Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 80.
-
Προσπαθω να βαλω την Ελληνικη στο RN4 ενος φιλου. Ηταν κλειδωμενος ο bootloader, εκανα unlock, περασα twrp απο fastboot. Εκανα wipe cache, dalvik, data και μετα format data. Περασα την xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRVbeta1_Stable_V8.1.6.0.zip χωρις error στην εγκατασταση. Μετα το restart ειμαι στην οθονη που δειχνει το logo Mi.com στη μεση και κατω λεει 'powered by Android' και εχει 3 τελιτσες που στριφογυριζουν. Ειμαι ομως κανα μισαωρο στην οθονη αυτη, αρα μαλλον κατι δεν εχει παει καλα. Καμια…
-
Παράθεση από demakhs: “ναι είπαμε, σβουντούρα το!!!!!!!!!!!!! Format Data ” Εχω ζητησει πιο παλια να μπει αυτο το γ@μ!μενο 'Format Data' στις οδηγιες ξεκλειδωματος αλλα καποιοι mods προφανως δεν συμφωνουν. Το μονο που καταφερνουν ειναι να μπερδευουν τους χρηστες, να κολλανε στη διαδικασια, και να ποσταρουν συνεχως το προβλημα γεμιζοντας το thread με σκουπιδια, και φυσικα να τρωνε χρονο απο αλλους χρηστες για να τους απαντανε το ιδιο πραγμα ξανα και ξανα: Format Data. Η αποφαση των mods με ξεπερν…
-
+1 και απο εμενα (crapatzi) Καλη χρονια σε ολους!!!
-
Ρε παιδια, εχετε μπλεξει τα μπουτια σας. Δεν εχει σχεση το screen on time με το προβλημα καταναλωσης μπαταριας απο το cell standby. Αντιθετως αν εχεις βαρια χρηση (πολλες ωρες SOT) δεν καταλαβαινεις το προβλημα απο το cell standby. Αφηστε το κινητο ολο το βραδυ ανοιχτο με ολα απενεργοποιημενα. Αν το πρωι σας εχει φαει πανω απο 2-3% μπαταρια εχετε προβλημα με το cell standby.
-
Παράθεση από sylvester: “Eπικοινώνησα με cosmote και είναι απλά για κλάματα.. Δεν ξέρανε ούτε οι ίδιοι και μου λέγανε έχεις ενεργοποιημένο το 4G απόσο βλέπω εδώ Deep sleep εννοείς τη λειτουργία που βάζεις το βράδυ για να μην καταναλώνεται πολύ μπαταρία?? ” Φιλε μου, οταν ο υπαλληλος πληρωνεται 400€ το μηνα δεν θελει να κανει σωστα τη δουλεια του. Σημερα πηγα super market και η κοπελα στο ταμειο δεν ηξερε να περασει την πιστωτικη, αστα να πανε... Στο θεμα μας τωρα, κατεβασε αυτο και αφου εχεις εν…
-
Παράθεση από sylvester: “Και πώς ξέρουμε εάν η σιμ είναι 4G ή 3G ?? Εγώ δλδ που έβγαλα καινούρια σιμ το καλοκαίρι είναι 4G ή 3G?? Πάνω στη σιμ δεν γράφει κάτι σχετικό (δλδ αν είναι 3G ή 4G). Το μόνο tip που μπορώ να δώσω είναι ότι στην κοσμοτέ η σιμ που μου δώσανε δεν ήτανε νάνο και έπρεπε να την κόψω. Το ίδιο θέμα με το cell standby έχω και εγώ με το μάξιμουμ sot να είναι 3.5 ωρες. Επίσης το deep sleep mode τί είναι ακριβώς? ” Αν την πηρες το καλοκαιρι θα πρεπει λογικα να ειναι 4G. Αν παρεις εν…
-
