Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 206.
-
Πέρασα λοιπόν την clobal για να φτιάξουν οι χάρτες στο πρόβλημα που είχαν...διορθώθηκε αλλά μου βγάζει ότι η συσκευή δεν είναι πιστοποιημένη, ξέρει κάποιος πως διορθώνετε αυτό ?
-
Μια ερώτηση... έχω περάσει την νέα Ελληνική ρομ στο Μι 10Τ και μου παρουσιάζει κάποια προβλήματα στους χάρτες google-δεν τους φορτώνει μετά από μηνυμα του gps του αυτοκινήτου μου-μήπως ξέρει κανείς κάποια λύση? Επίσης κοίταξα να περάσω την global την Κινέζικη, έχει recovery και fast boot ποιά περνάω και πως? Ευχαριστω !
-
Παράθεση από tzivas39: “Να ναι καλα ο munchy μια χαρα το εχει φερει ΜIUI 14 STABLE και ζει και βασιλευει το pocophone 5 χρονια τωρα που το εχω τρεχει και δεν κολλαει και παιχνιδια και ολα και η miui 14 ειναι android 13 βλεπω και καποιοι αλλοι ξενοι αρχισαν βγαζουν και ρομ με android 14 για το pocof1 απλά ειπα μπας και γινεται τπτ και απο ελλαδα.Αnyway ευχαριστώ ” Λίγο αργά το διάβασα έχω ένα παρατημένο Poco F1 Ξέρει κάποιος να μου πει που θα βρω την παραπάνω ρομ που αναφέρει ο φίλος ? Και εάν να…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Από ότι είδα πηγαίνεις από Global Stable ROM σε China Wekkly Developer ROM. Οπότε αμέσως μετά από το Flash που έκανες θα πρέπει να κάνεις ένα Wipe Data ή ακόμη καλύτερα ένα Format Data από το Recovery. Μόνο έτσι θα μπει η συσκευή σου στο MIUI αλλά θα πρέπει να τα στήσεις όλα από την αρχή γιατί θα διαγραφούν όλα όσα έχεις. ” Δηλαδή θα περάσει κανονικά η EU rom και μετά θα πρέπει να κάνω Format Data ?
-
Παράθεση από lazostat: “Γιατι δε περνας την Officιial να ξεμπερδευεις; Εκανα και debloat και παει σφαιρα το κινητο. Αφου εχει σταματησει η υποστηριξη για το συγκεκριμενο κινητο εδω μεσα. Για debloat μεσω CMD και χρησιμοποιησε το uad_gui, δες βιντεο στο youtube. ” Ευχαριστω για την απάντηση αλλά επειδή δεν το κατέχω και καλά το αντικείμενο είναι καλή λύση και επίσης εάν μπορούσες πιο απλά για να το κάνω.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Από ότι είδα πηγαίνεις από Global Stable ROM σε China Wekkly Developer ROM. Οπότε αμέσως μετά από το Flash που έκανες θα πρέπει να κάνεις ένα Wipe Data ή ακόμη καλύτερα ένα Format Data από το Recovery. Μόνο έτσι θα μπει η συσκευή σου στο MIUI αλλά θα πρέπει να τα στήσεις όλα από την αρχή γιατί θα διαγραφούν όλα όσα έχεις. ” Είχα την τελευταία Ελληνική σταθερή και περασα μέσω twrp την 14.0.5.SJDCNXM που την πήρε χωρίς πρόβλημα, τώρα για να έλθω σε Ευρωπαική πέσμου σε παρακ…
-
Την περνάω μέσω twrp κανονικά κάνω επανεκίνηση στο σύστημα μου βγάζει το λογότυπο MI και μένει εκεί για κάμποση ώρα και μετά μου ξαναπάει στο twrp. Έχω περάσει το twrp 3.7.0_12-v7_A13-apollo-skkk . Να δοκιμάσω όπως λες μέσω fast boot? Αυτή την στιγμή έχω μέσα την 14.0.5.SJDCNXM σταθερή μήπως αυτή είναι κινέζικη και πρέπει να κάνω κάτι άλλο ? Επιχείρησα να το περάσω από fastboot αλλά δεν βρίσκω μετά απο την αποσυμπίεση την διαταγή που μου γράφεις ?????
