Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.

• λιγο αργότερα θα ανεβάσω φωτογραφίες γιατί είμαι στη δουλειά και το τηλέφωνο είναι της συζύγου . Αν θυμάμαι καλά έχει την 7.1.1.0 global stable Στο δικό μου ( xiaomi mi5s ) δεν είχα πρόβλημα με το unlock ούτε στου γιου μου (xiaomi note 4 prime) και το καθένα έγινε με δικά του premisions.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από Descent: “..... ” Καλημέρα. Σε ποιο κινητό αναφέρεσαι; Τι ROM έχει; ” Καλημέρα. Για το redmi 3 (ido) με miui 7 . Android 5

• Εχω και εγω προβλημα με το ξεκλειδωμα του bootloader. Εχω παρει premisions και προσπαθω με το unlock να ξεκλειδωσω τον bootloader σε fastboot οπως λεει ο οδηγος αλλα φτανοντας στο 99% αναφερει οτι πρεπει να κανω bind την συσκευη. Εχω βαλει σωστους drivers των win10 οπως αναφερεται παραπανω. Κοινος με παιδευει εδω και 2 μερες και δεν βρισκω ακρη.....

• Με την MIUI by xiaomi-miui.gr XTRVbeta1-8.2 Stable 8.2.2.0 ειδα μια σημαντικη διαφορα. Πλεον το τηλεφωνο εχει και 3D touch.... Το 3d touch ειναι ενα εργαλειο που ξεκαθαρα η xiaomi εβαζε μονο στην εκδοση pro (4gb Ram / 128gb Rom) Αντε μεγεια....

• Εννοω οτι το τηλεφωνο μου τρεχει την MIUI v8.0.10.0 stable XTRVBeta1 by xiaomi-miui.gr και σε αυτο με βοηθησε αυτος εδω ο οδηγος. Οταν βεβαια ανοιξε το TWR ηταν ολα κινεζικα και δεν μου εβγαλε να επιλεξω γλωσσα. Εκει με συμβουλεψε ο αγιος Google ωστε να βρω το tab settings και να αλαξω την γλωσσα στα αγγλικα.

• Καλησπερα! Ειμαι νέο μέλος στο φορουμ και πολυ νεοτερος στο MIUI καθως το Xiaomi Mi 5s που εχω ειναι και το πρωτο μου. Πολυ καλες οι οδηγιες και απολυτος κατανοητες ακομα και απο εναν αδαη σαν εμενα! Ευχαριστω για την ωρα που ξοδεψες στο να γραψεις αυτες τις οδηγιες!