Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 80.
-
+1 και απο μενα (crapatzi)
-
Ξερουμε γιατι αποσυρθηκε η stable 8.5.3.0 απο το επισημο en.miui.com; Προφανως θα ειχε καποια προβληματα. Η xtrv 8.5.3.0 ομως ειναι διαθεσιμη εδω. Ειναι safe να την βαλουμε; Ειμαι με xtrv dev 7.6.10 και εχω μεγαλο θεμα με battery drain οταν το κινητο ειναι standby με ολα κλειστα (wifi, gps, bluetooth)
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από crapatzi: “Εχω προβλημα με το default calendar. Κατεβασα την εφαρμογη Google Calendar και δουλευει ok. ” ξαναβαλε μια φορα απο πανω την xtrv stable 8.5.2.0 χωρις factory reset. αν δεν φτιαξει ...και συνεχιση τα ιδια κανε αυτα που γραφω διεγραψε το playstore και το Υπηρεσίες Google Play...κανε επανεκινηση εγκατεστησε ξανα το playstore και το Υπηρεσίες Google Play αυτο που ειναι σε [248] 11.5.05 (248-163818272) August 4, 2017 και κοιταξε αν δουλευει ... α…
-
Εβαλα την τελευταια xtrv stable 8.5.2.0 με factory reset. Εχω προβλημα με το default calendar. Κατεβασα την εφαρμογη Google Calendar και δουλευει ok. Ομως οταν το κινητο ξεκιναει παιρνω ενα μυνημα οτι δεν υπαρχει default calendar. Επισης στο Business Calendar που χρησημοποιω, παω να κανω add το calendar του google account και δεν το εχει διαθεσιμο. Δεν εχει διαθεσιμο κανενα calendar δηλαδη για να προσθεσω. Συγχρονισμο στο google account κανει κανονικα. Τι μπορω να κανω;
-
Με διαφορες Greek roms (stable & dev), οταν ακουω FM radio και το σημα αδυνατιζει η χανεται για 3-5 sec (πχ περσμα απο τουνελ), μερικες φορες η κλειδωμενη συχνοτητα χανεται και παει σε αλλο σταθμο, σαν να πατας χειροκινητα τα κουμπια search next/previous. Συμβαινει σε καποιν απο εσας η παιζει να ειναι hardware προβλημα;
-
Το ιδιο θεμα με τα restarts συνεχιζω να εχω και εγω μετα το περασμα της xtrv 7.4.27. Βγαζοντας το magisk και βαζοντας το supersu η κατασταση βελτιωθηκε λιγακι, εχω λιγοτερα restarts. @nemesisrty, εσυ εισαι root; Αν ναι, με magisk η με super su; Εχω μια υποψια οτι το προβλημα το δημιουργει το viper4android. Εσεις που εχετε το ιδιο προβλημα με τα restart, μηπως εχετε εγκατεστημενο το viper4android;
-
ok, πολυ λογικα αυτα που λες, θα το δοκιμασω. Σε περιπτωση που δεν φτιαξει, για να βαλω china dev fastboot rom οπως λεει ο @makis1024 παραπανω βρηκα αυτον τον οδηγο:Οδηγος Πρεπει να το κανω οπωσδηποτε με τον 1ο τροπο (fastboot μεθοδος) η μπορω να το κανω και με τον 2ο τροπο (απο recovery); Ευχαριστω για τη βοηθεια.
