Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 170.

• Παράθεση από alnikou: “Από οτι βλέπω στην φωτογραφία έχει και γειώσει τα έχω παραγγείλει και εγώ εδώ και 25 ημέρες τα περιμένω μόλις τα παραλάβω θα σας πω λεπτομέρειες ηλεκτρολογικές ” Πιθανόν, αλλά οπτικά μόνο δεν με πείθει γιατί οπτικά και ο generic φαινόταν ότι έχει γιατί είχε κανονικά συρματάκια μπρός πίσω αλλά στην πράξη δεν.

• Παράθεση από psybill: “είχα βάλει link για το post του @Ikariapower αλλά να το βάλω και εδώ AUKTION Universal EU Plug Adapter 16A Electrical Plugs International Power Socket Converter AC 250V for Home Office Travel-in Chargers from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group για τη γείωση δεν μπορώ να πω παιδιά, δεν είμαι ειδικός. αν θέλετε πείτε μου πως να το τσεκάρω και αν μπορώ να το κάνω ” Έχεις πολύμετρο? Αν ναι, πάρε έναν ανταπτοράκο στα χέρια σου (εκτός πρίζας εννοείται και χωρ…

• Πολύ μπόμπα ο αντάπτορας. Μπορείς να ξαναβάλεις το link για να το δουν πάλι όσοι ενδιαφέρονται? Η γείωση δουλεύει;

• Εντωμεταξύ, λίγο off-topic αλλά με έβαλε σε σκέψεις διαβάζοντας πράγματα από δω και από κει. Έχω το gateway, το modem και ένα ασύρματο τηλέφωνο (με τάφ) πάνω σε ένα UPS και το UPS συνδέεται σε ένα άλλο τάφ (που έχει πάνω του άλλη μια συσκευή) στη πρίζα. Είναι επικίνδυνο αυτό; Μερικοί λένε ότι δεν πρέπει να βάζεις το UPS πάνω σε πολύμπριζα (εμένα είναι τάφ) και ούτε πολύμπριζα πάνω στο UPS. Επίσης το UPS μου δεν έχει προστασία υπέρτασης, οπότε έβαλα πρόσφατα και ένα ανταπτοράκι προστασίας υπέρτασ…

• Παράθεση από psybill: “Στην 5.3.15 βλέπω επίσης στο settings /devices δύο καινούριες ρυθμίσεις. Η μία λέει notifications shade shortcut που βγάζει συντομεύσεις συσκευών στην μπάρα ειδοποιήσεων και η άλλη λέει permissions αλλά επειδή δεν έχω συσκευές στον server της Κίνας δεν βλέπω κάτι. Στον Singapore server τα μενού αυτά δεν υπάρχουν ” Υπήρχαν αυτά.

• Παράθεση από Kostas Glikas: “5.3.15 το λέει από κάτω. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μια χαρά το update, έφτιαξε και το Status Manager + είναι αγγλικά πια και όχι κινέζικα.

• Βλέπω Mi Home update στο Play Store, ξέρουμε ποια έκδοση είναι? Στο change log λέει αυτό για το time-zone και τέτοια οπότε παίζει να'ναι και η ίδια με αυτή που έχουμε (με update έξω από Play Store).

• Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από takman: “Kαλημερα, με ενδιαφέρει και έμενα ,έχω πάρει τους αισθητήρες με την οθόνη , έχουμε κάποιο link για την κάμερα ,μην πάρω καμιά άλλη ,ο άσχετος? ” Xiaomi mijia 1080P Smart IP Camera - $46.75 Free Shipping|GearBest.com Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” Όντως σαν το πριζάκι θα δουλεύει απλά για περισσότερα μηχανήματα και είναι λίγο πιο "άκομψος" τρόπος κυρίως για behind-the-scenes πράματα μιας που είναι με κλέμα.

• Παράθεση από zananiro: “Καλησπέρα παιδιά, έχω κάποιες ερωτήσεις αν γνωρίζει κάποιος: 1. Ποια είναι η πιο φθηνή συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως BLE gateway ώστε μέσω αυτής να συνδέσω και άλλες για να τις βλέπω μέσω WiFi? Τη λάμπα γνωρίζω. 2. Ήρθε update για το firmware του gateway και το έκανε αυτόματα (worry!). Anyway, τώρα πρόσεξα ότι έχει επιλογή(ίσως την είχε και παλαιότερα) για European server. Τελικά δουλεύει το gateway με European server? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ”…

• Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από PaixXiaomi: “Παράθεση από RpMz: “Παιδιά πληροφορίες για Aqara Wireless Relay Controller (2 Channels) που μπορούμε να βρούμε? Επίσης δεν βρήκα πουθενά να πουλιέται. ” Έχεις βρει ακριβώς την χρήση του; ” Εγώ νομίζω ότι κάνει δουλειά παρόμοια με τα πριζάκια δλδ μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιεί για να πέρνει μπροστά μια σειρήνα συναγερμού !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” Δεν νομίζω να δίνει 12V, 220V θα δίνει λογικά.

