Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.
-
Τυχαίες επανεκκινήσεις
kkots - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΝ αλλαξει ρομ... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα υπαρξει νεα εκδοση για redmi 3; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi 4 Prime
Μήνυμαfake rom?
-
Xiaomi Redmi 4 Prime
Μήνυμακατεβασε το android weather έχει και ωραία widget. Ελλάδα το πήρες το κινητό;
-
Με την 8.0.3 και την 8.1.1 η πυξίδα στους χάρτες με δείχνει να έχω λάθος κατεύθυνση ενώ με την official ήταν πάρα πολύ ακριβές και η πυξίδα και η τοποθεσια. Redmi 3
-
θελω να κάνω downgrade από 8.1 σε 8.0, που βρίσκω όλες τις εκδόσεις και πως κάνω downgrade?
-
Με την 8.1.3 στο redmi3 επαψε να μου ανάβει το λεντ σε viber,email και σε άλλες ειδοποιήσεις νομιζω
-
Xiaomi Redmi 4 Prime
Μήνυμαουτε στο redmi3 που έχω και μου τη σπάει αυτό ενώ θέλω να πάρω το 4
-
Xiaomi Redmi 4 Prime
Μήνυματα πλήκτρα αφής φωτίζονται στο redmi 4 prime?
-
Xiaomi Redmi 4 Prime
Μήνυματο redmi 4 prime είναι το redmi4 pro η είναι διαφορετικά μοντέλα;
-
κολληματα όχι αλλά δουλευε πιο ωραία,πιο γρήγορα νομιζω
-
στο redmi3 με την 8.0.3 η μπαταρία κρατούσε περισσότερο σε σχέση με την 8.1.1 που έχω τωρα
-
Φορουσε unofficial rom 7 και είχε πολύ λαγκ... Τώρα πάει πολύ καλά και είδα και διαφορά στην μπαταρία προς το καλύτερο!!! Μια ημέρα την έχω...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27002/
-
Δεν μπορω να flasharo ROM
Μήνυμακανω ολη την διαδικασια και μολις παταω φλασ μου πεταει ερορ cannot receive hello packet... τι ειν αυτο?
-
Μήνυμαναι κλειδωμενο
-
Μήνυμαo οδηγος μου λεει την τελευταια china developer και αυτο εκανα, να φταιει το miflash...?
-
Μήνυμαmiflash 2016.8.30.0 kai rom ido_xhdpi_images_6.11.17_20161117.0000.00_5.1_cn_008e92fe36 εχω redmi3
-
Μήνυματο εκανα και τωρα κανω τη διαδικασια με το miflash και μου πεταει error flash tz