Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Εχεις ξεκλειδώσει τον bootloader;; ” Eχω τωρα την 8 6.6.16 beta αγγλοκινεζικη προσπαθω να βαλω την Ελληνικη μεσω ρικοβερι αλλα βγαζει αποτυχια .Αν προσπαθησω μεσω της προεγκατεστημενης εφαρμογης updater θα γινει τιποτα ή θα κανω καμμια πατατα???????????????
-
Παράθεση από johndrama: “Mπραβο παιδια ευχαριστουμε.Εχω την 8 6.6.16 beta αγγλοκινεζικη απο πανω μπορω να βαλω την Ελληνικη? ” Απο την 6.6.16 gtv stable που ειχα τωρα με αυτην εχω τρομερη διαφορα στην μπαταρια εχω αγγλοκινεζικη μπορω να περασω αυτην απο πανω?Πρεπει απ οτι καταλαβα να κανω μετονομασια σε update.zip γιατι αλλαξε το recovery. Παράθεση από johndrama: “Παράθεση από johndrama: “Mπραβο παιδια ευχαριστουμε.Εχω την 8 6.6.16 beta αγγλοκινεζικη απο πανω μπορω να βαλω την Ελληνικη? ” Απο τη…
-
Παράθεση από johndrama: “Mπραβο παιδια ευχαριστουμε.Εχω την 8 6.6.16 beta αγγλοκινεζικη απο πανω μπορω να βαλω την Ελληνικη? ” Απο την 6.6.16 gtv stable που ειχα τωρα με αυτην εχω τρομερη διαφορα στην μπαταρια εχω αγγλοκινεζικη μπορω να περασω αυτην απο πανω?Πρεπει απ οτι καταλαβα να κανω μετονομασια σε update.zip γιατι αλλαξε το recovery.
-
Mπραβο παιδια ευχαριστουμε.Εχω την 8 6.6.16 beta αγγλοκινεζικη απο πανω μπορω να βαλω την Ελληνικη?
-
85ος johndrama
-
Καλη επιτυχία σε ολους.
-
Ευχαριστω πολυ γα την αμεση απαντηση .
-
Καλησπερα εχω παραγγειλει το 1s για τη συζυγο απο online καταστημα συμφωνησαν να εγκαταστησουν την Ελληνικη ρομ αντι για μουλτι ή οριτζιναλ .Χρειαζεται να τους πω να προσεξουν κατι αλλο?Μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ να τους στειλω για σιγουρια μη μου βαλουν καποια αλλη?