Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 206.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από steliosperamos: “όσο και αν προσπάθησα δεν περνούσε και έβαλα πάλι το stock. ” ποιο εβαλες; Το τελευταίο το έβαλα πάνω από 10 φορές σε μια μέρα σε mi10t pro και ειναι οκ.' Παράθεση από NasDriver: “δεν το έβλεπε σαν σκληρό δίσκο, ” Μάλλον drivers, Το twrp δουλεύει άψογα έστω και αν χρειάζεται να κανεις ακόμη ένα reboot recovery (σε περιπτωση που βλεπει μεν εσωτερικο χώρο αλλα δεν αντιγράφει) ” Ναι το τελευταίο αλλά δεν το πήρε με γυρνούσε συνέχεια πίσω....τι…
-
Παράθεση από amavroudis: “Είναι... Δεν είναι για το ultra... ” Ευχαριστώ για την απάντηση, το ξεκλείδωσα και θέλω να κάνω τα υπόλοιπα.
-
Παράθεση από amavroudis: “Είναι... Δεν είναι για το ultra... ” Ευχαριστώ για την απάντηση, το ξεκλείδωσα και θέλω να κάνω τα υπόλοιπα.
-
Καλησπέρα ας μου πει κάποιος εάν αυτή η ρομ είναι για το ΜΙ 10Τ ? * xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK30SUltra_MI10T_V12.1.1.0.RJDCNXM_v12-11.zip
-
Καλησπέρα ας μου πει κάποιος εάν αυτή η ρομ είναι για το ΜΙ 10Τ ? * xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK30SUltra_MI10T_V12.1.1.0.RJDCNXM_v12-11.zip
-
Θέλω την βοήθεια σας ...εάν μπορεί κάποιος να του στείλω το mi max3 για το ξεκλειδώσει? Προσπάθησα 3 μέρες αλλά δεν τα κατάφερα, έχω ξεκλειδώσει 5-6 φορές αλλά αυτό τίποτα.
-
Παράθεση από geoanto555: “Δες εδώ για αρχή ” Μπα τα ίδια μου λέει να κατεβάσω την νέα έκδοση.
-
Παράθεση από geoanto555: “Είναι κόλλημα της συγκεκριμένης συσκευής. Το έχουν πάθει δύο τρεις ακόμη με.max3. Δεν έχω ασχοληθεί να σας πω οπότε θα δοκιμαζα να κάνω.νεο λογαριασμό. Επίσης κυκλοφορεί κ ένα miflash unlock που που σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχει χρόνο αναμονής. Ίσως με εκείνο να αλλάξει κάτι. ” Έκανα νέο λογαριασμό και με το Miflash unlock δεν μου δίνει χρόνο με πάει κατευθείαν στο 99% και κολλάει εκεί. Ποια έκδοση είναι ξέρουμε ?
-
καμιά δέκα σίγουρα
-
Παράθεση από baxalo: “Μεσω web γινεται το unlock ή με το miflash unlock? ” με το miflash