Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 81.

• Παράθεση από sso: “Έκανε δουλειά!!! Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate) ” σε μενα οχι!! παλι με την 8.5.6.0 μου κανει το ιδιο,με την 8.5.3.0 παιζει!!! αυτη τη στιγμη εχω την 8.5.3.0,με το superSU να παιζει κανονικα,εχω κλεισει το auto-update. πες μου τι εκανες ακριβως να κανω την ιδια διαδικασια οταν ξαναπαω στην 8.5.6.0 αν μπορεις!! ευχαριστω!

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Sotosman: “οταν εγινε το Update σε 8.5.6.0 και ανοιξα το supersu μου εβγαλε το "root undetected".φλασαρα με twrp μια αλλη version supersu και οταν εκανε reboot το τηλεφωνο κολλησε,κοντα στα 40 λεπτα.το κλεισα,το ξαναξοιξα και δεν ανοιγε,οποτε φλασαρα την 8.5.3.0 που ειχα μεσα,ανοιξε το τηλεφωνο και καπακι φλασαρα το ιδιο supersu αρχειο που ειχα και επαιζε κανονικα. Ξαναγινε update, πηρε την 8.5.6.0 και μου πεταει παλι το error. κανω ακριβως την ιδια διαδικασι…

• Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από Sotosman: “@Antonios Gagas ξαναγινε update στην 8.5.6.0 και αμέσως κλείδωσε το supersu,πεταει error "root undetected". ειναι η δευτερη φορα που το κανει σε αυτη τη version,ενω στην 8.5.3.0 παιζει κανονικα,ας τσεκαρει και καποιος αλλος μηπως ειναι καποιο bug. ” αφου σου ειπα εχω την8.5.6.0 global και δεν εχω κανενα προβλημα με το root ουτε με supersu.για κοιταξετο προσεκτικα με τη σειρα να δεις τι δε κανεις σωστα... ” οταν εγινε το Update σε 8.5.6.0 και …

• @BanditGR ευχαριστω,βλεπω σε πρωτη φάση οτι το fb και το android system εχουνε τα μεγαλυτερα ποσοστο και "ξυπνανε" τη συσκευη πολλες φορες.θα επανελθω με περισσοτερες αποριες,να μου δωσεις κατευθυνσεις αν μπορω να περιορισω αυτα τα ποσοστα! @Antonios Gagas ξαναγινε update στην 8.5.6.0 και αμέσως κλείδωσε το supersu,πεταει error "root undetected". ειναι η δευτερη φορα που το κανει σε αυτη τη version,ενω στην 8.5.3.0 παιζει κανονικα,ας τσεκαρει και καποιος αλλος μηπως ειναι καποιο bug. ευχαριστω!!…

• Παράθεση από Antonios Gagas: “@Sotosman Ok,ξαναφλάσαρα το superSU,επαιξε κανονικα και έδωσα permission στο gsam. με το update στο 8.5.6.0 φαινεται να μην επαιζε το superSU,ξαναβαλα την 8.5.3.0, φλασαρα και οκ `````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````` εγω παντως φιλε σε 8.5.6.0 το superSU τρεχει τελεια ,,,εχω πολες εφαρμογες root και παει μια χαρα...καπου εκανες λαθος εσυ... ” τι να σου πω,το εκανα flash κανονικα και το reboot μου εκανε πανω απο 40-45 …

• Παράθεση από Antonios Gagas: “οκ @Sotosman χαιρομαι που τα καταφερες η διαδικασια ειναι στανταρ ..δε γινεται λαθος γιαυτο σου ειπα...εβαλες το SuperSU-v2.82-SR5 που σου εδωσα για κατεβασμα παραπανω ??? ” εβαλα την ιδια version αλλα την ειχα ηδη κατεβασμενη!!

