Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.

• Με όλο το σεβασμό για την Xiaomi και τα ποιοτικά της προϊόντα, αλλά εφόσον αντέγραψε αρκετά την φιλοσοφία της Apple, γιατί δεν αντέγραψε και την εγγύηση και υποστήριξη που προσφέρει η Apple έστω για ένα χρόνο αν το προϊόν αγοράστηκε εκτός Ε.Ε.. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Infoquest (που προσφέρει επίσημα και την εγγύηση και service προϊόντων Apple) δεν θέλει να αναλάβει επί πληρωμή την επισκευή ενός προϊόν Xiaomi που πωλείται επίσημα εδώ? Δεν θέλει ούτε τα λεφτά? Μέγα λάθος κατά την άπο…

• Παράθεση από Chaos: “Έχετε καμιά πρόταση για μία θήκη, απλή ή flip, για το Kate? Από Ελλάδα πουλάει κάποιος; ” Έχω εγώ μερικά πράγματα για το Kate. Έχεις ΠΜ.

• Παράθεση από jiohnis: “Καλησπέρα παιδιά ! Παρήγγειλα δεματάκι όχι πολύ ακριβό (20$) αλλά σχετικά ογκώδες (led strip). Στο delivery έλεγε China Post Registered αλλά σήμερα το track που έδωσε είναι από PostNL και δεν δουλεύει κιόλας Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτή την εταιρία (αν κάνει 10 χρόνια, αν είναι κούριερ κλπ)? ” Εχω διαβάσει ότι με το PostNL υπάρχει πρόβλημα παρακολούθησης, αλλά τα δέματα έρχονται κανονικά με λίγη καθυστέρηση.

• Παράθεση από RockHead: “Μου ζητάει να πατήσω 2 κουμπιά ταυτoχρονα και μου πετάει μηνυμα "don't cover the orange area" Εάν πειρες και την δερμάτινη καφέ θήκη, με τη χρήση θα καταλάβεις τι ενοω ” Δεν μου έχει εμφανίσει τίποτα τέτοιο εμένα. Ίσως να παίζει ρόλο η ποιότητα του tempered glass η της θήκης. Εγώ φοράω μια διαφανή φιμέ σιλικόνης. Αν και έχω μια άλλη ανοιχτή Lenuo τύπου δέρματος.

• Παράθεση από RockHead: “Παράθεση από sso: “Εγώ έχω παραγγείλει και περιμένω από Ali ” Πρόσεχε για τα tempered να έχουν τρυπιτσα για το proximity sensor γιατί θα έχεις θέμα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Πριν από λίγο έβαλα ένα tempered glass χωρίς τρύπα στο proximity sensor και δεν παρατηρώ κανένα πρόβλημα να έχει όταν κάνω κλήση. Ή οθόνη σβήνει κανονικά όταν το τηλέφωνο πλησιάζει το αυτί. Τι πρόβλημα είχες εσύ?

• Παράθεση από apatapis: “Καλησπέρα παιδιά, έχω το Kate, το πήρα στα χέρια μου τελευταία εβδομάδα Δεκέμβρη. Μόλις το άνοιξα μου έκανε update το λογισμικό από MIUI7 σε MIUI8 (το λέω αυτό γιατί σημαίνει, φαντάζομαι, πως έχω πράγματι official Rom και πως ο updater δουλεύει). Στο about phone τώρα γράφει συγκεκριμένα: Android version 6.0.1 MMB29M, MIUI version MIUI Global 8.0 | Stable 8.0.5.0(MHRMIDG). Στο en.miui.com βλέπω πως η latest stable global rom για το kate (redmi note 3 special edition) είναι…

• Παράθεση από jiohnis: “Κι εμένα μου το κάνει αλλά μόνο στις κλήσεις. Στην ηχογράφηση το μικρόφωνο λειτουργεί κανονικά, οπότε λογικά είναι θέμα software. Επίσης είχα διαβάσει κάπου για μια εφαρμογή, το soundabout, που υποτίθεται ότι το διορθώνει. ” Redmi Note 3 Special Edition (Kate) έχεις εσύ?

• Παράθεση από vaggelis xania: “Επιβεβαιώνω κι εγω.. Το ιδιο πρόβλημα με την τελευταία global.. Το ιδιο και με τη δική μας developer.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όταν λες τελευταία global, την 8.1.1 εννοείς? Stable η developer? Μακάρι να είναι το πρόβλημα από κανένα bug του προγράμματος και να διορθωθεί σύντομα. Έχω όμως υποψίες ότι κάτι στραβά πήγε στη συναρμολόγηση του πάνω μέρους της συσκευής. Αν δεν κάνω λάθος εκεί βρίσκεται και η κεραία με το νέο μόντεμ 4G. Μα…

• Παράθεση από NasDriver: “Μπορείς να δοκιμάσεις την αυτόματη αναβάθμιση που πρέπει αν σου βγάζει. Επίσης δες μήπως έχει καμία σκόνη μέσα στην υποδοχή και δεν πατάει καλά το βύσμα. Τέλος έχει αναφερθεί ότι αν βάζεις "καρφωτά" το βύσμα και όχι απαλά παίζει κανονικά χωρίς προβλήματα. ” Μάλλον θα κάνω την αναβάθμιση στην 8.1.1. Δεν ήθελα να κάνω στην 8.0.5.0 μιας και είδα ότι έχει μόνο Improved System Security. Τώρα πάντως που το κοίταξα να δω τι αναβάθμιση μου βγάζει, στην 8.0.5.0 μου δείχνει το κιν…

• Καλησπέρα στην κοινότητα και συγχαρητήρια για το έργο αυτό! Έχω στην κατοχή μου ένα Redmi Note 3 SE (Kate) το οποίο έχει το γνωστό πρόβλημα με το μικρόφωνο των ακουστικών που δεν ακούγεται κατά τη διάρκεια κλήσης, και τα κουμπιά volume +-pause των ακουστικών, που δεν λειτουργούν σχεδόν ποτέ και απογοητεύθηκα λίγο. Στην αρχή είχα χρησιμοποιήσει τα Earpods της Apple και νόμιζα ότι δεν ταιριάζουν και πήρα τα Xiaomi Hybrid Dual Drivers αλλά το πρόβλημα παραμένει. Το κινητό ακόμα φοράει το MIUI Globa…