Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 170.
-
Παράθεση από PJG: “Παράθεση από PaixXiaomi: “Παράθεση από PJG: “Παράθεση από PaixXiaomi: “Φίλος θέλει να πάρει και αυτός mi home αλλά δεν θέλει να ρισκάρει τελωνείο. Αρχικά του πρότεινα από Gearbest μιας που τις παγίδες Aqara τις έχει μόνο 6.5 ευρώ το κομμάτι και φθηνό priority 4 ευρώ. Αυτός θέλει αρκετές, 10-11 οπότε σίγουρα θέλει Priority αλλά διάβασα ότι γίνεται ένας πραγματικός χαμός με το Gearbest, ότι το Priority του δεν είναι πραγματικό Priority πια αλλά NL Post που σταματάει και τελωνείο…
-
Παράθεση από PJG: “Παράθεση από PaixXiaomi: “Φίλος θέλει να πάρει και αυτός mi home αλλά δεν θέλει να ρισκάρει τελωνείο. Αρχικά του πρότεινα από Gearbest μιας που τις παγίδες Aqara τις έχει μόνο 6.5 ευρώ το κομμάτι και φθηνό priority 4 ευρώ. Αυτός θέλει αρκετές, 10-11 οπότε σίγουρα θέλει Priority αλλά διάβασα ότι γίνεται ένας πραγματικός χαμός με το Gearbest, ότι το Priority του δεν είναι πραγματικό Priority πια αλλά NL Post που σταματάει και τελωνείο και ότι κάποια που έφυγαν με Belgium Post, χ…
-
Φίλος θέλει να πάρει και αυτός mi home αλλά δεν θέλει να ρισκάρει τελωνείο. Αρχικά του πρότεινα από Gearbest μιας που τις παγίδες Aqara τις έχει μόνο 6.5 ευρώ το κομμάτι και φθηνό priority 4 ευρώ. Αυτός θέλει αρκετές, 10-11 οπότε σίγουρα θέλει Priority αλλά διάβασα ότι γίνεται ένας πραγματικός χαμός με το Gearbest, ότι το Priority του δεν είναι πραγματικό Priority πια αλλά NL Post που σταματάει και τελωνείο και ότι κάποια που έφυγαν με Belgium Post, χάθηκαν όλα + δίνει συχνά ψεύτικο στόκ. Οπότε …
-
Παράθεση από coskarl: “Ωραία, έπρεπε να γράψω ένα κατεβατό, και να χρειαστεί να βγάλω το gateway από την πρίζα για λίγο, για να αρχίσουν να παίζουν όλα.... (προς το παρόν) Τελικά ίσως χρειαζόταν ένα hard reset του gateway. Το μόνο που εξακολουθεί να μην δουλεύει είναι ένας door sensor, αλλά είναι κολλημένος πάνω σε μεταλλική (σιδερένια) πόρτα και ίσως έχει θέμα με τα πεδία, γιατί είδα στις οδηγίες ότι δεν πρέπει να τα κολλάς πάνω σε μέταλο. Αυτός ήταν και ο λόγος που εβγαλα το gateway, για να το…
-
Παράθεση από KapJohn: “Καλησπέρα και εγώ το ίδιο πρόβλημα ...δεν έχω το mi home server down ” Δεν πρέπει να'ναι down απλά η τελευταία έκδοση κάνει κάτι περίεργα και αργεί και πάει κάπως τρελά. Άλλες φορές πένα, άλλες δεν μπαίνει, ειδικά μετά από 2η προσπάθεια. Πάντως οι ειδοποιήσεις ακόμα και έτσι έρχονται. Παράθεση από KapJohn: “Καλησπέρα όταν οπλίζει ο συναγερμός δεν ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος πλέον! συμβαίνει και σε άλλους; ” Αυτό μου γίνεται και μένα τυχαία, για δοκίμασε μόλις σου γίνε…
-
Παράθεση από Jiasios: “Παράθεση από PaixXiaomi: “Όντας κάτοχος Mi Home εδώ και μερικούς μήνες σκεφτόμουν να έβαζα και στο χωριό (σε συνδυασμό με εξωτερική σειρήνα) αλλά είμαι σκεπτικός. Εσείς θα το κάνατε ή θα πηγαίνατε σε κάποια άλλη λύση; ” Εχεις wifi στο χωριο; φραγκατος! ” Ούτε σταθερό δεν έχω, απλά σκέφτομαι αν αξίζει να πάρω ένα 4G modem της tp-link και να βάλω sim που θα της βάζω MB.
-
Παράθεση από psybill: “Παράθεση από aenaos7: “Παράθεση από Jiasios: “Αυτη τη φορα οντως κυκλοφορησε η Αqara gateway ” Ο δεσμός δε λειτουργεί.Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αυτό πρέπει να είναι το link. Αν και νομίζω ότι χρειάζεται λίγο υπομονή για να δούμε τις προθέσεις της Aqara. Το brand έχει επίσης δηλώσει στο twitter ότι οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες τον Σεπτέμβριο στην Αμερική και τον Οκτώβριο στην Ευρώπη... ” Όποιος το τσιμπήσει να ξέρει, περιμένουμε εντυπώσεις!!!
-
Εγώ πάντως μετά το τελευταίο update στο Mi Home βλέπω σημαντικές καθυστερήσεις στο loading, ειδικά άμα πας να μπεις κατ'ευθείαν στο Gateway από shortcut αλλά και στο αρχικό φόρτωμα του Mi Home. Μπορεί μερικές φορές να'ναι γρήγορο αλλά τις περισσότερες δεν είναι, ενώ πριν ήταν μια χαρά συνεχώς. Το παρατήρησε και κανείς άλλος αυτό;