• Παράθεση από Sotosman: “Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από Sotosman: “δε με αφηνε να δωσω,μου εβγαζε οτι δε μπορει το super su να δωσω,ενω ειναι rooted η συσκευη! πως το εκανες εσυ? ” μολις ανοιξα την εφαρμογη gsam με ρωτησε να παρει δικαιωματα . ειπα οκ...και κανονικα μετα δουλεψε ...τιποτα αλλο...δεν εκανα..να και μια εικονα απο της ρυθμισεις που εχω στο supersu...βαλε αυτη την εκδοση που εχω εγω.. και κανε της ρυθμισεις που εχω στην φωτο...και ξαναδοκιμασε... αμα θες το κατεβαζεις απο…

• Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από Sotosman: “δε με αφηνε να δωσω,μου εβγαζε οτι δε μπορει το super su να δωσω,ενω ειναι rooted η συσκευη! πως το εκανες εσυ? ” μολις ανοιξα την εφαρμογη gsam με ρωτησε να παρει δικαιωματα . ειπα οκ...και κανονικα μετα δουλεψε ...τιποτα αλλο...δεν εκανα..να και μια εικονα απο της ρυθμισεις που εχω στο supersu.. .βαλε αυτη την εκδοση που εχω εγω.. και κανε της ρυθμισεις που εχω στην φωτο...και ξαναδοκιμασε... αμα θες το κατεβαζεις απο εδω SuperSU Download ”…

• δε με αφηνε να δωσω,μου εβγαζε οτι δε μπορει το super su να δωσω,ενω ειναι rooted η συσκευη! πως το εκανες εσυ?

• καλησπερα, Θελω να δωσω δικαιώματα στο gsam για να ενεργοποιησω το more stats αλλα με πεταει το εξης μηνυμα που επισυναπτω. κανω τη διαδικασια με usb debugging ενεργο.

• @BanditGR ειχα δυο sim,cosmote-vodafone,4g και οι δυο. Αφαίρεσα τη vodafone,τσεκαρα οτι για 2-3 μερες το cell standby ηταν στο 10-12% αλλά χθες ξανανέβηκε. επισυνάπτω πάλι απο gsam καποια screenshot,στο διαστημα της μπαταριας απο 70% μέχρι 41%,όταν κανω πλήρη φόρτισω θα το τρέξω απ την αρχή για καλύτερα συμπεράσματα.

• Καλησπέρα, Ανοιγω ενα-πονομενο μαλλον-θεμα σχετικο με την καταναλωση της μπαταριας απο το cell standby. επισυνάπτω φωτό από το gsam. το κινητό τρεχει την 8.5.3.0 που ειναι και η τελευταια. Υπαρχει θεμα μπαταριας?

• καλημέρα σε όλους, εχω την 8.5.3.0 global stable,αξίζει να μπω στη διαδικασία για miui 9.0? απ οτι βλεπω εχει διαφορες στη μπαταρια που ειναι το πλεον σημαντικο. Κι αν ναι,ποια η διαδικασια? Εχω ηδη unlocked bootloader και περασμενο twrp.

• ευχαριστω πολυ,το κατεβασα! Προφανως για να δω ποσο μετραει θα πρεπει να εχω ανενεργο το τηλεφωνο για καποια ωρα ωστε να ειναι αξιόπιστη η μετρηση?

• παιδια καλησπερα, Υπαρχει καποιος τροπος να δω αν το τηλεφωνο πεφτει σε deep sleep? ευχαριστω!

• Παράθεση από aledjo: “τελικα παιδια το ξανακατεβασα με download manager και δουλεψε! μαλλον δε κατεβηκε σωστα με το chrome forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43953/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43952/ =============== Οκτ 3rd 2017, 4:54pm =============== ενα σημαντικο προβλημα ομως παραμενει οταν εχω ακουστικα με καλωδιο και ερχεται κληση ΔΕΝ ακουγεται στα ακουστικα ο ηχος κλησης μηπως ειναι καποια επιλογη ρε παιδια? εχω δοκιμασει τα παντα =============== Οκτ 3rd 2017, 9:53p…

• Παράθεση από derveni: “Παράθεση από Sotosman: “ουτε με αυτο παιζει ” Παράθεση από demakhs: “Το αφαίρεσες κιόλας το +30 από όλες τις εφαρμογές κ εξακολουθεί να μην? ” Κάτι δεν κάνεις καλά φίλε, κοίταξε αυτό που είπε ο @demakhs ξανά ” παιζει κανονικα με το number fixer και με +30 σε ολες τις επαφες,απλα το ονομα εμφανιζεται 4-5 λεπτα με τη ληψη του μυνηματος,στην αρχη φαινεται μονο ο αριθμος

• Παράθεση από demakhs: “Το αφαίρεσες κιόλας το +30 από όλες τις εφαρμογές κ εξακολουθεί να μην? ” Εχω αφαιρεσει-προσθεσει ενδεικτικα σε 3-4 επαφες και το τεσταρα και δεν παιζει

• ουτε με αυτο παιζει

• το εχω ναι αλλα τζιφος