Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• Το gps Bluetooth κλ.π για μένα τουλάχιστον δεν χρησιμοποιούνται συνεχώς όσο αυτές οι εφαρμογές που έχω αυτό με ενοχλεί διότι δεν γίνεται να την διαγράψω η συγκεκριμένη στην φώτο είναι ένας browser που όλοι συνδεόμαστε από εκεί οπότε δεν γίνεται να το διαγράψω και έτσι δημιουργεί πρόβλημα στην μπαταρία με τον καιρό

• Οκ εντάξει αλλά το ξαναλέω δεν μπορώ να κάνω κάτι πχ και ένα παιχνίδι που έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα δεν μπορώ όμως να το διαγράψω όπως και αυτό που έδειξα που είναι browser.Εσένα στο έχει βγάλει ειδοποιήση όταν κάνεις ελενχο ?

• Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα? νομίζω ότι θα βγάζει το ίδιο αποτέλεσμα κάθε φορά.Η εφαρμογή κατέβηκε πρόσφατα είναι browser για την ακρίβεια αλλά μου το κάνει και σε διάφορες εφαρμογές απλά ήθελα να μάθω αυτο,να μην ανησυχήσω και το πάω σε ειδικό να το δεί,την συγκεκριμένη εφαρμογή και πολλές άλλες που βγάζει πρόβλημα τις χρειάζομαι οπότε τις χρησιμοποιώ συνεχεια,δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο ρώτησα μόνο για να ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα ή όχι αλλά οκ αφού λες δεν είναι κάτι σοβαρό πέρα από το ότι επηρ…

• Έκανα έλεγχο μπαταρίας και μου έβγαλε αυτό: ΥΓ τι μπορώ να κάνω για να μην τρώει την μπαταρία,δηλαδή από το facebook η το google πχ δεν καταναλώνει μπαταρία που από μόνα τους ρουφανε ότι υπάρχει και μου έβγαλε σε αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω ας το εξηγήσει κανείς?