-
Παράθεση από steliosperamos: “Παράθεση από kostakislarisa: “Αν περάσεις stable EU ναι μετά μπορείς να περάσεις από πάνω την ελληνική. ” προσπάθησα να περάσω stable EU από μπάνω και δεν την περνάει. Miui_APOLLOGlobal_V14.04.0.SJDMIXM Τι πρέπει να κάνω? ” Παρακαλώ ξέρει κάποιος να μου πει ?
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Αν περάσεις stable EU ναι μετά μπορείς να περάσεις από πάνω την ελληνική. ” προσπάθησα να περάσω stable EU από μπάνω και δεν την περνάει. Miui_APOLLOGlobal_V14.04.0.SJDMIXM Τι πρέπει να κάνω?
-
Καλησπέρα να μου δώσετε λίγο τα φώτα σας.....έχω το Mi 10T το έχω ξεκλειδώσει κανονικά και είχα περάσει την τελευταία Ελληνική σταθερή που ήταν 13 miui. Επειδή έχει αργήσει η Ελληνική Miui 14 θέλησα να περάσω μια άλλη και πέρασα την 14.0.5.SJDCNXM η οποία μου λέει ότι είναι multi και λειτούργησε κανονικά.Δεν πέρασα την σωστή ? μπορώ να περάσω άλλη σταθερή EU ? Επίσης εάν βγει η Ελληνική θα μπορέσω να την περάσω από πάνω? Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από steliosperamos: “Ξέρει κάποιος να μου πει εάν θα έχουμε και πότε stable Miui 14 για το Μι 10Τ ? ” Η πρώτη που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο ήταν αυτή >> miui_APOLLOEEAGlobal_V14.0.1.0.SJDEUXM_d9abcdfff2_12.0.zip Από τότε περιμένουμε να βγει νεότερη έκδοση ” Είναι ξεκλείδωτο και περασμένη η ελληνική ρομ μπορώ να περάσω και αυτή ? ή να περιμένω να βγει η Ελληνική ?
-
Ξέρει κάποιος να μου πει εάν θα έχουμε και πότε stable Miui 14 για το Μι 10Τ ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@steliosperamos Έγινε Re-Compile με νέα ROM για την συσκευή σου. Διέγραψε την παλιά και κατέβασε την καινούργια από τα ίδια Links - και θα πρέπει όλα να είναι οκ τώρα ” Οκ την πέρασα μόλις όλα καλά ευχαριστώ!!!
-
Δεν μου την περνάει ούτε από την ενημέρωση του κινητού ούτε από PC Μου λέει Ε2001:Failed to flash system_ext partition Updater process ended with ERROR : 1 Error installing zip file ΄/sdcard/xiaomi-miui-hellas-XTRV ..................zip Updating partition details... Failed to mount ΄/system_root΄ (Invalid argument) Failed to mount ΄/system_ext΄ (Invalid argument)
-
Η ενημέρωση για το Xiaomi Mi 10T (HMK30SUltra_MI10T_V13.0.7.0.SJDCNXM (apollo)) μου έβγαλε στο τέλος μήνυμα λάθους τρέχει κάτι ?
-
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά .....έπεσε στα χέρια μου ένα poco F1(beryllium)ξέρει κάποιος να μου πει την τελευταία σταθερή ρομ και που θα την βρω ? Ευχαριστώ!
-
Τα κατάφερα ...... στο φάκελο adb έσβησα το img ενώ στο cmd το έβαλα κανονικά και το πέρασε. Ευχαριστώ για την βοήθεια!!!
-
Παράθεση από dfoust: “Έχεις λάθος μετονομάσει το αρχείο και δεν το βρίσκει, έκανες αυτά που σου είπαμε; ” Αυτό έκανα.
-
Παράθεση από gkalen: “@steliosperamos Τσεκαρε μήπως έχεις διπλή κατάληξη img .. Δηλαδή να μην είναι Α12apollo.img.img Σβήσε το .img στο τέλος .. ” Τι κάνω λάθος?
-
Παράθεση από dfoust: “Το αρχείο του recovery είναι στον ίδιο φάκελο ; Ανέβασε φωτογραφία ”