Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-206 από 206.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από steliosperamos: “Συγνώμη ''Bodai'' για την ασχετοσύνη μου.... αλλά όταν λες αντέγραψε το στο --- custom recovery ----? επίσης την ελληνική rom πρέπει να τη βάλω μέσα στο κινητό ?? και πως? ” Αυτο που εννοώ είναι ότι το περιεχόμενο του φακέλου που σου έγραψα ήδη και το αρχείο του recovery θα πρέπει να είναι στον ίδιο φάκελο πχ C:\Temp Παράθεση από steliosperamos: “Συγνώμη ''Bodai'' για την ασχετοσύνη μου.... αλλά όταν λες αντέγραψε το στο --- custom recovery ----…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από steliosperamos: “και μου βγάζει μήνυμα ---adb is not recognized as an internal or external command operable program or batch file--- και έχω κολήσει...έχω κάνει κάτι λάθος ? κάποιος να βοηθήσει.... ” Εσυ δεν εχεις προβλημα, απλά δεν βρισκει το adb.exe Πηγαινε στο C:\Program Files(x86)\Xiaomi\MiPhone\Google\Android και θα το βρεις. Αντεγραψε ολο το περιεχομενο του φακελου εκει που εχεις και το custom recovery και συνεχισε κανονικα τον οδηγο .. ” Συγνώμη ''Bodai''…
-
Καλησπέρα...έχω το xiaomi note 3 χθες μου ηρθε ειδοποίηση για ξεκλείδωμα ....το έκανα ..πέρασα την αγγλοκινέζικη 6.1.29 Beta (έτσι την γράφει)και βλέπω τον οδηγό για την ελληνική rom,προχώρησα την διαδικασία και φτάνω στα adb πέρασα οδηγούς (Win 10 έχω και έκανα όλη την διαδικασία) και μου βγάζει μήνυμα ---adb is not recognized as an internal or external command operable program or batch file--- και έχω κολήσει...έχω κάνει κάτι λάθος ? κάποιος να βοηθήσει....