Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-15 από 15.

• Σπασμένη οθόνη Μi 3W 64 gb

genediver - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Δυστυχώς όχι.Εξαντλήθηκε το ανταλλακτικό.Αν και τώρα είδα ότι έχουν μια φθινότερη με 30 $ .Στην Αντιπροσωπεία που ρώτησα, δεν αναλαμβάνουν επισκευή γιατί είναι παλιό μοντέλλο, αλλά πέραν τούτου το ποσό που μου είπαν είναι επιεικώς απαράδεκτο (120 + χωρίς την οθόνη)

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “Το wcdma έχεις εφόσον πιάνει 3G ενώ αν είχες το td scdma δεν θα μπορούσες να πιάσεις 3g. Πληκτρολόγησε το *#*#4636#*# ” Δυστυχώς δεν μπορώ να πληκτρολογήσω.

Μήνυμα

Kαλημέρα στο Forum. Ράγισε η οθόνη στο κινητό και ως αποτέλεσμα είναι μερικώς προσπελάσιμη.Πρέπει να αλλάξω touch screen ή θέλει αλλαγή μόνο το τζάμι? Στο link που παραθέτω ποία είναι η ενεδεδειγμένη για αγορά.Πως θα καταλάβω εάν το κινητό μου έιναι WCDMA version προκειμένου να προβώ σε παραγγελία? dragon-tt.com/xx.aspx?id=2521 Ευχαριστώ.

• Xωρίς και ευτυχώς έκανε reboot στο TWPR, δεν ξέρω βέβαια αν χρειαζόταν και wipe μπας και αρχίσει να πετάει add-on ξανά.

• Δεν σε αμφισβητώ, αλλά διάβασα αν δεν απατώμαι ότι υπάρχει "ορθότερος" τρόπος.Εφόσον μου λες ότι και αυτός είναι ενδεδειγμένος θα τον ακολουθήσω. =============== Δεκ 22nd 2016, 8:53am =============== 'Oλα πήγαν κατ'ευχήν.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Και μια "τελευταία ερώτηση".Aν θέλω update της υπάρχουσας ROM ,το TWRP είναι ήδη εγκατεστημένο στη συσκευή και ακολουθώ αυτόν τον οδηγό Update ;

• Tελευταία νέα. Bootloader κλειδωμένος. Έλαβα το permission και κατέβασα το unlock tool. Το απόγευμα που θα έχω χρόνο και πολύ κόσμο online στο forum, θα κάνω την απόπειρα, με δεδομένο ότι δεν είμαι και ότι πιο τυχερό κυκλοφορεί. Έχω όμως unofficial ROM με κλειδωμένο Βοοtloader.Θα ξεκλειδώσει? (παιδιά συγγνώμη αλλά κάπου το χάνω με τους οδηγούς) =============== Δεκ 20th 2016, 10:58am =============== Κατέβασα την developer ROM Mmiui_MI4c_6.12.15_491ddc262b_5.1 και την αποθήκευσα χύμα στην internal…

• Τίποτα.Μήπως να έκανα κατάργηση υλικού και reboot ??

• Σε ταλαιπωρώ το ξέρω. Όχι δεν το βλέπει στους σκληρούς (ο υπολογιστής μου).Μόνο ως φορητή συσκευή και όταν ανοίγω είναι κενό.

• το βλέπει ως φορητή συσκευή.Η δε επικοινωνία με το Mi suite είναι προβληματική.Επέλεξα να κάνω export μια φωτό και κόλλησε.Ο mi explorer επίσης είναι άδειος.

• Tα ίδια δυστυχώς.Το mi pc suite , βλέπει τη συσκευή αλλα στον device manager δεν άλλαξε τίποτα.Ακολούθησα την διαδικασία κατά γράμμα με απενεργοποιημένο τον έλεγχο ψηφιακής υπογραφής (παρόλα αυτά κατά την εγκατάσταση με υποχρεώνει να αποδεχτώ το ρίσκο αναξιόπιστης πηγης για να συνεχίσει). (Να μου αφαιρέσετε το μετάλλιο Mi Owner γιατι σε λίγο θα βάλω το τηλέφωνο κάτω και..... ) Στη συσκευή μου δηλώνει ότι είναι συνδεδεμένη ως MTP, αν αυτο βοηθάει.

• Mi flash εγκατεστημένο.Το Μi pc suite το απεγκατέστησα θεωρώντας ότι δεν το εγκατέστησα με δικαιώματα διαχειριστή, και είχα σκοπό να το επαναεγκατaστήσω. Να το εγκαταστήσω;

• Eδώ δεν βλέπει τη συσκευή στο CMD.(Πως μπλέκω έτσι, ένα ρημάδι τηλέφωνο πήρα να κάνω την δουλειά μου)

• Ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση.Έκανα λογαριασμό και έστειλα αίτημα, έμαθα και ολίγα κινέζικα.Περιμένω την απάντησή τους εντός "10 ημέρου"

• Παράθεση από genediver: “Eνεργοποίησα το USB Debugging στη συσκευή 3.Kατέβασα το adb και το εγκατέστησα στο C : (αν και στο device manager βλέπει τη συσκευή, δεν λειτουργούν οι εντολές στο CMD).Aντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να γίνω πιο σαφής, αλλα η κούραση γαρ. ”

• Kαλησπέρα στην κοινότητα. Πριν από 20 ήμερες αγοράσθηκε από ελληνικό e-shop συσκευή Mi 4c και μετά από την πάροδο 10 ημερών χωρίς να γίνει περιήγηση σε "ύποπτους" ιστότοπους άρχισαν να εμφανίζονται διαφημίσεις στην οθόνη. Το factory reset δεν λειτούργησε, το τηλέφωνο πήγε στη Vodafone όπου προφανώς δεν κατάφεραν τίποτα.Το επόμενο βήμα ήταν να το επιστρέψω στο μαγαζί απ'όπου αγοράσθηκε για να μου πούν ότι έπρεπε να το είχα πάει τις πρώτες 5 ημέρες από την αγορά του και τώρα το μόνο που μπορούν να…