-
Παράθεση από makis1024: “@crapatzi εάν είναι όπως τα λες δεν χρειάζεται fr γιατί έχεις κάνει στην μετάβαση από xiaomi.eu στην xtrv τελική χωρίς beta1, 2 που είναι xiaomi.eu source και κατ' επέκταση china source. Η καθαρή εγκατάσταση που για άλλους μπορεί να είναι κάτι το χρονοβόρο και κουραστικό κατά την ταπινή μου άποψη είναι ότι καλύτερο για ένα κινητό φλασάρεις σε ξεκλείδωτο Bootloader μια china dev fastboot rom, ξεκλειδώνεις και περνάς twrp και μετά xtrv και βλέπεις. ” Εκανα και factory rese…
-
Παράθεση από makis1024: “Δεν κατάλαβες η xtrv dev beta 1 ήταν source china στην beta 2 ήταν source global η τελευταία είναι source xiaomi.eu που αυτή με την σειρά της είναι source china πάντα σε αλλαγή source ρομ κάνουμε fr ανεξάρτητα εάν παραμένουμε σε ίδια xtrv dev rom δεν αρκεί wipe cache και dalvik. Κατάλαβες; ” Ας το παρουμε με τη σειρα. Απο stable xiaomi.eu πηγα σε greek xtrv 7.4.6 (με factory reset). Απο xtrv 7.4.6 πηγα σε xtrv 7.4.27 (με wipe caches). Η xtrv 7.4.6 εχει διαφορετικα source…
-
Παράθεση από makis1024: “Θυμάσαι εάν έκανες όταν πέρασες από source global σε source xiaomi.eu που βασίζεται σε source china factory reset; Εάν δεν έκανες μάλλον θα χρειαστεί factory reset ή wipe cache, dalvik, data που είναι το ίδιο και περνάς πάλι από πάνω την ρομ που φοράς τώρα. Μετά το Install κάνε και μία wipe cache και dalvik πριν κάνεις reboot system, τσέκαρε και μία τον Bootloader μπας και κλειδώσει λόγω του fix για το power menu που είναι ενσωματωμένο στην ρομ. ” Οταν αλλαζω τυπο rom κα…
-
Με την τελευταια Ελληνικη Dev 7.4.27 εχω restarts (περιπου 2 την ημερα) χωρις το κινητο να κανει κατι. Την περασα πανω σε ιδια παλαιοτερη (την 7.4.6 νομιζω) με wipe cache και wipe Dalvik/Art cache μετα το update. Ξανα εκανα καποια στιγμη τα 2 παραπανω wipes χωρις να φτιαξει. Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα; Υπαρχει λυση;
-
Ξερει κανεις που μπορω να βρω πισω camera για το τηλ. και που μπορω να το παω για επισκευη; Δεν μπορει να εστιασει (με xiaomi.eu και με latest greek dev). Ειναι στην εγγυηση αλλα θα προτιμουσα να μην το στειλω πισω για επισκευη στο vickmall και να μεινω χωρις τηλ 2-3 μηνες (αν το κοστος επισκευης στην Ελλαδα ειναι φθηνο βεβαια).
-
Οπως ειχα ποσταρει και παλαιοτερα, συνεχιζω να εχω θεμα με την καμερα, δεν μπορει να εστιασει τις περισσοτερς φορες. Κανει εναν ηχο 'τσικ-τσικ-τσικ' προσπαθοντας να εστιασει και δεν τα καταφερνει. Οταν ειχα το θεμα με την xiaomi.eu rom, μου ειπαν τα παιδια να δοκιμασω με αλλη rom. Προχθες εβαλα την τελευταια Ελληνικη dev και το προβλημα συνεχιζεται. Ειχε κανεις σας το ιδιο προβλημα; Ξερει κανεις τη λυση; Αλλαγη hardware camera module;
-
Kαλή τύχη σε όλους
-
Εχει κανεις σας θεμα με το focus στις φωτογραφιες; Εγω εχω μεγαλο θεμα, τις πεισσοτερες φορες δεν μπορει να κανει focus, ειδικα σε κοντινα. Κανει ενα τσικ, τσικ, τσικ η καμερα συνεχως και δεν μπορει να εστιασει. Εδω λενε οτι μαλλον ειναι hardware problem en.miui.com/thread-457649-1-1.html Ειμαι με stable xiaomi eu 8.1.2.0
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Oχι, δεν έιναι όλα ίδια. Μου έτυχε ένα που ναι μεν κάλυπτε όλη την οθόνη αλλά λόγω του 2.5D στις άκρες δεν κόλαγε. Αρα...ή πας στην λύση που έχεις ήδη στα χέρια σου ή σε αυτά που είναι απομίμιση της πρόσοψης. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31537/ ” Σωστος ο Alex. Αυτο που μου εστειλαν απο vickmall (δωρο με την αγορα) ηταν τραγικο, πολυ κενο και στις 4 πλευρες. Πηρα ενα σαν αυτο της photo (υπαρχει σε μαυρο, ασπρο, χρυσο) απο ebay με 2-2.5€ και εφαρμοζει τελεια,…
-
Αφου γυρισα το 'ro.mtk_lte_support' απο 0 σε 1, εφτιαξε το 4G στη 2η sim αλλα επισης ΔΕΝ δημιοθργηθηκε προβλημα στο deep sleep. Η μπαταρια κραταει το ιδιο οπως και πριν το γυρισω. (Ειμαι με stable απο xiaomi.eu με το patch για deep sleep). @gkalen, το fix για deep sleep (συν το ro.mtk_lte_support=1) το εχεις ηδη ενσωματωσει (η θα το ενσωματωσεις) στις νεες stable/developer roms;