Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Μόλις έπεσε στα χέρια μου ένα POCO X3 NFC (UK model). Με το που έκανα το αρχικό σετάρισμα αμέσω παρατήρησα ότι η αρχική οθόνη (home screen) είναι εντελώς κενή! Δοκίμασα όλες τι προτεινόμενες λύσεις που βρήκα (reboot, clear cache και clear data στον Poco Launcher, factory reset) χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Να σημειώσω ότι είμαι σε MIUI Global 12.0.7.0 Stable. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
-
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός Mi Note (το οποίο φοράει την ευρωπαϊκή 6.8.4 από xiaomi.eu) και ήρθε η ωρά να το πουλήσω. Εφοσόν εκανα το factory reset μεσω του TWRP παρατήρησα ότι στην αρχική εκκίνηση και σεταρισμα η συσκευή αναγνωριζει αυτόματα το Mi Account μου. Και ερχομαι εδω να ρωτησω? Πρεπει να τελειωσω το σεταρισμα (με το Mi Account μου) και μετα μεσω των settings της συσκευης να κανω το disassociation? Γιατί μπήκα στο Mi Account μου μέσω του browser του υπολογιστη μου και δεν βλε…
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone Καλη επιτυχία σε όλους!
-
Φιλε MIUI_ART σε ευχαριστω για την αμεση και αναλυτικη απαντηση! Καλυφθηκαν ολες οι αποριες μου! Καλες γιορτές σε όλους! Ευχαριστώ και πάλι!
-
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλη την παρέα! Καινούριος στην παρέα και φυσικά καινούριος και στον κόσμο της MIUI και της Xiaomi καθως μολις πριν λίγες μέρες έφτασε στα χέρια μου το Xiaomi Mi Note (virgo) το οποίο και αυτή τη στιγμή τρέχει την τελευταια stable official global miui rom η οποια εγκατασταθηκε με επιτυχια μεσω fastboot. Οντας "ασχετος" με τον κοσμο της MIUI και αφου διαβασα καποια πραγματα, θα ηθελα να ρωτήσω καποια πράγματα, κυριως για επιβεβαίωση, πριν να προχωρησω στο φλασαρισμα τ…