Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 81.
-
καλησπερα σε ολους, Αν και μαλλον ειναι θεμα gmail,ενω εχω απενεργοποιησει το autobacκup σε στο mi cloud και στο google photos,εξακολουθει και τις αποθηκευει στο google photos. Δε λεω οτι ειναι κακο,αλλα προτιμω να παιρνω backup οποτε θελω και οχι να τα κραταει αυτοματα εκει. αν παω και σβησω τις φωτο απο το google photos τοτε τις σβηνει και απο το κινητο,οποτε αναγκαστικα τις κραταω. Σιγουρα εχω απενεργοποιησει το auto backup,καποια ιδεα για τι γινεται αυτο?
-
Εχω δοκιμασει τα παντα σχεδον απ οτι εχω βρει σε φορουμ,μεσα απ τα settinds,με apps,με battery settings με ολα,χωρις χρηση το κινητο και με (πχ 8ωρο υπνου) με τα παντα κλειστα,καταναλωνει 15-20% μπαταρια! To εβαζα σε aiplane mode και εκει επανερχοταν σε λογικη καταλανωση για μη χρηση. Αλλα ακομα και το πρωι που δε το χρησιμοποιω σχεδον καθολου,βλεπω οτι ανενεργο στο 8ωρο της δουλειας κανει παλι 15%. Οποτε εκανα οτι εκανα και βλεπουμε! 4G ειναι η καρτα αλλα ετσι κι αλλιως σε προηγουμενες δοκιμες …
-
ηθελα να κάνω αυτο [Guide] Battery Problems Fix |Deep Sleep Fix… | Xiaomi Redmi Pro και νομιζω το πετυχα,μενει να δουμε αν τα 69TweaksOne.zip & 69TweaksTwo.zip αρχεια κανουν δουλεια. Επισης,ενας αλλος προτεινε αυτο Fix Deep Sleep in Standby Mode. Battery Drain Solution (Update 2017/02/14) - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum αλλα το Fix-Deep-Sleep.zip που το βρισκω?
-
καλημέρα κι ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, το χρησιμοποιώ αρκετά,όταν απενεργοποίησα το Voice over LTE το ποσοστο επεσε στο 10-15% αλλα μόνο για δυο μέρες,μετά επανήλθε στο 60-70 %. Ακόμα και σε idle καταστάσεις (8ωρο ύπνου πχ) με όλες τις εφαρμογές κλειστές (και wifi κλειστό) πέφτει γύρω στο 20-25%,κοιμάμαι με 50% και ξυπνάω με 25%. =============== Αυγ 1st 2017, 3:49pm =============== Παιδια κάποιο νεότερο για εδω??? Δεν αλλαζει η κατάσταση ακομα και με factory reset.Το σωνω μονο με airplane…
-
ευχαριστώ!!! έκανα installation από το link,αλλά στο device manager-->usb devices δε μου βλέπει τη συσκευή! όλα τα υπόλοιπα είναι ακριβώς ίδια με τον οδηγό εγκατάστασης,παρ όλα αυτά εξακολουθώ να παίρνω no device connected από το pc suite. Μπήκε και σε fastboot που ήταν κλειδωμένο,αλλά δεν ξέρω αν έχει θέμα που θέλω να του περάσω τη rom για να φτιάξω το deep sleep γιατί μου τρώει μπαταρία το cell stand by!
-
Καλησπέρα, Προσπαθώ να περάσω τους drivers για να βλέπω τη συσκευή μου από το mi pc suite και συνεχώς κατά την εγκατάσταση παίρνω το παρακάτω μήνυμα "Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της συσκευής. (Κωδικός 10)" Έχω ακολουθήσει και τις οδηγίες που προτείνει η microsoft αλλά τίποτα,μάλιστα το error είναι το ίδιο και σε windows 7 και σε 8.1. Μπορεί να βοηθήσει κανείς????