Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 170.
-
Τελικά δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος αλλά σε μένα δεν παίζει όπως λέει ο φίλος Jiasios. Συνέδεσα κανονικά την σειρήνα με το τροφοδοτικό και τα λαμπάκια της παίζουν, έπειτα την συνέδεσα και με τη μπαταρία και όταν βγάζω το τροφοδοτικό από τη πρίζα απλά κάνει ενα μικρό μπίπ (σαν να πάει να ξεκινήσει) και μετά τίποτα, απλά παίζουν τα λαμπάκια. Η μπαταρία είναι φορτισμένη (γύρω στα 13V). Επίσης η σειρήνα δουλεύει, βραχυκύκλωσα το +14V με το GO+ και χτύπησε μια χαρά. Δεν ξέρω τι φταίει.
-
Παράθεση από Jiasios: “Παράθεση από Muros: “Παιδια καλησπερα σας, Ειμαι νεος στο forum και ψαχνω εδω και δυο μερες πως να κατεβασω το app στα ελληνικα MI Home για το security kit , αλλα δεν μπορω να βρω οδηγιες και απο που θα το κατεβασω... Μηπως ειναι μεσα στα ματια μου και δεν το βλεπω... Μπορει καποιος να με βοηθησει? Ευχαριστω ” Δεν υπάρχει ελληνικη εκδοση ουτε security kit. ” Φίλε μου, να σου κάνω άλλη μια ερώτηση για το θέμα με τη σειρήνα που λέγαμε. Ως τροφοδοτικό για να φορτίζει την μπατ…
-
Μιας που λέμε για πρίζες, ξέρετε αν ο generic αντάπτορας που δίνουν (π.χ banggood) είναι ασφαλής για μακροπρόθεσμη χρήση? Έχω το Gateway πάνω σε έναν και σύντομα θα έχω και ένα smart plug πάνω σε άλλον (ίδιον) και θα τα έχω μόνιμα πάνω. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος? Πρέπει να πάρω κάτι καλύτερο? Επίσης δοκιμάζοντας με πολύμετρο παρατήρησα πως στον συγκεκριμένο αντάπτορα δεν είναι συνδεδεμένη η γείωση, παρ'ότι υπάρχουν "σιδεράκια". Μιλάω για αυτόν πάντα: (Hidden Content)
-
Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από Jiasios: “Παρελαβα και το mi aircondition companion. Η διαφορα με το Aqara ειναι οτι δε μπορει να ελεγξει τηλεοράσεις. Σημαντικο μειονέκτημα... ” Το θέμα είναι και για τα δυο πότε θα βρούμε αντάπτορα σωστό χωρίς μετατροπές και ταρζανιές να ταιριάζει και να κάνουμε την δουλειά μας όμορφα και ωραία !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” Δεν γίνετε το air condition να το'χεις κανονικά στο ρεύμα και αυτό να το χεις μόνο για το IR?
-
Παράθεση από RpMz: “Παράθεση από PaixXiaomi: “Πολύ ωραίος ο φίλος παραπάνω, τα εξήγησε όλα κατατοπιστικότατα. By the way, έχει αντιμετωπίσει κανένας θέμα με τους αισθητήρες κίνησης (και συγκεκριμένα τους Aqara) ? Έμενα ο ένας τα'παιξε εντελώς και δείχνει συνεχώς όμως κίνηση σε κάθε δευτερόλεπτο. ” Σήμερα και εμένα ο ανιχνευτής κίνησης (όχι Aqara) μου έβγαζε συνεχώς κίνηση (στο android) αλλά στο iOS όπως και το alarm-gateway δεν ενεργοποιήθηκαν. Αν θες κάνε μία δοκιμή, μόλις ανιχνεύει κίνηση να β…
-
Τελικά μου χάλασε εντελώς ο ένας Aqara Motion Sensor. Γράφει συνεχώς σε κάθε δευτερόλεπτο κίνηση όπου και να τον βάλεις (και ας μην έχει καμία κίνηση). Είναι σαν να κόλλησε σε motion detection state. Έχετε καμιά ιδεά? Η μπαταρία είναι μια χαρά, 3.07V δίνει. Επίσης το κανα remove και readd τίποτα. Γίνετε κανα reset κάτι?
-
Παράθεση από gsouflas: “Εγω το έχω σε τρία κινητά και οι ειδοποιήσεις έρχονται σε όλα κανονικά. Απλά κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων ” Εκκαθάριση σε όλες? Έχω το Mi Home στο βασικό μου κινητό και έρχονται κανονικά, μετά το έβαλα και σε μια 2η συσκευή και η 2η δεν έπαιρνε. Μετά είδα ότι ούτε και 1η δεν έπαιρνε οπότε έκανα απεγκατάσταση το Mi Home από τη 2η, έκανα restart τη 1η και επανήλθαν στην 1η.
