Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 206.
-
Παράθεση από gkalen: “@steliosperamos Κατέβασε αυτό το twrp για το Apollo .. twrp-3.6.2_12-v6.0_A12-apollo-skkk.img | by Camerado for Generic Device/Other Ονομάζεις σε κάτι μικρό το twrp , για παράδειγμα A12apollo.img.. Μετά πρέπει να μπεις σε fastboot και να κάνεις την εγκατάσταση μέσω cmd με τις παρακάτω εντολές.. fastboot boot A12apollo.img Θα μπει η συσκευή σε twrp θα κάνεις αντιγραφή το A12apollo.img στη μνήμη της συσκευής και μετά θα επιλέξεις Install , μετά το κουτάκι δεξιά install image …
-
Και ποιόν οδηγό εφαρμόζω ? και ποιο twrp βάζω ?
-
Ανοίγω το κινητό σε fast boot και τα κάνω αυτά?? Αφού δεν έχει μέσα twrp δεν μπορεί να μπει.
-
Βλέπω βγήκε νέα MIUI 13 - Stable ROM recovery για το Mi 10T. Πείτε μου τον τρόπο που περνάω το twrp? Τώρα δεν έχει μέσα twrp.
-
Πως την περνάμε με τον γνωστό τρόπο ή έχει αλλάξει κάτι ?
-
Μπορώ να περάσω twrp στο MI 10Τ ? πως την περνάω ? αυτή τη στιγμή έχω την τελευταία stable.
-
Σε ευχαριστώ να είσαι καλά.
-
Καλησπέρα έχω την 12,5,8 stable και θέλω να πάω στην 13 stable .... ακολουθώ όλη την διαδικασία για fast booot ή κάνω κάτι άλλο ? παραπάνω διαβάζω ότι γίνεται χωρίς format ισχύει εάν ναι πως το κάνω ? ευχαριστώ!
-
Υπάρχει περίπτωση σύντομα να βγει rom recavery για το Mi 10T ?
-
Παράθεση από aopvet: “Παράθεση από steliosperamos: “Στο Mi 10T (apollo) δεν κάνει αναβάθμιση από Twrp θα πρέπει να κάνω Factory Reset ? ” Η έκδοση 13 που διανεμήθηκε είναι για εγκατάσταση μέσω fastboot και όχι twrp. ” Να περιμένουμε άλλη ή θα πρέπει να την κάνουμε εγκατάσταση μέσω fastboot ?
-
Στο Mi 10T (apollo) δεν κάνει αναβάθμιση από Twrp θα πρέπει να κάνω Factory Reset ?
-
Παράθεση από geoanto555: “Τόσες μέρες μας λες ότι δεν μπορείς να βάλεις twrp βρε. Στο οδηγό που σου έχω δώσει , το τελευταίο βήμα γιναυτο το έγραψα. Αν ακολουθήσεις κατά γράμμα τον οδηγό θα έχεις xtrv το πολύ σε 30 λεπτά. ” Το twrp το περνάει στο σύστημα δεν γυρίζει. Πιστεύω ότι ακολουθώ τον οδηγό......