Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-170 από 170.

• Παράθεση από Jiasios: “Παρε μια σειρηνα απο δω. Τροφοδοτικό θα σου δωσει το μαγαζι για να φορτίζει και τη μπαταρια. ” Thanks. Είμαι ανάμεσα στην Alean AL-631 και στην Sigma IBIS. Κάνουν και οι 2 για τη δουλειά αυτή? (δηλαδή χωρίς πίνακα συναγερμού). Η Sigma τονίζει ότι δουλεύει και χωρίς πίνακα ενώ η Alean δεν λέει κάτι. Επίσης, τα ledάκια της σειρήνας ανάβουν και χωρίς πίνακα? Και ένα τελευταίο, τα τροφοδοτικό σε ποιές υποδοχές το βάζεις? Thanks και πάλι.

• Παράθεση από Jiasios: “Ναι ο γυψος γίνεται πολυ σκληρος και δεν θα εχεις κανενα προβλημα. ” Για τη σειρήνα προτείνεις από εδώ η κίνα? Πάντως όσον αφορά το τροφοδοτικό φαντάζομαι οποιοδήποτε 12volto ίσα ίσα να δίνει λίγο ρεύμα θα αρκεί μιας και πάντα θα χτυπάει με μπαταρία. dB σειρήνας και χωρητικότητα μπαταρίας πόσο πρέπει να'ναι για να'ναι αξιοπρεπής?

• Παράθεση από Jiasios: “Οι μπαταριες παντα μπαίνουν μεσα στη σειρηνα και η σειρηνα βιδωνεται σε τοιχο και με βιδες κλεινει και το μπροστινό καπακι. Ολες οι σειρηνες βαρανε οταν κοπει το ρευμα και παραλληλα δεν ερχεται σημα απο την κεντρικη μοναδα του συναγερμου. Εγω την εχω πανω στο ιδιο ups που εχω το μοντεμ, την gateway και το τηλεφωνο. Συνεπως σε διακοπη ρευματος δε βαραει ενω δεν κοβει ουτε το κεντρικο συστημα της gateway και των ασύρματων αισθητηρων. Σειρηνα μπαταρια και 12v τροφοδοτικό κοστ…

• Παράθεση από Jiasios: “Τα μπουατ στους τοιχους είναι στερεωμενα με γυψο καλλιτεχνιας. Αν παρετε ενα κατσαβιδι μεγαλο κι ενα σφυρακι τον σκαβετε για πλακα τον τοιχο σε τετραγωνο σχημα. Πρωτα βαζετε το κουτι 86 Χ 86, σημαδεύετε με ενα μολυβι κι αρχιζετε το σκαψιμο. Μετα πετατε λιγο γυψο μεσα στην τρυπα και πιεζετε καλα το μπουατ μεχρι να ερθει προσωπο στον τοιχο. Το αφηνετε 2 ωρες να σφιξει και ξεκινατε την τοποθετηση της πριζας. Εγω την αλλη βδομαδα περιμενω τα μπουατ απο Ali. ” Έχεις link από τα…

• Παράθεση από gsouflas: “Παράθεση από PaixXiaomi: “Παράθεση από gsouflas: “Ναι θέλει τετράγωνο μπουατ η πρίζα. Ο καυκάς έχει ένα κόκκινο που ταιριάζει τέλεια στη πρίζα και στις βίδες της. ” Δηλαδή άμα το πάρω αυτό θα κουμπώνει στις δικές μας πρίζες?Παράθεση από Jiasios: “50€ σειρηνα εξωτερικου χωρου με δικη της μπαταρια και τροφοδοτικό. Μπηκε πανω σε μια mi plug zigbee και οταν δινει alert το gateway της κοβει το ρευμα κι αρχιζει να χτυπαει και η σειρηνα. ” Για δώσε link από την σειρήνα και το τρ…

• Παράθεση από vasma: “ένα δεύτερο gateway για να χρησιμοποιηθεί σαν εξωτερική σειρήνα (μόνο) μήπως είναι η ποιο οικονομική λύση? ” Σε σχέση με κανονική σειρήνα δεν θ'ακούγεται καθόλου νομίζω. Επίσης δεν ξέρω άμα θα'ναι καλή ιδέα να έχεις gateway σε εξωτερικό χώρο. Η λύση του Jiasios ακούγεται πολύ καλή. Ουσιαστικά το έκανε έναν πλήρη συναγερμό.

• Παράθεση από Jiasios: “Εναν ανταπτορα. Η zigbee και γενικα ολα τα μπριζακια βγαζουν global υποδοχες. Ναι ο μονος τροπος να μη βαραει η σειρηνα ειναι να της δινω ρευμα ή να της βγαλω τη μπαταρια. Ολες οι αυτονομες σειρηνες της αγορας ειναι καταλληλες. ” Οπότε χρειάζομαι την zigbee την πρίζα, έναν αντάπτορα για να τροφοδοτήσω την πρίζα αυτή (ίδιο στυλ με το gateway) και μια αυτόνομη σειρήνα (με μπαταριά). Ο μετασχηματιστής για την σειρήνα περιλαμβάνεται με την σειρήνα? Εννοώ για να την συνδέσω με …

• Παράθεση από gsouflas: “Ναι θέλει τετράγωνο μπουατ η πρίζα. Ο καυκάς έχει ένα κόκκινο που ταιριάζει τέλεια στη πρίζα και στις βίδες της. ” Δηλαδή άμα το πάρω αυτό θα κουμπώνει στις δικές μας πρίζες? Παράθεση από Jiasios: “50€ σειρηνα εξωτερικου χωρου με δικη της μπαταρια και τροφοδοτικό. Μπηκε πανω σε μια mi plug zigbee και οταν δινει alert το gateway της κοβει το ρευμα κι αρχιζει να χτυπαει και η σειρηνα. ” Για δώσε link από την σειρήνα και το τροφοδοτικό. Επίσης με 2 αντάπτορες την έκανες την …

• Παράθεση από gsouflas: “Εγω εχω παραλαβει εδω και μερες την πριζα τοιχου της xiaomi εχω παρει και κουτι για τον τοιχο αλλα ακομα δεν εχω κατσει να την τοποθετησω. Εχει κανεις το ir remote?? ” Φίλε αν μπορέσεις και την βάλεις πάρε καμια φωτογραφία του στύλ tutorial για να δούμε και μεις πως γίνεται. Εγώ προσωπικά ψήνομαι για τον διπλό διακόπτη τοίχου (χωνευτό) της Xiaomi αλλά δεν είμαι σίγουρος για το εαν γίνεται να μπει σε στρογγυλό κουτί από πίσω και αν ταιριάζει η συνδεσμολογία. Παράθεση από c…