Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
Παράθεση από katsim: “Καλησπέρα! Θελω να παρω στη σύζυγο το mi a1 απο ελληνικό κατάστημα(σκρουτζ) πρέπει να προσέξω κατι? ” Για το mi a1 δεν χρειαζεται να προσεξεις κατι, γιατι υπαρχει μονο global με 800ρα, ελληνικα, αναβαθμισεις κλπ κλπ. Απλα να ξερεις οτι τα περισσοτερα μαγαζια του σκρουτζ δινουν 1 χρονο εγγυηση. Μονο οσα ειναι συνεργαζομενα με Infoquest δινουν 2 χρονια.
-
Παράθεση από Bell: “Καλημέρα, παρατήρησα τελευταία ότι φορτιστής του κινητού (mi a1) κάνει ένα τσιτσιρισμα, 2 μηνών φορτιστής. Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο στον δικό σας xiaomi Επίσης υπάρχει τρόπος να φύγουν από την οθόνη κλειδώματος οι εφαρμογές που τρέχουν; Έχω την Oreo 8.0 0 Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν είναι κάτι ανησυχητικο αυτό. Το δεύτερο που ρωτάς δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς εννοείς.
-
Παράθεση από Achilleas1956: “Παράθεση από MarkosVL: “Τι εννοείς διαφημίσεις; Μήπως έχεις περάσει κάποια εφαρμογή που στις βγάζει; ” Μάλλον αυτό συμβαίνει αλλά το ΤΦ είναι φίλου και δεν μπορώ να το ελέγξω τώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Να βρειτε ποια εφαρμογη ειναι και να την απεγκαταστησει. Δεν υπαρχει αλλος τροπος.
-
Παράθεση από Iliaspapa: “Και γω άσχετος είμαι. Τι εννοείς με τις rom. Τι πρέπει να κάνω?δεν είναι εντάξει ένα κινητό όταν το παίρνεις καινούργιο.???από Ελλάδα το πήρα το κινητό ” Εε αφου το πηρες απο Ελλαδα και λες οτι αρχικα λειτουργει και μετα κατι παθαινει, και εφοσον και εσυ με τις ρομ δεν μπορεις να ασχοληθεις, πηγαινε το εκει που το πηρες να το κοιταξουν καλυτερα.
-
darksoul456 ψήφισα και εγώ μακάρι να είμαστε πρώτοι!
-
Xiaomi Mi a1 Google bar
ΜήνυμαΔοκίμασε lawnchair launcher ,είναι beta όμως αλλά υπάρχει στο playstore.
-
Αναβάθμιση mi a1
ΜήνυμαΚαλυτερα θα ηταν να κανεις ενα factory reset και μετα λογικα θα σου ερθει η ενημερωση. Εγω αυτο εκανα πριν μου ερθει. Επισης πλεον εχει βγει και η fastboot rom την οποια μπορεις να φλασαρεις και να πας κατευθειαν σε android 8