Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 48.

• Υπάρχει περίπτωση να κοντοζυγώνει και η αναβάθμιση της Ελληνικής μετά από αυτό ; Mi CC 9 China MIUI V12.5.1.0.RFCCNXM Update | Xiaomi Firmware Updater

• Παράθεση από amavroudis: “Παντα backup! Πριν οποιαδήποτε κίνηση... Πέρασε το σε υπολογιστή μη χαθεί... Δοκίμασε απλά έτσι με wipe cache, dalvic cache. Αν δεις προβλήματα κάνε factory reset. Αν δε βελτιώθει πας για format data. Αν θέλεις να γυρίσεις πίσω πας με το ίδιο twrp, κάνεις καθαρή εγκατάσταση τη rom που είχες όταν πήρες το backup και μετά από επανεκκίνηση στο twrp κάνεις επαναφορά το αντίγραφο... ” Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές

• Παράθεση από amavroudis: “Δες ποιο twrp έχεις και αν έχει αναβαθμιστεί... Δες αν αλλάζει η miui ή/και η android version. Αν ναι, θέλει από factory reset μέχρι και format data. ” Thanks Amavroudis... Νομίζω αλλάζει έκδοση Android... Άρα τα χάνω όλα? Θέλει φρέσκια εγκατάσταση?

• Καλησπέρα, Από 11.0.4 Ελληνική stable μπορώ να πάω κατευθείαν στην 20.10.22? Ακολουθούμε την γνωστή διαδικασία? Ποιος είναι ο σωστοτερος τρόπος αναβάθμισης?

• Ουφφφ ! Ξανά έκανα την διαδικασία αναβάθμισης βάζοντας σε external sd to .zip και δουλεύει κανονικά ...Χωρίς να χάσω τίποτα....

• Παράθεση από NasDriver: “Είχες κάνει format data την πρώτη φορά που έβαλες TWRP ” Ναι ...Είχα την 11.0.3 πριν update πήγα να κάνω ... Μέχρι τώρα τα update τα έκανα χωρίς πρόβλημα

• Καλησπέρα μετά από αναβάθμιση του κινητού σε xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9LiteMICC9_V11.0.4.0 το κινήτο δεν ανοίγει ...Πηγαίνει συνεχεία στο recovery... Η μορφή των αρχείων είναι της παρακάτω μορφής .... Υπάρχει περίπτωση να το σώσω ;

• Παράθεση από karivasilis: “Παράθεση από Panagiotakis: “Παράθεση από lost2: “Υ.Γ.2 ΜΕ το που τελειώνει το κατέβασμα της νέας αναβάθμισης βγάζει σφάλμα το MD5 SUM δεν τεριαζει ” Το ίδιο κάνει και σε μένα.Αλλά απ' ότι είδα είναι 11.3.4 ίδια με αυτή που έχω περασμένη άρα τι αναβάθμιση να γίνει;Θα το δουν τα παιδιά. Μάλλον κάποιο λάθος θα έγινε. ” Και σε εμένα το έκανε. Δεν κατέβηκε σωστά. Την κατέβασα χειροκινητα ” Επιβεβαιώνω το πρόβλημα...

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nik68: “Να πω κι εγώ ότι το ΟΤΑ δεν.... Πατάω λήψη της stable και μου βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή είναι ενημερωμένη. Αύριο λοιπόν απ' το twrp.... ” @vagelis33 - @nflo - @xifias21 Βρέθηκε το Bug στον Updater που αφορά μόνο το Pyxis (Mi 9 lite - Mi CC9) Έγινε μία επέμβαση στον Server ώστε να μπορείτε να κατεβάσετε την ROM τώρα, και θα δώσουμε διορθωμένο Updater στις επόμενες ROM ώστε να μην έχετε πάλι προβλήματα. ” Επιβεβαίωνω το update δουλεύει...