Παιδια, νομιζω (απο οτι εχω διαβασει) οτι το προβλημα αυτο υπαρχει μονο οταν εχεις sim 3G (οχι 4G), γι αυτο και οι περισσοτεροι χρηστες δεν εχουν το προβλημα. Δεν εχει σημασια αν στις ρυθμισεις εχεις βαλε 3G η 4G, σημασια εχει μονο η sim λενε. Αν δεν θελετε να μπλεκετε μα φλασαρισματα και αλλαγες rom, μπορειτε να πατε στον παροχο σας και να αλλαξετε την sim σας με sim 4G (δεν ξερω αν υπαρχει χρεωση για την αλλαγη, μαλλον εξαρταται απο τον παροχο). Εγω που εχω Q card, ρωτησα την wind για αλλαγη κ…
-
Παράθεση από cabdik: “Παράθεση από geobas: “Ποιά Rom έσεις ?? Κάνε ένα Wipe cache & Wipe Dalvik Cache ... Δεν πρόκειται να χάσεις τίποτα ....... ” XTRV 6.11.24........ εκανα ενα Wipe, και θα δουμε.......... δεν ανοιγει ουτε μετα το Wipe, η γκαλερι....!! επισης παρατηρω οτι το "αναμονη GSM" στη χρηση της μπαταριας ειναι πολυ υψηλο (94%)...!!! θα κανω Update στην 6,12,15 και θα δω πως θα παει....!! ” Welcome to the club (για το battery drain στο cell standby μιλαω). Δες εδω
-
Παράθεση από gkalen: “Θα το τσεκαρω και θα ενσωματωθεί στο επόμενο update .. Φαίνεται ενδιαφέρον για τα Redmi Pro , θα δούμε μήπως χρησιμεύει και σε άλλη συσκευή .. ” Εδω αναφερουν οτι το ιδιο προβλημα υπαρχει και στο Redmi Note 4 και δινουν μια παρομοια λυση. =============== Δεκ 18th 2016, 11:38am =============== Παράθεση από sourlas98: “Παράθεση από NasDriver: “Έγινε μεταφορά σε ξεχωριστό θέμα για να συζητηθεί αλλά και για να το δουν οι @MIUI_ART, @dnomikos, @gkalen ” Να περάσουμε αυτό το patc…
-
Ελυσα το προβλημα με την μεγαλη καταναλωση μπαταριας απο cell standby. Περασα την stable rom απο xiaomi.eu και μετα εβαλα τα 2 patches του τυπου απο εδω. Εχοντας το προβλημα με Ελληνικη xtrv developer, το κινητο σε ενα 16ωρο χωρις καθολου χρηση, με κλειστα ολα data,wigi,gps,bluetooth, χωρις κλησεις και με ελαχιστο screen on time, καταναλωνε περιπου το 25% της μπαταριας. Τωρα καταναλωνει περιπου 5% το οποιο ειναι πολυ λογικο. Το προβλημα ειναι οτι το κινητο δεν εμπαινε σε deep sleep. Ο τυπακος εχ…
-
Προσπαθω να παρω backup με TitaniumBackup μια εφαρμογη και παιρνω 'Insufficient Storage Space'. Στο superSU το 'Mount Namespace Separation' ειναι ξε-τσεκαρισμενο. Το folder του Titanium ειναι σεταρισμενο στην εξωτερικη sd. To Titanium βλεπει την εξωτερικη sd σαν read only. Απο οτι διαβασα δεν ειναι θεμα MIUI η Titanium, αλλα ειναι θεμα του Android 6. Εχει βρει κανεις σας καποια λυση για να κανει την εξωτερικη sd read/write;
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Εντάξει μην τα παραλέμε, δεν είναι και τραγική η μπαταρία, απλά κρατάει περίπου 25-30% πιο λίγο από ότι θα έπρεπε βάσει της χωρητικότητας των 4050 Mah. Αν είναι θέμα software, θα φιαχτεί κάποια στιγμή. Αν όχι, τι να κάνουμε, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Θα πάρω άλλο xiaomi του χρόνου. ” Για εμας που εχουμε το θεμα με το cell standby η μπαταρια ειναι τραγικοτατη (εσυ μαλλον εισαι στους υπολοιπους που δεν εχουν αυτο το θεμα, απλα περιμενανε κατι καλυτερο λογω του οτι τ…
