Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 28.

• Πρόβλημα με φόρτιση MI4C

Gartzos - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@Gartzos Βάλτο να φορτίζει πιθανόν βαθιά αποφόρτιση μερικές ώρες και ξανά προσπάθησε, αλλιώς αν θέλεις στείλε το Λάρισα να το δω. ” Το έβαλα να φορτίσει αλλά δεν νομίζω πως αυτό είναι το πρόβλημα, γιατί χθες πριν προσπαθήσω να περάσω τη ρομ το είχα φορτίσει στο 100% και στο TWRP που γράφει το ποσοστό της μπαταρίας δεν είχε πέσει κάτω από το 93%.

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μπες σε fastboot mode και κάνε έλεγχο του bootloader. Αν είναι κλειδωμένος δοκίμασε να γράψει της εντολή fastboot oem unlock ” Καλημέρα. Αυτή τη στιγμή το κινητό είναι απλά νεκρό. Χθες με τον συνδυασμό των κουμπιών μπορούσα να μπω και σε fastmode και στο TWRP. Επίσης πατώντας απλά το κουμπί να ανοίξει, ενώ χθες έβγαζε το logo της xiaomi, σήμερα τίποτα. Και όλα αυτά ξαφνικά. Απλά το άφησα και κοιμήθηκα.

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “Για δοκίμασε και αυτό τον οδηγό... Το θέμα είναι ότι δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει το κινητό σου και όχι το pc σου (δεν εννοώ κάποια βλάβη μην ανησυχείς ) ....έχεις δοκιμάσει σε άλλο υπολογιστή? Ναι δοκίμασε να βάλεις τη καινούργια rom να δούμε ” Έχω εδώ και 3 ώρες που παλεύω με το κινητό. Κάνω εγκατάσταση τη νέα ρομ (κάνω Wipe ==> Advanced Wipe ==> Dalvik/ART cache, Data, Cache), ολοκληρώνεται η εγκατάσταση, μου γράφει ότι όλα πήγαν καλά ("Finished all jobs. ok. script succ…

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “Με τόσα αμπέρ όντως δεν είναι φυσιολογικό αφού λες ότι δοκίμασες και άλλα καλώδια επίσης.... Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με το ADB και fastboot mode, παλιότερα δούλευε μια χαρά σωστά? Πριν πόσο καιρό? Ποια έκδοση windows χρησιμοποιείς? Έχεις ενεργοποιήσει το USB Debugging (Εντοπισμός σφαλμάτων USB) σωστά? Πληκτρολογώντας adb devices τι σου βγάζει? Δώσε αυτές τις εντολές με τη σειρά: adb kill-server , adb start-server , adb devices να δούμε μήπως αλλάξει κάτι και μετά …

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “Να φανταστώ έχεις δοκιμάσει και το φορτιστή που είχε μέσα στο κουτί σωστά? Αφού λες ότι δοκίμασες και φορτιστή με περισσότερα αμπέρ, πόσα? Το φορτιστή αυτό μήπως τον συνέδεσες με πιο χοντρό καλώδιο και αν ναι δεν είδες καμία διαφορά? Για τη σύνδεση με το pc έχεις εγκαταστήσει drivers έτσι? Σε fastboot mode το βλέπει? Αν μόνο το MTP δεν δουλεύει μην ανησυχείς πρέπει να είναι θέμα rom κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με την XTRV stable αλλά με την developer δουλεύει μια χαρά Για δ…

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους. Από τον Μάρτιο αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Mi4C. Δεν είχα ανοίξει το θέμα νωρίτερα, διότι λόγω δουλειάς δεν υπήρχε χρόνος να ασχοληθώ με το κινητό. Το κινητό αργεί πάρα πολύ στην φόρτιση. Συγκεκριμένα μία πλήρης φόρτιση μπορεί να διαρκέσει 8 ώρες περίπου. Σκεφτείτε ότι φορτίζει τόσο αργά, ώστε αν το έχω στην φόρτιση και ταυτόχρονα κάνω περιήγηση στο διαδίκτυο με δεδομένα, το ποσοστό της μπαταρίας μειώνεται. Επίσης δεν φορτίζει αν είναι σβηστό (και δεν ανοίγει καν αν το έχ…

