Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 206.
-
Κάποιος να με βοηθήσει για να περάσω Boot rom στο κινητό ???
-
Παράθεση από gkalen: “@steliosperamos Μήπως θες αλλαγή στο twrp , έχει περαστεί η Ρομ χωρίς προβλήματα .. [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 13/01/2021 Μη τυχόν φλασαρες και magisk μαζί ?? ” Τώρα πως μπορώ να αλλάξω το twrp δεν ανοίγει το τηλέφωνο
-
Παράθεση από gkalen: “@steliosperamos Μήπως θες αλλαγή στο twrp , έχει περαστεί η Ρομ χωρίς προβλήματα .. [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 13/01/2021 Μη τυχόν φλασαρες και magisk μαζί ?? ” Τώρα πως μπορώ να αλλάξω το twrp δεν ανοίγει το τηλέφωνο
-
Την πέρασα μέσα απο΄την αναβάθμιση
-
Την πέρασα μέσα απο΄την αναβάθμιση
-
πέρασα την xiaomi-miui-hellas-XTRV-POCOF1_V12.0.3.0.QEJMIXM_v12-10.zip και είχα την αμέσως προηγούμενη ρομ τώρα το νούμερο της δεν το έχω
-
πέρασα την xiaomi-miui-hellas-XTRV-POCOF1_V12.0.3.0.QEJMIXM_v12-10.zip και είχα την αμέσως προηγούμενη ρομ τώρα το νούμερο της δεν το έχω
-
Έβαλα την προχτεσινή Stable rom και είχα την προηγούμενη.
-
Έβαλα την προχτεσινή Stable rom και είχα την προηγούμενη.
-
Καλησπέρα ....έχω πρόβλημα και στο Poco F1 δεν ανοίγει το κινητό και μου βγάζει Fast boot. Κάποιος να με βοηθήσει να μου πει που θα βρω την Fast boot για το Poco f1?????
-
Καλησπέρα ....έχω πρόβλημα και στο Poco F1 δεν ανοίγει το κινητό και μου βγάζει Fast boot. Κάποιος να με βοηθήσει να μου πει που θα βρω την Fast boot για το Poco f1?????
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από steliosperamos: “Μήπως γνωρίζουμε εάν αλλάζουν τα Αγγλικά γράμματα στις επαφές ? ” τι εννοείς; ” Η μπάρα με το αλφάβητο δεξιά έχει γυρίσει σε αγγλικό....
-
Μήπως γνωρίζουμε εάν αλλάζουν τα Αγγλικά γράμματα στις επαφές ? έχει γυρίσει σε Αγγλικό μετά την αναβάθμιση.
-
πες μου λίγο γιατί θα σκάσω το προχώρησα μπήκε κανονικά έβαλα wifi και μετά στους όρους που λέει δεν προχωράει ...προσπαθώ να τικάρω ότι έχω διαβάσει τους όρους και δεν προχωράει τι πρέπει να κάνω?
-
περίμενε format data από το twrp πως κάνω?
-
το κινητό δεν φαίνεται στον υπολογιστή
-
το κινητό δεν φαίνετε στον υπολογιστή
-
νομίζω ότι έκανα ....πάω στο twrp και εκεί δεν μου δείχνει καμία ρομ τι πρέπει να κάνω?
-
Μου έκανε επανεκκίνηση μου έβγαλε τον χάρτη με την σημαία και έπειτα μου ζητάει κωδικό