Ευχαριστώ για την απάντηση RASTAVIPER Έχω φτιάξει με το ''Door Sensor'' ότι όταν ανοίξει η πόρτα να στέλνει notification. ''If Door opens then send notification to device.'' Δεν βλέπω τίποτα στην notification bar του κινητού. Περίεργο !!! Μια βδομάδα που ασχολουμε με το θέμα φαίνεται καλή περίπτωση αλλά μάλλον η xiaomi δεν έχει ασχοληθεί με το προϊόν. Το έχει αφήσει. Το θέμα είναι αν θα ασχοληθεί στο μέλλον αν θα παίξουν και οι άλλοι servers κλπ...
Καλησπέρα , Νέος με το Mi Home Ξέρει κάνεις πως δουλεύει το ''Send Notifications to device '' στο Mi Home ? Στην πραγματικότητα θέλω να με ενημερώνει για συμβάν με message ή email
Προς ενημέρωση! Μετά την αναβάθμιση της Global σε 8.2.1 το γνωστό πρόβλημα δεν έχει εμφανιστεί για 3 βδομάδες. Να σημειωθεί ότι μια φορά την εβδομάδα μου το παρουσίαζε το κόλλημα πριν. Επίσης το τηλέφωνο είναι πολύ καλύτερο από πριν. Ελπίζω να μην είναι τυχαίο . Υπάρχει κάποιος με την καινούργια Global που του έχει εμφανιστεί το πρόβλημα? Ευχαριστώ.
Καλησπέρες σε όλους ! Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάνεις αν υπάρχει MIUI για το Pipo M9 pro 3G ? Αν όχι υπάρχει τρόπος να κάνω καμία ...μοντα ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Αγαπητέ Γιώργο, Δεν έκανα προσπάθεια με EDL Το άφησα όπως το είχα κάνει μέσω PC suite. Αλλά το έχω αναβαθμίσει στην τελευταία Global 8.2.1.0 από το updater. Προς το παρόν δεν μου έχει ξαναγίνει.. 3 ημέρες
Δίκιο έχεις κύριε καθηγητά .... Από σύνταξη σκίζω...Μάλλον φταιεί το Τσιπουρόοοο... Link δεν υπάρχει ακόμα από ότι φαίνεται...Στο updater μου ήρθε αυτόματα.
Καλησπέρα, Υπάρχει κάπου αναλυτικά η διαδικασία για το "markw" με διαδικασία EDL. Έχω βάλει την Global με PCsuite και έχω το πρόβλημα. Επίσης υπάρχει καμία ενημέρωση για το πότε θα βγει αναβαθμίση της Global?