• Καλησπέρα παιδιά. Είχα ανεβάσει αυτό το θέμα καθώς είχα πρόβλημα με το ξεκλείδωμα του bootloader στο Mi4c μου. Έκανα τη διαδικασία που γράφετε εδώ και έστειλα το mail στην xiaomi προχθές. Είχα περάσει σε screenshot όλα όσα ζητάνε. Δεν μου απάντησαν ποτέ, αλλά μόλις δοκίμασα ξανά την διαδικασία ξεκλειδώματος και ολοκληρώθηκε με επιτυχία!! Ευχαριστώ πολύ!!

• Πρόβλημα με φλασάρισμα rom

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Το Unlock με ανεπίσημο τρόπο κρύβει κινδύνους για μελλοντικό Brick, και καλό είναι να αποφεύγεται. Αν στο PC σου έχεις συνδεθεί στο Mi-Account με άλλο λογαριασμό, ίσως έχουν κρατηθεί Cookies και Cache Files από αυτό και να μπερδεύει την διαδικασία. Το είχα αντιμετωπίσει και εγώ στο δικό μου PC όταν είχα προσπαθήσει να κάνω Unlock την συσκευή ενός μέλους που δεν είχε PC. To Μόνο που βοήθησε τελικά να ξεκλειδώσω την συσκευή και να ξεφύγω από το Could Not Verify Device, ήταν…

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Για να έχει επιτυχία... - Θα πρέπει η συσκευή σου να φοράει μία επίσημη Αγγλοκινέζικη Developer ROM. - Θα πρέπει η συσκευή να είναι σε FastBoot Mode (Εικόνα με το λαγουδάκι) - Να έχεις βάλει σωστά τους Drivers (Mi-Flash). - Nα έχεις συνδεθεί με τον σωστό λογαριασμό στο Mi-Account στο οποίο είναι δηλωμένη η συσκευή σου. ” Τα έχω κάνει όλα αυτά. Αλλά το πρόβλημα επιμένει. Ίδιο πρόβλημα αναφέρεται για την ίδια συσκευή σε αυτό το θέμα στο φόρουμ, όπου ο φίλος τελικά ξεκλείδωσ…

Μήνυμα

Κάποια βοήθεια κάποιος παιδιά;; Γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω και η dev rom από την Κίνα δεν είναι για πολλά πολλά...

Μήνυμα

Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Επιστρέφω στη συζήτηση γιατί έχω και πάλι πρόβλημα με το ξεκλείδωμα. Μου έστειλε από χθες την άδεια η xiaomi αλλά στο miflashunlock όταν πατάω unlock σταματάει στο 50% πάντα με το μήνυμα που φαίνεται στην εικόνα. Έχω ακολουθήσει όλα τα βήματα για να ξεπεράσουμε τα errors που αναφέρονται στο θέμα με το ξεκλείδωμα του bootloader αλλά τπτ. Έχει κάποιος να προτείνει κάποια ιδέα? Είδα και γενικά στο google ότι είναι μάλλον συνηθισμένο πρόβλημα.

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “@Gartzos Δε χρειάζεσαι κάποιον κωδικό. Απλά χρειάζεται να έχει ο λογαριασμός σου το δικαίωμα για ξεκλείδωμα.Αλλά εφόσον ξεκλείδωσες μια φορά, μπορείς να ξεκλειδώσεις την ίδια συσκευή όσες φορές θέλεις. Μην κάνεις αυτόν τον οδηγό. Είναι unofficial. Πήγαινε με την επίσημη οδό! Δες στην υπογραφή μου τον οδηγό για όλες τις συσκευές που έχουν κλειδωμένο bootloader. ” Το θέμα είναι ότι το κινητό ήταν ξεκλειδωμένο από όταν το πήρα. Έστειλα το αίτημα για unlock αλλά λογικά θα πρ…

