Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 206.
-
Καλησπέρα την βοήθεια σας.....πέρασα στο poco την πρώτη stable από τις δύο ρομ που υπάρχουν και αφού τελείωσε μου ζητάει κωδικό Android .....τι πρέπει να κάνω ??
-
Περάστηκε με επιτυχία στο poco με twrp 3.3.0 Oficial. Ευχαριστώ !!!
-
Παράθεση από kaikas: “Αποθήκευση στην κάρτα μνήμης καντο για να το δεις. ” που την βρίσκω την 3,3,0 την γνήσια ??
-
Παράθεση από kaikas: “Παράθεση από steliosperamos: “Στο poco το πρόβλημα παραμένει..... ” Πέρασες twrp 3.3.0 Oficial; ” το έχω βάλει μέσα προσπαθώ να το περάσω αλλά δεν το βρίσκω μια βοήθεια...
-
Στο poco το πρόβλημα παραμένει.....
-
Δυστυχώς στο δικό μου poco το πρόβλημα παραμένει......
-
Και εμείς που δεν το έχουμε το κλειδί αλλά έχουμε μόνο το αναγνωριστικό προϊόντος θα λειτουργήσει κανονικά ?
-
Καλησπέρα....για το poco F1 έχουμε κάποια ενημέρωση εάν θα πάει σε Miui 11 ?
-
Οκ πέρασε και στο poco f1 όλα καλά μέχρι στιγμής... ευχαριστώ!!
-
Για το pocoF1 όπως ανέφερα και παραπάνω παραμένει το πρόβλημα. Κάποια λύση υπάρχει??
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από steliosperamos: “Συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα... ” Αν είχαμε logs από το Recovery θα μας βοηθήσει να δούμε τι συμβαίνει με την συσκευή σου. Δοκίμασες να βάλεις το τελευταίο TWRP Recovery ? ” Ξανακατέβασα ρομ, άλλαξα twrp, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι τα ίδια ....να τι μου βγάζει...thumbnail
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Έχει γίνει Fix και ανεβάσαμε νέα ROM για το Poco F1. Οι σύνδεσμοι στην αρχική σελίδα. ” Συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα...
-
Μου βγάζει σφάλμα 6 στο twrp όταν προσπαθώ να την περάσω....τι μπορεί να συμβαίνει??
-
Καλησπέρα....μια βοήθεια....προσπάθησα να περάσω τον Ελληνικό οδηγό έβαλα την Ρομ μέσα αλλά μετά το φλασάρισμα του twrp δεν μπόρεσα να την βρω. Ακολούθησα τον παραπάνω οδηγό και κόλλησα στην εντολή adb sideload update.zip....έκανα όπως λέει την ρομ αλλαγή ονόματος(update.zip) αλλά μου βγάζει αυτό....error: cannot reed ' update.zip μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ευχαριστώ!
-
Xiaomi Amazfit 2 Stratos
ΜήνυμαΓειά σας να ρωτήσω και εγώ σχετικά με την εφαρμογή Amazfit στο κινητό..... δεν την κάνει εγκατάσταση μήπως ξέρει κάποιος να μου πει γιατί?? Την είχα περάσει παλιά και έχει πλέον σβηστή.... Τα φώτα σας παρακαλώ!!! Ευχαριστώ.
-
Μπράβο παίδες καλή τύχη !!!
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΝαι =============== Ιαν 3rd 2018, 1:41pm =============== Δικό μου ήτανε και το έδωσα στην κόρη μου.. έκανε δικό λογαριασμό... αλλά τώρα προσπάθησα με τον δικό μου λογαριασμό