Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 81.
-
Καλησπέρα στην ομάδα και καλές γιορτές. Ανακάλυψα ότι πατώντας από τα settings την επιλογή wallpaper και themes, δε μου ανοίγει καμία απ τις δυο. Πάρα πολύ πιθανό να τις έσβησα από κεκτημένη ταχύτητα με το system app uninstaller (το τηλέφωνο έχει γίνει root). Βασικά, πήγα να αλλάξω φόντο στην αρχική οθόνη και δεν είχα καν την επιλογή set wallpaper. υπάρχει κάποιος τρόπος να επαναφέρω τη default εφαρμογή; version: miui 10 global 9.3.21 Beta ευχαριστώ!
-
amazfit activity setup
Μήνυμακαλησπέρα σε όλους, πως μπορώ να κάνω edit τις default εφαρμογές που έχει το amazfit bip; έχει running,treadmill,cycling,walking, πως να αφαιρέσω κάποια και να προσθέσω μια άλλη; Ευχαριστώ!
-
Παράθεση από Sotosman: “Παράθεση από Sotosman: “Παράθεση από NasDriver: “Σε δίκτυο ίντερνετ έχεις συνδεθεί ? Ποια ρομ έχεις περάσει και δεν ανοίγει ? ” ναι,κανονικα,και με δεδομενα και με wifi,ολες τις δυνατες επιλογες (backup/new device).rom είχε την τελευταια develop,miui 10 ήταν,δε θυμαμαι ποια ηταν ακριβως. εκανα απλα ενα factory,δεν προσπαθησα να κανω update ” Ληξη συναγερμου, έβαλα μια παλιοτερη rom (miui 9) σε μια sd card κι εκανα flash με twrp,ανοιξε και κατεβαζει το back up κανονικα. Οπ…
-
Παράθεση από Sotosman: “Παράθεση από NasDriver: “Σε δίκτυο ίντερνετ έχεις συνδεθεί ? Ποια ρομ έχεις περάσει και δεν ανοίγει ? ” ναι,κανονικα,και με δεδομενα και με wifi,ολες τις δυνατες επιλογες (backup/new device). rom είχε την τελευταια develop,miui 10 ήταν,δε θυμαμαι ποια ηταν ακριβως. εκανα απλα ενα factory,δεν προσπαθησα να κανω update ” Ληξη συναγερμου, έβαλα μια παλιοτερη rom (miui 9) σε μια sd card κι εκανα flash με twrp,ανοιξε και κατεβαζει το back up κανονικα. Οποτε ισως ειναι bug του …
-
Παράθεση από NasDriver: “Σε δίκτυο ίντερνετ έχεις συνδεθεί ? Ποια ρομ έχεις περάσει και δεν ανοίγει ? ” ναι,κανονικα,και με δεδομενα και με wifi,ολες τις δυνατες επιλογες (backup/new device). rom είχε την τελευταια develop,miui 10 ήταν,δε θυμαμαι ποια ηταν ακριβως. εκανα απλα ενα factory,δεν προσπαθησα να κανω update
-
οχι,επιλέγω νεα συσκευη και μετα μου πεταει το μενου additional settings που έχει επιλογές για location,auto-update κτλ. μόλις επιλεξω κατι απο αυτα και πατησω next μου πεταει το error. την επιλογη για ξεκλειδωμα με λογαριασμο google δε τη βγαζει καπου. παταω power και volume+ και δε μπαινει ουτε στο twrp πλεον,μενει κολλημενο στο logo mi για πανω απο μια ωρα!
-
Παράθεση από kostas_thess: “Παράθεση από Sotosman: “Καλημέρα σας, μετά από factory reset, ενώ ανοίγω το τηλέφωνο στα additional settings μου πετάει error "provision has stopped" το κάνει είτε τραβώντας το back up από το cloud ή σαν σετάρισμα με νεα συσκευή. Επίσης δοκίμασα και με wifi και με δεδομένα. Αλλά μένει εκεί και δεν ανοίγει καν. τι κανω??????? ” Με το που επιλέξεις ρύθμιση ώς νέα συσκευή στην επόμενη σελίδα που θα σου ζητήσει το pin μετά απο fr δοκίμασε την επιλόγή που έχει απο κάτω με …
-
Παράθεση από Sotosman: “Καλημέρα σας, μετά από factory reset, ενώ ανοίγω το τηλέφωνο στα additional settings μου πετάει error "provision has stopped" το κάνει είτε τραβώντας το back up από το cloud ή σαν σετάρισμα με νεα συσκευή. Επίσης δοκίμασα και με wifi και με δεδομένα. Αλλά μένει εκεί και δεν ανοίγει καν. τι κανω??????? ” η συσκευή είναι rooted,δοκίμασα να το ανοίξω χωρίς sim και κάνοντας skip το δίκτυο αλλά τίποτα. μπήκα σε recovery mode και έκανα wipe cache, reboot και κολλούσε στο logo m…
-
Καλημέρα σας, μετά από factory reset, ενώ ανοίγω το τηλέφωνο στα additional settings μου πετάει error "provision has stopped" το κάνει είτε τραβώντας το back up από το cloud ή σαν σετάρισμα με νεα συσκευή. Επίσης δοκίμασα και με wifi και με δεδομένα. Αλλά μένει εκεί και δεν ανοίγει καν. τι κανω???????