Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 206.
-
Παράθεση από amavroudis: “Έχεις ανεβάσει κάπου το σφάλμα; Βάλε screenshot. ”
-
Καλησπέρα...σόρρυ που επαναλαμβάνω ξανά αλλά είναι η τρίτη μέρα που παιδεύομαι για να ξεκλειδώσω ένα Mi max 3 και φτάνει μέχρι το 99 και μου βγάζει την ένδειξη Couldn't unlock............mi unlock status. Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη
-
Αγγλικινέζικη ρομ έχει λες να μην τοκανα......
-
λσμοι και συγχρονισμος και μπες στο Xiaomi cloud Και κανε συγχρονισμο---αυτό που είναι??? όλα είναι στα αγγλικά και σκοντάφτω λίγο!!!
-
πως το κανω αυτό ?
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από steliosperamos: “πως γίνετε ? ” Διάβασε τη πρώτη σελίδα του οδηγού.Για αυτό υπάρχει... Διάβασε και ότι δε καταλαβαίνεις ρωτάς... ” Δεν είναι η πρώτη φορά που ξεκλειδώνω..... τα έχω κάνει όλα αυτά που λέει αλλά κάπου τώρα με ταλαιπωρεί.....
-
το έχω κάνει αυτό
-
Παράθεση από amavroudis: “Και; Το έκανες; Προσεθεσες το Mi account σου στις developer options; ” πως γίνετε ?
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69747/
-
δεν ξερω να ανεβασω φωτο Couldn't unlock Please add your account in MIUI'S Settings >Developer options> MI Unlock status αυτά γράφει.....
-
Παράθεση από amavroudis: “Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα; Έχεις ακολουθήσει όλα τα βήματα του οδηγού; ” τα ακολούθησα αλλά μου βγάζει λάθος στο τέλος Mi Unlock status.....
-
κάποια άλλη ιδέα ίσως να μπορέσω να ξεκλειδώσω ?
-
Δυστυχώς τίποτα .....με έχει σκάσει από χτες παιδεύομαι. Μπορώ να περάσω clobal χωρίς ξεκλείδωμα?
-
Καλησπέρα...μου έπεσε στα χέρια μου ένα Mi Max3 που είναι κλειδωμένο και έχω ακριβώς την ίδια ένδειξη όπως με τον παραπάνω φίλο τα έχω κάνει όλα αυτά πιστεύω, αλλά τίποτα ....έχει κάποιος καμιά λύση ? Ευχαριστώ!!
-
Παράθεση από amavroudis: “Μπες εδώ και δες ποια θέλεις, η τελευταία σε fastboot είναι η V12.0.2.0.QEJMIXM POCO F1 – Global Stable ROM Version List – Xiaomi MIUI Official ROM Download ” Γιατί δεν με αφήνει να τη κατεβάσω στον υπολογιστή?
-
Παράθεση από amavroudis: “Μπες εδώ και δες ποια θέλεις, η τελευταία σε fastboot είναι η V12.0.2.0.QEJMIXM POCO F1 – Global Stable ROM Version List – Xiaomi MIUI Official ROM Download ” Γιατί δεν με αφήνει να τη κατεβάσω στον υπολογιστή?
-
την Fast boot rom για το Poco f1 που την βρισκω ρε παιδιά ???
-
την Fast boot rom για το Poco f1 που την βρισκω ρε παιδιά ???
-
Κάποιος να με βοηθήσει για να περάσω Boot rom στο κινητό ???