• Παράθεση από RpMz: “Παιδιά πληροφορίες για Aqara Wireless Relay Controller (2 Channels) που μπορούμε να βρούμε? Επίσης δεν βρήκα πουθενά να πουλιέται. ” Έχεις βρει ακριβώς την χρήση του;

• Σε Mainland China είμαι και ναι θέλει να κάτσεις να τα φτιάξεις όλα ένα ένα. Μάλιστα τώρα μου λέει: "No devices can show status in current home".

• Ήρθε και σε μένα η τελευταία έκδοση του Mi Home για Android. Όντως προσθέθηκε time zone σε όλες τις συσκευές και έφτιαξαν και αρκετές μεταφράσεις. Ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι στο status manager ενώ μου τα'χε όλα να επιλέξω τώρα μου έχει μόνο τον Mijia αισθητήρα θερμοκρασίας (μικρό το κακό αλλά λέμε).

• Προς το παρόν όλα κομπλέ με τον κινέζικο server. Οι φήμες περί μετακομίσεων δεν ξέρω άμα ισχύουν τελικά.

• Λογικά θα'ρθει και σε μας αργότερα. Για την camera, μάλλον σε παίρνουν μάτι κινεζάκια χαχα.

• 1. Ναι, αυτό δεν ισχύει για Android προς το παρόν. Ισχύει πάντως πως προσέχουν περισσότερο το app για iOS σε σχέση με το Android. Ακόμα και τα κινέζικα στο iOS πρέπει να'ναι ελάχιστα.

• Παράθεση από Jiasios: “Η λαμπα yeelight 650 ειναι μαγεία. Αξιζει ολα τα λεφτα της. Ενταση 250w αντιστοιχιση, διαχυση φωτος μεσα στο σπιτι άψογη (δε βλεπεις σκιες) ο κρυφος φωτισμος διαστημικος, και νυχτερινη moon λειτουργια για ονειρα γλυκα... Χαχα Αν μπορουσα θα αλλαζα το φως και στα υπόλοιπα δωμάτια (την εβαλα στο υπνοδωμάτιο). Το σκουτερ πανέμορφο, ισως ηθελε λιγη δυναμη ακομα ή εγω αδυνατισμα... Παιχνιδι στο χειρισμο, στιβαρο και ευχαριστο. Κουπονι Gearbest 330€ μαζι με κιτ ανταλλακτικων (λα…

• Εγώ είχα μπει να δω κάποια πράματα κατά τις 11 το πρωί και δεν είχε θέμα. Επίσης και τώρα όλα λειτουργούν ρολόι. Ίσως ήταν προσωρινό. Θα'πρέπει όπως και να'χει να δώσουν κάποια σοβαρή λύση με τους server. Δεν γίνετε να παιχτεί τίποτα και να μην πάρεις μυρωδιά χάρη στον server.

• Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από PaixXiaomi: “Παράθεση από Jiasios: “Αφου και στον κλασικό ανταπτορα μπαινει με λιγο ζορι.και ειναι καλυτερα που σφηνωνει. ” Είναι σίγουρα καλός ο generic αντάπτορας? Πάντα είχα απορία για το πόσο μπορούμε να τον εμπιστευθούμε έχοντας μόνιμα πράματα πάνω και ειδικά ένα air condition που τραβάει παραπάνω. 100% πάντως δεν έχει γείωση, τον έχω μετρήσει με πολύμετρο. Παρ'ότι έχει επαφές για γείωση δεν είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους (μπρος με πίσω), ενώ φάση και…

• Παράθεση από Jiasios: “Ναι δεν εχει καποιο λειτουργικο προβλημα. Παρεμπιπτόντως εφτιαξε και το θεμα με το γραφημα υγρασιας. ” Εμένα όχι full αλλά είναι σε καλό δρόμο, γεμίζει σταδιακά :p .