Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 64.
-
redmi 5 plus
Μήνυμα★ Redmi 5 Plus Latest Global Stable Version Fastboot File Download αυτη κατεβαζω ομως δεν βλεπω αυτο στο miuflash ωστε να κλειδωσω
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ ...
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΖητω συγγνώμη εάν σε ζαλισα απλά είμαι 3 χρόνια με redmi note2 και αφού του τα έχω κάνει όλα και αφού είχα μόνο ελληνική περασμένη λόγο της αλλαγής πέρασα fast boot μετά μέσο αναβάθμιση ς την global και το δίνω στο μικρό μου για tablet... Ωστόσο έχω ξεχάσει το πώς τα έκανα τα ξεκλείδωμα τα κλπ....Άσε που έχω win 10 πλέον και όχι 7 άρια φοβάμαι με τους driver κλπ... Πάει ο mtk πλέον.... τώρα με το 5 plus όλα μου φαίνονται βουνό
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΩραία πάω να ανοίξω υπολογιστή.και μια τελευταία ερώτηση για τώρα αυτή η ρομ που έχω τι διαφορά έχει από τη fast boot? είναι καλύτερη η χειρότερη?
-
redmi 5 plus
Μήνυμαμε επιλογή να κλειδώσει ο bl Αυτό πως γίνεται
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΩραία βάζω fast boot και ζητώ ξεκλείδωμα.μετα μένω με αυτή την ρομ?
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΑυτή που έχει μέσα δεν είναι επίσημη?
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΦοράει την 9.6.5.0 (oegmifd) Global 9.6 σταθερή
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους.. Χθες παρέλαβα redmi 5 plus και πριν στρωθω στα ροοτ σήμερα κλπ θα ήθελα να ρωτήσω το ότι όταν ανοίγω το κινητό στο κάτω μέρος γράφει unlock στην μαύρη οθόνη,Άρα έχει έρθει ξεκλειδώτο??
-
Καλη επιτυχία σε όλους μας τοτε(Hidden Content)
-
Xiaomi box 3
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ παιδιά και χρόνια πολλά
-
καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω το χιαομι box Ομωσ βλεπω οτι ανεβαινει κι αυτο Beelink GT1 Ultimate 3GB DDR4 + 32GB Emmc Tv Box πιο να προτιμησω??
-
Xiaomi box 3
Μήνυμακαλησπερα σκεφτομαι να αγορασω το χιαομι box Ομωσ βλεπω οτι ανεβαινει κι αυτο Beelink GT1 Ultimate 3GB DDR4 + 32GB Emmc Tv Box πιο να προτιμησω??
-
Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι σκέφτομαι να πάρω ένα 520 απο εξωτερικό δώρο στη μάνα μου ... Αξίζει η αγορά τού η θα έχω προβλήματα λόγο πιθανού θανάτου το windows phone???Με νοιάζει το Viber ας πούμε όχι to messeger και ίσως ούτε το facebook Και μερικά ελαφριά παιχνίδια και κυρίως η μπαταρία....στην τιμή των 40-50€ πιστεύω ότι είναι η καλύτερη αγορά από ένα κινέζικο σε εκείνα τα χρήματα.. Αλλιώς καταλήγω σε Gretel a7 κι ο Θεός βοηθός..