Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.
-
@makis1024 έκανα ακριβώς την διαδικασία που μου περιγράφεις στο παραπάνω ποστ. Το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό αλλά πάλι κολλάει σε bootloop. 1) Το πρώτο boot up, διέρκισε αρκετά και έδειχνε το mi logo και το power by android με τις 3 τελείες (ότι φορτώνει και καλά). 2) Στην συνέχεια έκανε reboot. Από αυτήν την στιγμή και μετά, βλέπω ξανά το mi logo και το power by android αλλά μετά από λίγο εμφανίζει ένα progressbar και ξανά κάνει reboot. Αυτό γίνεται επ αόριστον.
-
Το έκανα και δεν δουλεύει... Παρακάτω παραθέτω σε εικόνες όλα τα βήματα που έκανα. Bήματα Φλασαρίσματος TWRP (Όλα πήγαν μια χαρα): (Hidden Content) Wipe Βήματα (Hidden Content) Βηματα Φλασαρίσματος Της ROM (Όλα οκ): kenzo_global_images_V10.2.1.0.MHOMIXM_20190114.0000.00_6.0_global_8a48e54fe3 (Hidden Content) Τελικό Αποτέλεσμα (Booting Up, όχι οκ...) (Hidden Content) Μήπως κάνω κάτι λάθος?
-
Το πήρα από έναν φίλο μου σε κατάσταση bricked. Όπως μου είπε, δεν το πείραξε το κινητό (δεν είχε αλλάξει rom) απλώς μια μέρα του ήρθε update, το έκανε και bricka-ρίστικε. Είναι ο μόνος η είναι γνωστό φαινόμενο με το redmi note 3? Τώρα προσπαθώ να βγάλω άκρη για τις fastboot rom αλλά είναι όλα στα κινέζικα, και για ελληνική δεν είδα να υπάρχει κάτι για redmi note 3 kenzo. Τέλος πάντων κατεβάζω Redmi Note 3 SD Latest Global Stable Version Fastboot File Download. Ελπίζω να είναι η σωστή. Όταν τελε…
-
Καλησπέρα. Έχω ένα redmi note 3 το οποίο "brick-αρίστικε" μετά από official update της miui. Δεν γνωρίζω ποιο μοντέλο είναι ακριβώς (γιατί όταν το πήρα ήταν ήδη έτσι") αλλά το fastboot λέει τα εξής: Source Code (24 lines)Τώρα δεν είμαι σίγουρος αν αυτές οι πληροφορίες είναι γενικές η απευθύνονται για την rom που έχει ήδη. Δεν είμαι έμπειρος, πριν 14 ώρες άρχισα να μαθαίνω για flashing και όταν έκανα το πρώτο μου flash δεν είχα δει το product και κατέβασα kenzo. Γενικά δοκίμασα τις παρακάτω εκδόσ…