι πράσινη και το βράδυ μόνη της μωβ? Είναι παλαβό το κινητο? Τρεις ώρες ψάχνω τις ρυθμίσεις μια προς μια αλλά τίποτε. Βάζω φωτο να δείτε. Θα τρελαθώ!!!! =============== Ιαν 29th 2018, 12:17am =============== Υπάρχει περίπτωση να το κανει το θέμα galaxy s8 daydream που έχω βάλει επειδή με βολεύει γιατί βγάζει πιο πολλά εικονίδια στην οθόνη?
-
Miui
ΜήνυμαΔεν υπάρχει έξυπνος βοηθός. Χα το ξεχασαν. Στο επόμενο update
-
Miui
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Βαλε ελληνική dev. ” Dev δηλαδή???
-
Miui
ΜήνυμαΚρίμα μου τη δίνειαυτή η βλακεια.
-
Miui
ΜήνυμαΚρίμα μου τη δίνει αυτή η βλακεια.Κάτι πρέπει να βρεθεί
-
Miui
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους. Μια ερωτηση βρε παιδιά αν κάποιος γνωρίζει. Με το update 9.2.1.0 όταν κάνω την οθόνη με το δάχτυλο δεξιά εμφανίζει μια σελίδα καινούρια που πρόσθεσαν την οποία βάζω φωτο να δείτε και δεν μπορώ να την βγάλω να μη φαίνεται. Υπαρχει τρόπος? Ευχαριστώ.
-
Miui
ΜήνυμαΈχει αλλάξει και κάποια πράγματα στο μενού όπως τη φωτο που βάζω εγκατεστημένες εφαρμογές.
-
Miui
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Μόλις μου ήρθε η v9. 2.1.0 στο redmi 4xκαι κάνω update. Απλα ενημερωνω
-
Εμένα το redmi note 4x έχει πάρει την 9.0.5.0 πριν 15 ημερες. Το Oreo δεν ξερω
-
Mail
ΜήνυμαΝα είσαι καλά φίλε μου
-
Mail
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ όλους σας. Ζητω συγνωμη για την αναστάτωση αλλά θα μάθω. Λίγο υπομονή. Ευχαριστώ και πάλι. Καλη συνέχεια
-
Cpu
ΜήνυμαΚατ αρχήν ευχαριστώ πολύ. Δεύτερον έκανα λάθος και το έβαλα κάτω από τις απαντήσεις για το mail και τρίτον δεν μπορούσα να βρω πως μπορώ να το σβήσω. Μη μαλώνεις αδερφέ. Θα μάθω. Ευχαριστώ πολύ πάντως. Δηλ είναι snapdragon!!!!
-
Cpu
ΜήνυμαΠαλληκάρια το xiaomi redmi note 4x μου το έχουν φέρει δώρο. Τελικά μια χαρά είναι. Βλέπω όμως ότι παντού μιλούν για snapdragon. Εγω έβαλα μια εφαρμογή cpu info κι έβγαλε αυτό που παραθέτω. Δεν είναι snapdragon τελικά??
-
Mail
ΜήνυμαΟκ. Το δοκιμάζω και ενημερώνω. Εν τω μεταξύ το κάνει σε διάφορες στιγμές. Μπορεί την ώρα που ανοίγω το ημερολόγιο μπορεί όταν έρθει mail.... Θα το δοκιμάσω κι ενημερώνω. Ευχαριστώ πάντως φίλε μου =============== Ιαν 17th 2018, 7:23pm =============== Οκ. Το δοκιμάζω και ενημερώνω. Εν τω μεταξύ το κάνει σε διάφορες στιγμές. Μπορεί την ώρα που ανοίγω το ημερολόγιο μπορεί όταν έρθει mail.... Θα το δοκιμάσω κι ενημερώνω. Ευχαριστώ πάντως Λοιπόν από τις δύο εφαρμογές mail gmail έκανα διαγραφή μνήμης κ…
-
Mail
ΜήνυμαΑυτό εννοείς?
-
Mail
ΜήνυμαΚαλησπέρα φίλοι μου. Πείτε μου σας παρακαλώ. Γνωρίζει κάποιος γιατί μου βγάζει κάθε τόσο στο mail το μήνυμα ότι η εφαρμογή mail έπαψε να λειτουργεί αλλά δουλεύει όμως. Κάτω λέει άκυρο και δεξιά αναφορά στο εικονίδιο και πατάω άκυρο και συνεχίζω κανονικά. Έβαλα το μήνυμα. Ευχαριστώ πολυ