Παράθεση από geoanto555: “Αυτή είναι Ελληνική βρε.... Τελικά το πας για την αυλή μου.. Ας έρθει το sms και θα δούμε τι θα κάνουμε με σένα.. ” στειλε σε pm τα στοιχεια σου να τα εχω προσκερα γιατι οπως το κοβω θα στο στειλω............χαχαχα,περιμενουμε λοιπον να ξεκλειδωσει και θα το χαλασω μετα!!!!!
Παράθεση από geoanto555: “Ευχαριστώ Κώτσο... αν και μου λείπει ένα κινητό από την συλλογή μου.. Δοκίμασε να την βάλεις αν θες... ” εφαγα ακυρο γιατι μου ζηταει wi-fi και δεν εχω εδω.....
ωραια.........λοιπον,κατεβασα τη τελευταια miui και την εχω περασει στη καρτα μνημης,να παω να κανω μια δοκιμη μεσα απο τον updater του κινητου αν την εγκαταστησει οπως ειμαι με κλειδωμενο bootloader η να περιμενω να ξεκλειδωσει???πρεπει να κανω μετονομασια του zip???
geoanto555 να παω λες να κανω update μεσα απο τον updater του κινητου???και αν φαει κανα κολλημα και δε ξανανοιξει?? να το κανω τωρα η οταν ξεκλειδωσει ο bootloader??
καταρχην σας ευχαριστω για τη βοηθεια............κατα δευτερον διαβαζω ο καημενος 4 μερες τωρα αλλα ειναι τοσα πολλα τα βηματα και οι ανακατευθεινσεις μεσα στο site που μπερδευω τα μπουτια μου καθε φορα......χαχαχα........
Καλημερα παιδια,κατοχος κι εγω redmi note 3 pro και νεος στο χωρο με πολλες ερωτησεις......θα ηθελα να περασω την ελληνικη rom κινητο και εχω χαθει με ολους τους οδηγους,το κινητο δεν το εχω πειραξει σε τιποτα.....το μονο που εκανα ειναι να του κανω την αναβαθμιση σε miui v8.......το κινητο μου τωρα γραφει δηλαδη android version: 5.1.1 LMY47V miui version: MIUI Global/Stable 8.0.1.0(LHOMIDG) αν περασω τη ρομ στη καρτα μνημης και παω μεσα απο τον updater του κινητου και διαλεξω να τρεξει η ρομ κα…