Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-18 από 18.
-
το περιμενουμε πως και πως.αντε με το καλο.
-
mi5 βοηθεια
Μήνυμαδυστυχως τιποτα @geoanto555 και τα drivers εχουν μπει σωστα μιας και φαινονται στο device manager οπως ακριβως λεει ο πρωτος οδηγος. θα ξαναπροσπαθησω και επανερχομαι με νεωτερα.ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας
-
mi5 βοηθεια
ΜήνυμαΟποτε μεχρι να βγει νεο update το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε?
-
mi5 βοηθεια
Μήνυμαδε μου αναγνωριζει τη συσκευη με τιποτα.καπου διαβασα οτι σε αυτη την εκδοση της misuite δεν υποστηριζεται το marshmallow.ισχυει? version 3.2.1.3111(misuite)
-
mi5 βοηθεια
ΜήνυμαΝέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις. στο πως βαζω φλασαρω ρομ προσπαθω να βρω την stable μεσω του τροπου Α,αλλα δε μου αναγνωριζει το κινητο καν η σουιτα της xiaomi(μια μου λεει try connect via usb ,και μια μου λεει you need to update your device to use MI PC Suite. Update your device before connecting) το κινητο ειναι ανοιχτο οταν το συνδεω με τον υπολογιστη.
-
mi5 βοηθεια
Μήνυμαοταν το εχω συνδεδεμενο στον υπολογιστη και ανοιγω τη σουιτα της xiaomi. Ο υπολογιστης το αναγνωριζει το κινητο ως εξωτερικο δισκο.
-
mi5 βοηθεια
Μήνυμαyou need to update your device to use MI PC Suite. Update your device before connecting μου βγαζει αυτο το μηνυμα καθως συνδεω το κινητο στον υπολογιστη απο το Mi PC suite. Τι δεν κανω σωστα?
-
mi5 βοηθεια
Μήνυματο προσπαθω και ενημερωνω.τοσο διαβασμα ουτε για τις πανελληνιες
-
mi5 βοηθεια
Μήνυμααπο την εφαρμογη του κινητου δε μου βγαζει κανενα update .οποτε μαλλον δεν ειναι η επισημη οπως αναφερατε και οι 2.απο το mi suit μπορω να περασω την επισημη χωρις προβληματα μεχρι να ερθει ο κωδικος ξεκληδωματος, σωστα?
-
mi5 βοηθεια
Μήνυμακαλησπερα παιδια.παρελαβε ο αδερφοσ μου ενα mi5 σημερα απο το e-shop.ειναι το 3gb/32gb και τα στοιχεια που φαινονται στη φωτο.τι κανω απο εδω και περα ?μπορω να περασω καποια αλλη ρομ χωρις να κανω unlοck τον bootloader?μεσα ειδα να εχει και ελληνικα.αυτο σημαινει οτι ειναι πειραγμενη ρομ?παρακαλω ταφωτα σας.ευχαριστω.
-
καλησπεριζω το φορουμ και μπαινω κατευθειαν στο θεμα μου. βλεπω τα καινουργια μοντελα της xiaomi και ψηνομαι να αλλαξω κινητο.το ερωτημα μου ειναι το εξης: στην κατοχη μου εχω το nexus 6p και με εχει αφησει απολυτα ικανοποιημενο.αγοραζοντας μια συσκευη εκ των mi5, xiaomi redmi pro θα εχω τις ιδιες επιδοσεις ? και εξηγουμαι: 1.και σημαντικοτερο,η διαχειρηση στην μπαταρια.θα ειναι στα ιδια επιπεδα με το nexus?3.30 ωρες screen on time εχω. 2.ποιοτητα κατασκευης? 3.πανελ οθονης? 4.λαγκαρισματα μετα …
-
@geoanto555 απο οτι του ειπαν στο καταστημα το φτιαχνουν αυτοι ελλαδα και του δινουν αλλο για αντικατασταση οσο διαρκεσει η επισκευη. κουραφεξαλα με λιγα λογια.ας με διαψευσει καποιος αλλα απο οτι διαβασα ΔΕΝ υπαρχει service επισημο της xiaomi στην ελλαδα.αρα η "επισκευη" που θα κανουν ειναι να περασουν αλλη ρομ μαλλον.τι να πεις.ελπιζω να μη χρειαστει να το ανακαλυψουμε.
-
εχετε δικιο παιδια αλλα δυστυχως ΔΕΝ ειναι στην κατοχη μου το κινητο.το πηρε συγκεκριμενα ο κουμπαρος μας 60 χρονων ανθρωπος χωρις να ρωτησει κανεναν επειδη ακουγε τα καλυτερα.σε συζητηση που ειχα μαζι του και του ανεφερα για "πειραγμα" του κινητου αντεδρασε επειδη το μαγαζι που το πηρε του ειπε οτι θα χασει την εγγυηση που του παρεχει ως καταστημα.αφου του παρεχει εγγυηση οπως λεει το καταστημα οταν σταματησει να δουλευει η dual sim ας το παει πισω να του το "φτιαξουν".του εδωσα και το Link με …
-
καλησπεριζω το φορουμ.οπως ειπα και στο πρωτο μου ποστ αγοραστηκε απο συγγενικο προσωπο χωρις να γνωριζω.θα τον ειχα παραπεμψει στα "γνωστα" μαγαζακια εγω αλλα το προτιμησε απο ελλαδα.τελος παντων.η λυση στο προβλημα του κινητου ηταν η εξης και την παραθετω οπως την βρηκα στο ιντερνετ: 1. With the phone on, insert sim 1 only. Reboot. 2. Insert sim 2 only. Reboot. 3. Insert both sims. Reboot. 4. Enjoy! δουλεψε και το κινητο δουλευει και με τις 2 σιμ.ευχαριστω για τις απαντησεις σας και την αμεσοτ…
-
Καλησπεριζω το φορουμ.χτες αγοραστηκε απο συγγενικο προσωπο το xiaomi redmi note 3 pro απο ελληνικο μαγαζι που λεει οτι εχει την ευρωπαικη ρομ.σε μια προσπαθεια να του περασω τις 2 σιμ ανακαλυπτω οτι παντα οταν εχει ενεργοποιημενες και τις 2 δεν μπορει να δεχτει κλισεις ουτε να καλεσει κανεναν σε καμια απο τις 2 καρτες.μολις απενεργοποιησω τη μια οποια και αν ειναι αυτη δουλευει κανονικα.εχω βρει διαφορες λυσεις στο Internet απλα αναφερθηκε απο φιλο η εξαιρετικη δουλεια που γινεται στο φορουμ κα…