• Καλησπέρα από ότι είδα βγήκε αναβάθμιση της καινούργιας Ελληνικής stable... 11.3.4 Προσπάθησα να κάνω αυτόματη αναβάθμιση αλλά βγαίνει το παρακάτω μήνυμα... Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος?

• Thanks "amavroudis"

• Ναι φίλος Μάλλον δεν υπάρχεί λύση ... σωστά ;

• Καλησπέρα Έχει κάνεις βρει λύση στο παρακάτω. Στην προσπάθεια ξεκλειδώματος μου πέταξε το παρακάτω... Μάλλον πρέπει να κάνω υπομονή λίγες μέρες ....

• Παράθεση από nik68: “Παιδιά μετά την αλλαγή σε miui 11, η μαμά εφαρμογή mail που πήγε? ” Έλα ντε... Όπως και το mail έτσι και άλλες εφαρμογές εξαφανιζολ... Πάντως εγώ για το mail κατέβασα manually το apk και παίζει μπόμπα...

• Καλησπέρα στην παρέα και από εμένα ... Είμαι και εγώ εδώ και λίγο καιρό κάτοχος το Mi 9 lite Με Global EU. Προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένος με το τηλεφωνάκι. Ένα πράγματα που με χαλάει είναι οτι το Dialer/Contacts / Messages είναι της Google και όχι MIUI. Τα είχα συνηθίσει στο προηγούμενο μου κινητό (Redmi 4 pro) . Έκανα προσπάθεια να βάλω τα apk manual αλλά πάλι της Google έπαιζαν. Ξέρετε αν μπορώ να τα αλλάξω ; Αν βάλω την Ελληνική ή Global China θα τα έχω ; Ευχαριστώ.

• Και εγώ ακολουθώ και συμμετέχω.....

• Παράθεση από Manolis Vest: “Παράθεση από xifias21: “Παράθεση από xifias21: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από xifias21: “Καλησπέρα, Μάλλον κάτι κάνω λάθος... Ή είναι θέμα κινητού... Τις ρυθμίσεις αυτές έχω βάλει.. Screenshots ” Για δοκιμή, βάλε όλες τις ώρες.Σώσε το και άνοιξε την πόρτα.Επίσης τσέκαρε το log ότι όντως δουλεύει.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatal Καλησπέρα και πάλι , Χωρίς να κάνω καμιά αλλαγή απλά έκανα share τα devices μου στο κινητό της γυναίκας μου(Elephone P8 mini)…

• Παράθεση από xifias21: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από xifias21: “Καλησπέρα, Μάλλον κάτι κάνω λάθος... Ή είναι θέμα κινητού... Τις ρυθμίσεις αυτές έχω βάλει.. Screenshots ” Για δοκιμή, βάλε όλες τις ώρες.Σώσε το και άνοιξε την πόρτα.Επίσης τσέκαρε το log ότι όντως δουλεύει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatal Καλησπέρα και πάλι , Χωρίς να κάνω καμιά αλλαγή απλά έκανα share τα devices μου στο κινητό της γυναίκας μου(Elephone P8 mini) παίζουν τα notifications σωστά Σε μένα όχι ακόμα. …

• Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από xifias21: “Καλησπέρα, Μάλλον κάτι κάνω λάθος... Ή είναι θέμα κινητού... Τις ρυθμίσεις αυτές έχω βάλει.. Screenshots ” Για δοκιμή, βάλε όλες τις ώρες.Σώσε το και άνοιξε την πόρτα. Επίσης τσέκαρε το log ότι όντως δουλεύει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatal Καλησπέρα και πάλι , Χωρίς να κάνω καμιά αλλαγή απλά έκανα share τα devices μου στο κινητό της γυναίκας μου(Elephone P8 mini) παίζουν τα notifications σωστά Σε μένα όχι ακόμα. Πολύ περίεργο . Καμιά ι…

• Καλησπέρα, Μάλλον κάτι κάνω λάθος... Ή είναι θέμα κινητού... Τις ρυθμίσεις αυτές έχω βάλει.. Screenshots