Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.

• Οπως γραφει ο τιτλος αποφασησα να παρω το xiaomi Mi 4c. Υπαρχει καποιος να μου προτεινει καποιο site που να στελνει συντομα κινητο( κατω απο μηνα) και να ειναι αξιοπιστο. Ευχαριστω

• Τελικα κατεληξα στο Xiaomi Redmi 3S το οποιο το βρηκα στα 120 ευρω απο gearbest αλλα φοβαμαι οτι θα κανει αρκετο καιρο να ερθει.. Εχει καποιος να μου προτεινει καποιο site ή αποθηκη απο Ευρωπη ωστε να το παρω σχετικα αμεσα;

• Την αναφορά μου στα samsung την έκανα για να καταλάβουμε σε τι ευρως χρημάτων ειμαι(140-160 ευρώ). Μου άρεσε πολύ ή εμπειρία της xiaomi μέσα από αυτή την κοινότητα, και θέλω να πάρω παλι xiaomi απλά δεν θέλω να έχω πάλι θέματα με το δυκτιο.Ειμαι υπερβολικά εξηκειομενος με την τεχνολογία γενικά και να ασχοληθω με ένα κινητο είναι πολύ εύκολο. Για την εταιρία που ανέφερες να ενημέρωσω ότι έχω vodafone.

• Καλησπερα, ειμαι κατοχος ενος xiaomi redmi 1s και σκεφτομαι να αγορασω ενα καινουργιο.Ειμαι ικανοποιημενος για τα 120 ευρω που εδωσα τοτε. Προβλημα ειναι το 3G που δεν πιανει σε καποια σημεια εκτος πολης και η μπαταρια που εχει μειωθει απο τα 2000 mah στα 1450.Εβλεπα να αγορασω τιμες skroutz Samsung J5 το 2015 ή το 2016 στα 150 και 180 ευρω αντιστηχα.Θελω ενα κινητο που να πιανει 4G ή 3G χωρις προβληματα και πανω απο 3500 mah μπαταρια για να εχω αυτονομια. Υπαρχει καποιο κινητο που να καλειπτει …

• help!!

paoktoumpa - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα redmi 1s και προχθες το γυρησα στην "απλη λειτουργια" επειδη δεν ειχα μπαταρια. Μολις εκανε επαννεκινηση και ανοιξε δεν φορτωνε η αρχικη οθονη και ηταν μαυρη. Εβαλα μια πιο καινουργια εκδοση Stable απο αυτη που ειχα αλλα το αποτελεσμα ειναι ιδιο.

• καλησπερα

paoktoumpa - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

καλησπερα λοιπον απο εμενα. ειμαι καινουργιο μελος. Εχω εδο και 2-3 μερες ενα Redmi 1s που το εχω παραγειλει απο merimobiles.com. Κολαει πολυ σε εφαρμογες και χωρις να εχω τιποτα ανοιχτο εχει 254M/ 1g διαθεσιμα. Τι μπορω να κανω αναβαθμισεις και tips. Ασχετος με κινιτα , σχετικος με pc.