Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 206.
-
Καλησπέρα... βλέπω ορισμένοι που κατέχουν λίγο το αντικείμενο περνούν αυτό το magisk και το integrity check,για μας τους υπόλοιπους θα βγει ένας οδηγός να το κάνουμε ή να γυρίσουμε σε stock rom και κλείδωμα ? παρακαλώ δώστε μια απάντηση.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από aopvet: “Η Google έκανε πάλι αλλαγές και το πορτοφόλι δε δουλεύει ούτε με τις νέες roms. Δείτε την ανάρτησή μου στο παρακάτω νήμα: NFC τελος?! Help! ” Παιδιά κάντε υπομονή, από σήμερα δοκιμάζουμε να ενσωματώσουμε έτοιμο το Magisk στο boot.img μαζί με το Safety Net Fix που θα το βρίσκετε έτοιμο για εγκατάσταση στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σας.Με αυτό τον τρόπο, θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα Hide από τις εφαρμογές που το χρειάζονται μετά από το Flash της…
-
Παράθεση από aura: “Με διαγραφή δεδομένων πράγματι δεν βγαίνει το μήνυμα, αλλά στη "ρύθμιση ανεπαφικής πληρωμής" στις επιλογές του προφίλ πάνω δεξιά, βγάζει ακόμα "το τηλέφωνο δεν πληροί τις απαιτήσεις ασφαλείας". Βέβαια δεν δοκίμασα ακόμα αν η συναλλαγή προχωράει κανονικά, όπως λέει ο φίλος πιο πάνω. ” Όλα αυτά που λες είναι όντως έτσι και σε μένα ....έκανα διαγραφή δεδομένων και μόλις πριν λίγο πραγματοποίησα αγορά.Δουλεύει κανονικά.
-
Παράθεση από vanni: “Να ενημερώσω εδώ ότι άσχετα με το μήνυμα που βγάζει η συναλλαγή γίνεται κανονικά χωρίς πρόβλημα. Μόλις πέρασα σε σούπερ μάρκετ και σε καφέ. Στάλθηκε από το 2201123G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπέρα...όπως λέει και ο φίλος παραπάνω έκανα και εγώ πριν λίγο συναλαγή και μου την πέρασε κανονικά.Το μήνυμα βγαίνει πάλι αλλά το πορτοφόλι δουλεύει.Έκανα και διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής.
-
Παράθεση από gsfak: “Δυστυχώς λίγο κράτησε! Σε εμένα λίγο πριν ξαναπεταξε το μύνημα... Και ενώ δούλεψε κανονικά τώρα οι κάρτες πλέον δεν περνάνε... Έχει αρχίσει και εκνευρίζει άσχημα η google με αυτά.... Συσκευή mi13 (fuxi) στην τελευταία stable xtrv/Xiaomi.eu ” Τώρα που το είπες το άνοιξα και εγώ και όντως βγάζει αυτό το μήνυμα και επίσης δοκίμασα να περάσω μια νέα κάρτα αλλά είναι αδύνατο. Την κάρτα που είχα μέσα πάντως την ανοίγει κανονικά. Μένει να το επαληθεύσω αύριο.
-
Παράθεση από itmaster99: “Παράθεση από steliosperamos: “Καλησπέρα...μετά την σημερινή αναβάθμιση στο Mi10T η εφαρμογή πορτοφόλι λειτουργεί κανονικά !!!! Ευχαριστώ τα παιδιά για την προσπάθειά τους . ” Καλησπέρα. Αν γίνεται ανέβασε έκδοση κ ημερομηνία της εφαρμογής Πορτοφόλι που τώρα λειτουργεί π.χ. η δική μου είναι η 23.42.578185179 με ημερομηνία 31/10/2023....(με το πρόβλημα) ” Καλησπέρα... την ίδια έκδοση έχουμε, πέρασα την κάρτα και ενεργοποιήθηκε κανονικά ανοίγει φυσικά και το NFC...τώρα πάν…
-
Καλησπέρα... έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα από σήμερα με το πορτοφόλι στο Μι 10Τ ....κάτι έχει γίνει.... (Τώρα διάβασα την σημείωση του Miui Art...ας περιμένουμε λοιπόν.)
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από steliosperamos: “Ξαναπέρασα πάλι την προηγούμενη ρομ για δοκιμή να δω μήπως φταίει το τηλέφωνο και μου την ανοίγει κανονικά άρα κάτι παίζει με την νέα ρομ. ” Μέχρι να βγει νεότερη ROM που θα διορθώνει το συγκεκριμένο πρόβλημα - μείνε με αυτή που σου δουλεύει σωστά. ” Μια που μου απάντησες MIUI ART να ρωτήσω κάτι ακόμη... στην global έκδοση δεν έχει την εφαρμογή τηλέφωνο την ¨δικιά μας" πως μπορώ να την βρω?
-
Ξαναπέρασα πάλι την προηγούμενη ρομ για δοκιμή να δω μήπως φταίει το τηλέφωνο και μου την ανοίγει κανονικά άρα κάτι παίζει με την νέα ρομ.
-
Η συσκευή στο αμάξι μου όταν την καλέσω μου απαντάει με ένα μήνυμα το οποίο πατώντας μου ανοίγει τους χάρτες google και μου δείχνει την τοποθεσία... με την νέα αναβάθμιση την Ελληνική δεν μου ανοίγει τους χάρτες...τι μπορεί να συμβαίνει?
-
Παράθεση από steliosperamos: “Μια ερώτηση... έχω περάσει την νέα Ελληνική ρομ στο Μι 10Τ και μου παρουσιάζει κάποια προβλήματα στους χάρτες google-δεν τους φορτώνει μετά από μηνυμα του gps του αυτοκινήτου μου-μήπως ξέρει κανείς κάποια λύση? Ευχαριστω ! ” Να το ξαναθέσω το παραπάνω πρόβλημά μου μήπως ξέρει κάποιος να βρω μία λύση ? είναι πρόβλημα της ρομ ή του τηλεφώνου μου? υπάρχει περίπτωση αν είναι της ρομ να υπάρξει διόρθωση? Σόρρυ αν κούρασα αλλά έχω κολήσει.Ευχαριστώ!