-
Παράθεση από sylvester: “Παράθεση από GR-Macedon: “Παράθεση από sylvester: “@GR-MacedonΑυτό γίνεται λόγω αναμονής σήματος?? GSM standby??? ” Δεν κατάλαβα πού αναφέρεσαι. ” Εννοώ που καταναλώνεται η μπαταρία και τελειώνει σε μια μέρα? Εμένα στο κινητό μου αναφέρει στη χρήση της μπαταρίας ως κύρια αιτία κατανάλωσης της μπαταρίας την κεραία.. Όσα άλλα xiaomi έχω πιάσει πρώτη φορά το βλέπω αυτό να πω την αλήθεια... Όπως και να χει δεν το θεωρώ νορμάλ.. ” Κι εγω εχω θεμα μεγαλο με μπαταρια (με ελληνι…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από crapatzi: “Αν το βρηκες καπου πιο φθηνα (ebay, ali) γιατι δεν δινεις link; ” Απαγορεύεται γιατί είναι έμμεση διαφήμιση ” Αν δωσεις link απο ενα Ελληνικο μαγαζι το καταλαβαινω (το μαγαζι μπορει να ειναι δικο σου η του αδερφου σου). Αλλα link απο ebay,ali (κακα τα ψεματα, οι περισσοτεροι απο κει αγοραζουμε θηκες/tempered glasses) διαφημιση;
-
Παράθεση από nifitsa_kakia: “Εγώ κάπου διάβασα ότι αυτό το tempered glass κάθεται πολύ καλα. link δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24984/ ” Εχουν αναφερει παιδια του thread οτι αυτο που δινει το vickmall στα 8$ ειναι καλο. Λεγοντας καλο εννοουμε οτι καλυπτει ολη τη φατσα (οπτικα ειναι σαν αυτο που δειχνεις). Αν το βρηκες καπου πιο φθηνα (ebay, ali) γιατι δεν δινεις link; Νομιζω κανεις δε θα σε κατηγορησει οτι παιρνεις ποσοστα. Αγοραζουμε πραγματα απο Κιν…
-
Παράθεση από geotzia: “Παράθεση από GR-Macedon: “Παράθεση από demakhs: “@nifitsa_kakia μια χαρά σου τα γραψες!!!! ” Και πώς να του κάνω Despute που ο έλεγχος γνησιότητας είναι OK?=============== Δεκ 5th 2016, 5:09pm =============== Έφαγε το dispute του. Ας τον να τα βρει με το Aliexpress. Την επόμενη φορά ας προσέχει =============== Δεκ 5th 2016, 5:16pm =============== Δες όμως τι λέει στο site που πουλάει σίγουρα γνήσια... λες να του την έριξα τζάμπα; Κανένας άλλος εδώ με Nillkin tempered στο R…
-
Δυο προβληματακια εχω: 1. Το notificaton led αναβει μερικες φορες χωρις να υπαρχει καποια ειδοποιηση. Συμβαινει στο δικο μου με xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRVbeta1_6.11.24 και σε ενα φιλο που δεν εχει αλλαξει rom (αυτος εχει μια custom απο aliexpress). Φανταζομαι θα ειναι θεμα rom κατα 99.99% ε; 2. Θεμα με ακουστικα. Οταν τα κουμπωσω τερμα δεν τα βλεπει (το εικονιδιο με τα ακουστικα στη status bar φευγει). Τα βαζω σιγα σιγα και το εικονιδιο εμφανιζεται καποια στιγμη, οταν τα κουμπωσω τερμα…