Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 170.

• Δυστυχώς ό,τι ευρωπαικό και να βγάλουν θα μας είναι άχρηστο εκτός εαν πάρουμε το ευρωπαικό gateway, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

• Τώρα να παίζουν σε κινέζικο gateway αυτά; Είναι λίγο κάπως η φάση γιατί π.χ περιμένουμε και πως και πως τους χωνευτούς διακόπτες τοίχους για ευρωπαικά κουτιά, αλλά άμα δεν παίζουν με το κινέζικο gateway που οι περισσότεροι έχουμε στήσει τα πάντα είναι λίγο άσκοπο.

• Guys, γνωρίζετε κάποια οικονομική ledοταινία που να παίζει με Mi Home? Είδα την Yeelight Lightstrip Plus π.χ Θα'θελα να φτιάξω ένα σενάριο για το βράδυ αν ανιχνεύει κίνηση ένας motion sensor να ανάβει η ledοταινία.

• Παράθεση από mslave: “Παράθεση από tedev: “υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει δοκιμάσει το home kit που πουλάνε εδώ ελλάδα και να προσπαθήσει να βάλει επιπλέον συσκευές (ρανταρ, σενσορες) από κίνα? τι γίνεται με αυτό το θέμα? ” Μες στην βδομάδα θα παραλάβω το ελληνικό gateway και μιας και έχω κινέζικα παρελκόμενα θα δοκιμάσω να τα συνδέσω και θα ενημερώσω την κοινότητα. Όπως θα δοκιμάσω και το αντίστροφο στο κινεζικό gateway να συνδέσω ελληνικά παρελκόμενα Sent from my SM-G965F using Tapatalk ” Θεό…

• Σας έχει τύχει πότε να ανοίξει και κλείσει πόρτα και να μην καταγράψει στα logs το κλείσιμο παρ'ότι έκλεισε; Παρ'όλα αυτά στο status στην κεντρική σελίδα του mi home έδινε Close ευτυχώς.

• Τελικά στα Consumables δεν δείχνει την κατάσταση μπαταρίας του Aqara αισθητήρα θερμοκρασίας. Όλα τα άλλα τα δείχνει κανονικά. Καμιά ιδέα;

• Το κανα και restart, λειτουργεί λίγο περίεργα τώρα. Λέτε να την έπαθε; UPDATE: Μάλλον ο Mainland China έχει θέματα σήμερα.

• Μάγκες help, Πήγα να κάνω update το gateway με το τελευταίο firmware update και αργεί πολύ να το κατεβάσει και κολλάει σε ένα σημείο και στο τέλος το κάνει cancel. Παρ'όλα αυτά το gateway συνεχίζει να αναβοσβήνει κίτρινο. Τι να κάνω??

• Μάγκες τι λέει με το Xiaomi Doorbell με Camera? Το'χει δοκιμάσει κανείς; Φαίνεται ενδιαφέρον αλλά αν παίζει μόνο με μπαταρίες δεν ξέρω αν αξίζει. Επίσης ξέρουμε αν γίνεται να βλέπουμε και εικόνα απομακρυσμένα με το mi home?

• Στην Zigbee πρίζα η ρύθμιση "Power Failure Memory" όσες φορές και να την ενεργοποιήσω, αν βγω και ξαναμπω στις ρυθμίσεις την δείχνει συνέχεια απενεργοποιημένη. Καμιά ιδέα; Επίσης, έχω 1 σενάριο άμα ανοίγει ο συναγερμός να κλείνει η zigbee πρίζα. Το έκανα ξανά για δοκιμή μετά από καιρό αλλά έκανα disable το alarm οπότε δεν πρόλαβε να τρέξει το σενάριο που κλείνει την πρίζα (έλεγε execution timeout). Μετά όμως σε 2-3 άκυρες στιγμές μου την έκλεισε μόνο του (με διαφορά 7-10 λεπτών περίπου). Αυτό γι…

• Παράθεση από tedev: “καλό φαίνεται ίσως κάποια στιγμή πάρω ένα να το δοκιμάσω αλλά ο όλος σκοπός του ρελέ της Aqara είναι ότι παίζει στο οικοσύστημα της Xiaomi και αυτό σημαίνει πολλά. αν θέλαμε απλώς ένα ρελέ, θα κοιτούσα το sonoff. αυτό που πραγματικά θα ήθελα από το ρελέ της Aqara είναι να είχε 3 κανάλια. θα δείξει όμως όταν θα έρθει. το παπαράκι που μπαίνει μέσα στο διακόπτη το έχω δει και το έχουν αρκετές εταιρείες. είναι αρκετά έξυπνο σαν concept και αλήθεια ελπίζω η Xiaomi να βγάλει κάτι …