-
Εντωμεταξύ, άμα γίνει εγκατάσταση του Mi Home σε 2 συσκευές (Android) και γίνει log in με το ίδιο account μετά χαλάνε οι ειδοποιήσεις βλέπω. Κρίμα γιατί θα θελα να το χα σε 2 συσκευές. Έχετε και σεις αυτό το θέμα? Επίσης ο ένας Aqara Motion μου βρίσκει συνεχώς λάθως ανίχνευση κίνησης ενώ δεν υπάρχει.
-
Παράθεση από Jiasios: “Στις υποδοχες line και +14v που ειναι οι στανταρ θέσεις τροφοδοσιας. Το καλωδιο συναγερμού χρειαζεται απο το τροφοδοτικό ως το μπαλκονι. ” Αα, ωραίος thanks. Έλεγα να βαζα απλό διπλό ρεύματος μιας που είναι 2 αλλά θα βάλω συναγερμού άμα είναι. Όντως ο υπάλληλος πρέπει να μου λεγε ότι να'ναι. Ίσως δοκιμάσω να δώσω ρεύμα και στο signal (ή όπως λέγεται) για να ανάβει και το φωτάκι (αν δεν ανάβει μόνο του). Thanks και πάλι. Όσον αφορά το motion της Aqara ναι και γω δεν βγάζω ά…
-
Παράθεση από Jiasios: “Ολες κινεζικες είναι. Δεν τα ξερω τα μοντελα. Ολες εχουν αυτες τις βασικές λειτουργίες και έχουν και βιβλιο οδηγιων για τη συνδεση. Ζητα απλα ενα ανταπτορα με κλεμα για το τροφοδοτικό και λιγο καλωδιο συναγερμου. ” Καλώδιο συναγερμού γιατί χρειάζεται, έτσι κ αλλιώς μόνο 2 αγωγοί δεν θα κουμπώσουν στην σειρήνα? Οπότε για να καταλάβουν και άλλοι συμφορουμίτες που θέλουν να βάλουν εξωτερική σειρήνα με το mi-home θα πρέπει να πάρουν την Xiaomi Zigbee Socket να την συνδέσουν σε…
-
Παράθεση από paiktaras: “Παράθεση από paiktaras: “Original Xiaomi xiaofang Smart 1080P WiFi IP Camera-$27.14 and Online Shopping | GearBest.com Mobile ποιος θα μπορέσει να μου εξηγήσει για ποιον λόγο δεν έχω ηχητικό στις ειδοποιήσεις της παραπάνω κάμερας. Βίντεο γράφει κανονικά αλλά δν μου βγάζει ειδοποίηση ηχητική ή στην notification bar Sent from my 1+3T ” Παράθεση από Jiasios: “Οι περισσότερες καμερες εχουν ακομα το γνωστό πρόβλημα των ειδοποιήσεων. Δεν είσαι ο μόνος αν αυτο σε παρηγορεί. ” Κ…
-
Παράθεση από Jiasios: “Η τελευταία επιλογη μεταφράζεται ως "Ανιχνεύτηκε κινηση και είναι σκοτεινά". Παρολα αυτα δεν κανει αυτο που θα έπρεπε... Κανε μια δοκιμη να δεις ” Θα δοκιμάσω αλλά θυμάμαι πως είχα δοκιμάσει για τον αισθητήρα του gateway και ήθελε να κάνεις ένα συγκεκριμένο σενάριο ενώ σε ένα απλό (π.χ απλά notification) δεν δούλευε. Άμα του βαζες να κάνει και κάτι δούλευε.
-
Παράθεση από Jiasios: “Ερωτηση προς οσους εχουν τον αισθητηρα κινησης aqara που βλεπει και το φωτισμό του χωρου. Σας λειτουργεί σωστα; τον εχω βαλει σε κουζινα και εκανα σενάριο να αναβει φως οταν δει κινηση και είναι σκοτεινά και δε λειτουργεί. Για να τρεξει το σεναριο πρέπει να του ριξω φως πχ με το κινητο, να το σβησω ώστε να σκοτεινιασει και μετα να κινηθω. Δηλαδη μοιάζει να διαβαζει την αλλαγη απο φως σε σκοτάδι κι οχι το μονιμο χαμηλο φωτισμο. Εχετε καποια ιδεα; ” Τον έχω αλλά είσαι σίγουρ…