Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.

• Xiaomi Mi Smart Gateway

georgemvg - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Ποιο version ομως ελεγχει την καταναλωση; Νομιζω μονο το zigbee. Κανω λαθος; Επισης απο μπροστα μπορεις να συνδεσεις ευρωπαικη συσκευη χωρις ανταπτορα;

• Xiaomi Mi Smart Gateway

georgemvg - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Να ρωτήσω κάτι. Θέλω να αγορασω smart sockets, και να ελεγχουν συσκευες θερμανσης. Θελω να βλεπω και την καταναλωση. Εαν δεν κανω λαθος, καταναλωση βλεπεις μονο στο zigbee version? Θελει και zigbee gateway? Εαν εχω 2 αισθητηρες θερμοκρασιας, μπορω να αντιστοιχισω π.χ. 2 sockets στον ενα αισθητηρα και το αλλο socket (θερμαντικο σωμα) στον αλλο αισθητηρα; Η καλυτερα να επαιρνα 3 αισθητηρες θερμοκρασιας και ο καθε ενας να δινει σημα στο δικο του θερμαντικο σωμα; Ξερω οτι για να συνδεθει το socket θ…

• Να ρωτήσω κάτι. Θέλω να αγορασω smart sockets, και να ελεγχουν συσκευες θερμανσης. Θελω να βλεπω και την καταναλωση. Εαν δεν κανω λαθος, καταναλωση βλεπεις μονο στο zigbee version? Θελει και zigbee gateway? Εαν εχω 2 αισθητηρες θερμοκρασιας, μπορω να αντιστοιχισω π.χ. 2 sockets στον ενα αισθητηρα και το αλλο socket (θερμαντικο σωμα) στον αλλο αισθητηρα; Η καλυτερα να επαιρνα 3 αισθητηρες θερμοκρασιας και ο καθε ενας να δινει σημα στο δικο του θερμαντικο σωμα; edit: ξεχασα, ξερω οτι για να συνδεθ…