Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 32.
-
το είπα έβγαλα και ξανά έβαλα τα αρχεία δηλαδή έφτιαξα έναν φάκελο στον file manager ότι όνομα θέλετε βάζετε και μετά πάτε στο hiden folder διαλέγετε τα αρχεία που θέλετε και τα κάνετε unhide στον φάκελο που κάνατε προηγούμενος που είναι εκτός hiden folder και μετά τα ξανά έκανα hide πάλι. δεν μου εμφάνιζε δεν εκενε load της photo μέσα στο hiden folder όποτε άμα της βγάλετε θα μπορείτε να της δείτε
-
σας ευχαριστώ όλους σας όλα καλά κάνω κι update σε miui 8 συγνώμη για το παίδεμα
-
ναι αυτό το αρχείο έχω teamvier
-
έκανα ότι είπες άλλα πάλη το ίδιο βγάζει επίσης δοκίμασα κι αυτό εδώ How to fix REDMI 3 after stuck in Mi Logo BOOTLOOP - Redmi 3/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum άλλα δεν μου εμφανίζει το αρχείο που δείχνει
-
λοιπόν αυτή είναι η διαδρομή Screenshot by Lightshot έχω την εκδοσή που έχει στων οδηγό θα την αλλάξω
-
Screenshot by Lightshot του έχει τύχει κανενανος?
-
έχω αχγος μην το μπρικαρο κι ρωτάω έβγαλε αυτό (adb reboot edl) error: more than one device/emulator
-
παιδιά έμενα μου βγάζει 2 devices adb devices όταν βαράω adb devices είναι λογικό να συνεχίσω?
-
οκ ευχαριστώ θα δοκιμάσω αυτόν εδώ μου φαίνεται πιο ευκόλως λειτουργεί κι με κλειδωμένο bootloader?
-
εκτός από fastboot υπάρχει άλλος τρόπος να περάσω την ρομ αλλιώς ?
-
Παιδιά με το συγκεκριμένο οδηγό μπορώ να περάσω την global MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum θα μπορέσω? Έχω oficial Chinese
-
Κάποιος οδηγός υπάρχει?γιατί δεν των βρίσκω
-
Έχω Chinese oficial rom για να βάλω global πρέπει να βάλω πρώτα developer Chinese κι μετά global ?