Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• Παράθεση από panospc: “Παράθεση από Dimitris96: “Εισαι λαθος φιλε...Ο φορτιστης original ειναι 2Α fast charge με 1A δεν κανεις...Θελεις 2Α για ιδιες ταχυτητες φορτισης. ” Έχει 2A φορτιστή αλλά από διάφορα άτομα που έχουν κάνει μετρήσεις το μέγιστο ρεύμα που τραβάει είναι περίπου 1.38A ” το κινητο τραβαει τοσα...ο φορτιστης μπορει να δωσει σχεδον 2Α τον εχω τεσταρει

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από koseutaseu: “Ερώτηση... πόσα mA πρέπει να είναι ο φορτιστής? Θέλω να πάω αντάπτορα για το αυτοκίνητο και βλέπω διάφορα νούμερα . ” Φίλε μου ο φορτιστής που έχεις είναι ήδη 1000mAh και φορτίζει 0-50% σε μισή ώρα.Κάνοντας διάφορους πειραματισμούς έχω αντιληφθεί ότι αν το κινητό που έχεις είναι για φορτιστή 1000mAh τότε όσο μεγαλύτερος και να είναι με την ίδια ταχύτητα θα φορτίζει πάλι. Πιστεύω ότι δεν εξαρτάται λοιπόν από τον φορτιστή και μιλάω πάντα για την περίπ…

• Παράθεση από koseutaseu: “Ερώτηση... πόσα mA πρέπει να είναι ο φορτιστής? Θέλω να πάω αντάπτορα για το αυτοκίνητο και βλέπω διάφορα νούμερα . ” 2A (2000mA) αν θες να φορτισει γρηγορα , αν παρεις και εναν 1Α (1000mA) δεν υπαρχει προβλημα απλα θα γινει πιο αργη φορτιση

• Παιδια ερωτηση...εχουμε κανενα fix για την καμερα; Μπορει να τραβηξει 60fps στα 1080p αλλα στα 720 τραβαει 30 τι διαολο; Ενω ξερω οτι μπορει 120fps στα 720p γτ μας κατεβαζει στα 30?

• Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από Dimitris96: “Παιδια καλησπερα εχω την τελευταια εκδοση MιUI greek stable και εχω σοβαρο θεμα με youtube...Δεν μου αναπαραγει τα βιντεο....ξεκινανε κανονικα φορτωνουν και μετα απο 3 δευτερα κολλαει το βιντεο..καμια λυση; ” Εχω δυστυχως κι εγω κανει την ιδια αναφορα,'φοραω' κι εγω την ιδια Rom ,αλλα από ότι φαινεται θα περιμενουμε την επομενη stable για να απαλλαγούμε από αυτό το πρόβλημα.Μεχρι τοτε,εγω μπαινω στο youtube από τον browser από οπου δεν κολλανε …

• Παιδια καλησπερα εχω την τελευταια εκδοση MιUI greek stable και εχω σοβαρο θεμα με youtube...Δεν μου αναπαραγει τα βιντεο....ξεκινανε κανονικα φορτωνουν και μετα απο 3 δευτερα κολλαει το βιντεο..καμια λυση;

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Dimitris96: “Παιδια καλησπερα! Θελω να μαθω αν ξερει καποιος αν γινεται να χρησιμοποιησω xposed framework γτ θελω ενα module που κανει το κινητο να φαινεται σαν tablet...ή αν ξερει κανεις κανα κολπακι να το καταφερω.! ” Καλησπέρα,επίσημα υπάρχει μόνο ενα port και εκεινο βεβαια δεν είναι σίγουρο αν "παιζει". Εδω => XPOSED FRAMEWORK MIUI 7 REDMI NOTE 2 - Redmi Note 2/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum θα βρείς πληροφορίες και μεθοδολογία σχετικά με το xposed και τ…

• Παιδια καλησπερα! Θελω να μαθω αν ξερει καποιος αν γινεται να χρησιμοποιησω xposed framework γτ θελω ενα module που κανει το κινητο να φαινεται σαν tablet...ή αν ξερει κανεις κανα κολπακι να το καταφερω.!