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Gartzos: “Καλησπέρα παιδιά. Έχω το συγκεκριμένο κινητό από τον Νοέμβριο. Περνούσα διάφορες dev rom αλλά εδώ και κανά 3μηνο είχα περάσει την τελευταία stable έκδοση που υπήρχε τότε διαθέσιμη. Σήμερα αποφάσισα να περάσω ξανά καινούρια rom και συγκεκριμένα την τελευταία dev, καθώς η stable που είχα είχε αρχίσει να παρουσιάζει διάφορα θεματάκια. Έκανα όμως το λάθος και μαζί με το factory reset στο twp έκανα και data reset. Έτσι δεν μπορούσα να περάσω την καινούρι…

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά. Έχω το συγκεκριμένο κινητό από τον Νοέμβριο. Περνούσα διάφορες dev rom αλλά εδώ και κανά 3μηνο είχα περάσει την τελευταία stable έκδοση που υπήρχε τότε διαθέσιμη. Σήμερα αποφάσισα να περάσω ξανά καινούρια rom και συγκεκριμένα την τελευταία dev, καθώς η stable που είχα είχε αρχίσει να παρουσιάζει διάφορα θεματάκια. Έκανα όμως το λάθος και μαζί με το factory reset στο twp έκανα και data reset. Έτσι δεν μπορούσα να περάσω την καινούρια rom (όταν προσπαθούσα να ανοίξω το κινητό κολ…

• Καλησπέρα παιδιά. Επειδή δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι συνέχεια με τις dev εκδόσεις είπα χθες να περάσω την stable. Το θέμα είναι ότι η stable δεν είναι και αυτή root από ότι κατάλαβα, και έτσι δεν μπορώ να επαναφέρω κάποιες ρυθμίσεις που είχα αποθηκεύσει με το titanium back up. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Ουσιαστικά με ενδιαφέρει μία εφαρμογή τραπέζης γιατί χρειάζεται ξανά συγχρονισμό αν δεν την περάσω από το backup που έχω.

• Διαφημίσεις

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Η ROM σου έτσι και αλλιώς είναι ROOT. Πήγαινε στην εφαρμογή Κέντρο Ασφαλείας => Δικαιώματα => Επέτρεψε την πρόσβαση Root και άνοιξε τον διακόπτη διπλα από την εφαρμογή ADway ” Δεν ήξερα ότι γινόταν αυτό. Ευχαριστώ πολύ!!

• Διαφημίσεις

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Ποιά ROM έχεις βάλει ? Οι διαφημίσεις εμφανίζονται μέσα σε συγκεκριμένες εφαρμογές όπως παιχνίδια κτλ., ή ξαφινικά χωρίς να έχεις ανοίξει τίποτα σου πετάγονται στην οθόνη ? Αν δεν έχεις βάλει την Ελληνική, κάνε ένα Factory Reset και προχώρα στην εγκατάσταση της ελληνικής ακολουθώντας τον οδηγό. => Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C => Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ) ” Την ελληνική έχω (5.12.24 developer). Οι διαφημίσεις εμφανίζονται μέσα στις εφαρμογέ…

• Διαφημίσεις

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά. Για τις διαφημίσεις που εμφανίζονται στο κινητό όταν ανοίγεις εφαρμογές και είσαι στο ίντερνετ υπάρχει κάποια λύση; Σε παλαιότερη συσκευή είχα το adaway. Αλλά χρειάζεται το κινητό να είναι root.

• Φλας Φωτογραφίας

Μήνυμα

Πέρασα μόλις και την τελευταία dev rom 5.12.24 αλλά το φλας της φωτογραφίας παραμένει κίτρινο ότι κ να κάνω.ενώ ξανά το φως του led είναι λευκό και στον φακό και στην επιλογή να αναβοσβήνει το led όταν σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο.

• Φλας Φωτογραφίας

Μήνυμα

την έχω δοκιμάσει την επιλογή έγχρωμο φλας αλλά δεν είχε αλλάξει κάτι. Πιθανόν να είναι θέμα της ρομ τελικά