Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 28.
-
Αυτές είναι ελληνικές ;Θέλω να την περάσω σε μια κοπέλα.
-
Καλημέρα πότε αναμένουμε stable 8;
-
Το notification led εδώ και λίγες ρομ δεν ανάβει. Έχω τσεκάρει τον οδηγό ειδοποιησεων και δύο ρομ πίσω δούλευε. Κατά τα άλλα πολύ καλή σε όλα η ρομ και σε μπαταρία. Μπράβο σας και ευχαριστώ.
-
Σε αρμανι δεν δουλεύει το λεντ ειδοποίησης.
-
Σε armani όλα καλά καλύτερα από τις προηγούμενες. Πολύ καλή και η εφαρμογή. Να στε καλά ευχαριστώ.
-
Ευχαριστώ τού στέλνω λινκ να κατεβάσει. Ευχαριστώ πολύ εκ μέρους του να στε καλά. Και μια ερώτηση γιατί έχει σταματήσει η υποστήριξη για το συγκεκριμένο τηλέφωνο ;έγινε κάτι ;
-
Nα κανω μια ερωτηση για φιλο με mi-4i που εχει μι ρικοβερι .Την μετονομαζει update.zip κανει τα wipe και την περναει?
-
Δεν ξέρω αν φταίει ότι ενεγοποιησα η ότι έβαλα αυτή την ρομ αλλά το stand by απογειωθηκε. Η μπαταρία σε Armani πέφτει με γρήγορους ρυθμούς.
-
Ολα καλά σε armani απλά χάθηκε το swift keyboard.Ο browswer δουλεύει κανονικά και space. Ευχαριστώ.
-
Μπράβο παιδιά ευχαριστούμε έκανα ότι λέει ο οδηγός σε Armani και όλα καλά με τις ειδοποιήσεις.
-
Όταν έρχεται ειδοποίηση messenger κατεβάζω την μπάρα πατάω στην ειδοποίηση και δεν με πάει πουθενά τι φταίει; Στο viber δουλεύει κανονικά.
-
Εγώ γύρισα σε v7. 5 stable με τον οδηγό που είχε πιο πίσω για downgrade και όλα καλά. Πιο πολύ για να μου φύγει η ιδέα σχετικά με απόδοση και κατανάλωση. Με βλέπω όμως σύντομα να ξαναγυρναω σε V8.
-
Τελικα μέσα από το μενού ρυθμισα τον proximity sensor εντάξει με τις κλήσεις. Το πρόβλημα που παραμένει είναι η διάταξη των εικονιδιων στην μπάρα που δεν μπορείς να τα αλλάξεις σειρά. Επίσης δεν μπορώ να φύγω από v8 σε v7 βγάζει error 7.
-
Μετά από κλήση η οθόνη δεν επανέρχεται παραμένει μαύρη. Επίσης η διάταξη των διακοπτων δεν γίνεται ενώ στην προηγούμενη γινόταν. Έκανα καθαρή εγκατάσταση και πάλι τα ίδια. Προσπάθησα να περάσω μια v7 stable αλλά την μια έβγαλε error 7 και την άλλη μια αναφορά αποτυχίας για αποστολή στην xiaomi. Πως μπορώ να γυρίσω σε 7 υπάρχει άλλος τρόπος;
-
Σε, redmi 1s όλα καλά εκτός του ότι στην κλήση όταν σβήνει η οθόνη μόλις το πλησιασεις στο αυτί σου μετά αν το απομακρύνεις δεν επανέρχεται. Υπάρχει καμία λύση για αυτό το πρόβλημα;
-
Την κατεβάζω για το ρυζακι και την περνάω. Ευχαριστούμε και πάλι.
-
Πολύ ωραίο είναι που όταν βγάζει φωτογραφίες έχει επιλογή να βγάζει με φωνητική εντολή. Μπράβο σας στο ρυζάκι ποτέ δεν είχα δει 4+sot.
-
Στο browser το space λειτουργεί κανονικά σε σας; Μήπως είναι κάποιο θέμα ρύθμισης; Στο UC browser που χρησιμοποιώ δεν παρουσιάζεται αλλά μόνο στο μαμά.
-
Uc browser έχει κενά κανονικά στον μαμά browser όντως δεν έχει. Έκανα και wipe κτλ.
-
Σε redmi 1s την πέρασα μέσω updater όλα καλά μέχρι στιγμής. Μήπως έπρεπε να κάνω factory reset?