Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Σ ευχαριστω, το απογευμα που θα μπορω, θα το κανω και θα σε ενημερωσω. Καλη σου μερα =============== Απρ 3rd 2017, 9:02pm =============== Ακολουθησα με ευλαβεια ολα τα βηματα, δεν ξερω αν ειναι μερος του προβληματος αλλά την συσκευη δεν μπορει να την βρει, ουτε με το suite
-
Ουτε τα κουμπια δυστυχως, και περιμενα οτι θα παρω απαντηση περι μητρικης, απλα ελεγα οτι η ελπιδα πεθαινει τελευταια ... Οποτε ναξεκινησω ερευνα για καινουριο ετσι?
-
Τιποτα απολυτως, ακομα και για να το κλεισω πρεπει να βγαλω μπαταρια, (ουτε καν με vol + power) αν τα λεω σωστα Και μολις ειδα καπου αλλου στο φορουμ που εψαχνα, οτι το προβλημα ειναι το digitizer (συμφωνα με τον τεχνικο παντα)
-
Καλημερα σε ολους, Δυστυχως για μενα απο την Πεμπτη το πρωι σταματησε να λειτουργει το touch screen του note 2 που εχω περιπου ενα χρονο. Το ειχα βαλει να φορτιζει το βραδυ και το πρωι ...ακινητο. Δοκιμασα να βγαλω μπαταρια, τις sim αλλά τιποτα παλι. Το πηγα σε καποιο service κινητων, μου ειπανε οτι θα εγκαταστησουν παλι το λογισμικο (θα εχανα ολα τα δεδομενα) αλλά και παλι δεν αποκρινεται. Μου ανεφεραν οτι εχει προβλημα το (δυστυχως δεν θυμαμαι πως μου το ειπαν(, η καταληξη του ειναι σε -iser (…
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία!!!
-
ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ETHERNET
ΜήνυμαΚαλημέρα!! Πρωτο μου θέμα στο forum και συγχωρήστε με για οποια λαθη. Απεκτησα το Redmi note 2 πριν 3-4 βδομαδες και κατάφερα και εβαλα την ελληνικη ROM. H ερώτηση που εχω ειναι η εξής. Μπορώ να συνδεσω το κινητο μου μεσω ethernet? Τι ρυθμισεις πρεπει να βαλω ? Ευχαριστω!!
-
Καλό μήνα σε 'ολους!!!!