• Παράθεση από PaixXiaomi: “Παίδες, με τις μπαταρίες των αισθητήρων τι παίζει; Είδα κάποια παιδιά να λένε ότι βγάζουν ειδοποίηση αν θέλουν αλλαγή. Η ειδοποίηση όταν βγαίνει μετά αφήνει καθόλου χρόνου ή είναι στο τσακ πριν σβήσουν; Αν τελειώνει η μπαταρία συμπεριφέρονται περίεργα (π.χ false triggers) η απλά σβήνουν; Εμένα σχεδόν 1 χρόνο τώρα κρατάνε γερά, απλά μιας και απ'ότι φαίνεται υπάρχει η πληροφορία του ποσοστού μπαταρίας, δεν καταλαβαίνω γιατί η Xiaomi δεν το δείχνει στο Mi Home app. Ειδικά …

• Παίδες, με τις μπαταρίες των αισθητήρων τι παίζει; Είδα κάποια παιδιά να λένε ότι βγάζουν ειδοποίηση αν θέλουν αλλαγή. Η ειδοποίηση όταν βγαίνει μετά αφήνει καθόλου χρόνου ή είναι στο τσακ πριν σβήσουν; Αν τελειώνει η μπαταρία συμπεριφέρονται περίεργα (π.χ false triggers) η απλά σβήνουν; Εμένα σχεδόν 1 χρόνο τώρα κρατάνε γερά, απλά μιας και απ'ότι φαίνεται υπάρχει η πληροφορία του ποσοστού μπαταρίας, δεν καταλαβαίνω γιατί η Xiaomi δεν το δείχνει στο Mi Home app. Ειδικά άμα θες να φύγεις για μεγα…

• Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από PaixXiaomi: “Για ip camera εξωτερικού χώρου Xiaomi παίζει τίποτα καλό; ” Όχι, δες για YI !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” Σχεδόν κατοστάρικο όμως.

• Για ip camera εξωτερικού χώρου Xiaomi παίζει τίποτα καλό; (κυρίως wireless και σε λογικά πλαίσια τιμής, για μπαλκόνι προορίζεται οπότε δεν ξέρω αν και εσωτερικού χώρου κάνουν)

• Παράθεση από RASTAVIPER: “Τι μπορεί να συμβαίνει και ο αισθητήρας κίνησης καταγράφει κίνηση κάθε 1-2 λεπτά; Στο σαλόνι τον έχω, του άλλαξα θέση και τα ίδια. Μπορεί να φταίει η τηλεόραση; Έχει κάποια κενά μέσα στην ημέρα για 1-2 ώρες, αλλά γενικά γράφει κίνηση συνέχεια. Ξεκίνησε να γίνεται από τότε που μετέφερα πριν μέρες το gateway και τους υπόλοιπους αισθητήρες σε νέο σπίτι. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ” Και γω είχα πάθει το ίδιο με έναν μέχρι που τα παιξε τελείως και έγραφε ασταμ…

• Αναβάθμιση στο Mi Home σήμερα και μέσα στο Gateway λίγο ξενέρα γιατί χώρισαν σε διαφορετικές κατηγορίες τους Mi με τους Aqara sensors και είναι λίγο χαμούλης.

• Παράθεση από RpMz: “(Hidden Content) ” Sorry, που είμαι αργοπορημένος, αλλά φίλε θεός! Μπορείς να μας εξηγήσεις και πως γίνετε αυτό με τον θερμοσίφωνα και με τον αισθητήρα που δείχνει θερμοκρασία νερού? Πιστευώ αυτό μας ενδιαφέρει όλους!

• Έκανα όλες τις αναβαθμίσεις, και το Mi Home και τα Plug Ins και το Firmware του Gateway. Όλα οκ, απλά έβγαλαν το Radio από την αρχική του Gateway και το'χωσαν μέσα στα settings με άλλο interface αλλά είναι λιγότερο λειτουργικό τώρα, αργεί να "πιάσει" τους σταθμούς. Επίσης στα device previews επανήλθαν τα κινέζικα... Οι ειδοποιήσεις είναι οκ πάντως.

• Παράθεση από Jiasios: “Δοκιμασα και σε αλλο gateway στον ιδιο χωρο. Εκανε τα ιδια... ” Μπαταρία;