Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 104.

• Σε Santoni φαίνεται πως όλα λειτουργούν άψογα. - Έντιτ Δεν μου δουλεύει η Google camera

• Πρόβλημα με την οθόνη

M@nos - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παράθεση από EvangeliaK: “Yπάρχει στη συσκευή σου η επιλογή settings->additional settings-> one-handed mode? Ίσως σε βολέψει. ” Πολύ βολικό. Ευχαριστώ

• Πρόβλημα με την οθόνη

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Με κάνα 20€ ακόμα το παίρνεις μεταχειρισμένο. Δεν αξίζει. ” Συμφωνω. Μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξω συσκευή. Μέχρι να καταλήξω σε επιλογή νέας συσκευής και να αντικαταστήσω αυτή, το βασικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν μπορώ να πατήσω στο πληκτρολόγιο τα πλήκτρα που βρίσκονται στην αριστερή πλευρά. Στο gboard υπάρχει η επίλογη ενός χεριού που μικραίνει το πλάτος του πληκτρολογιου και τοποθετώντας το στην δεξιά πλευρά μπορώ να δουλέψω το πληκτρολόγιο κανονικά.…

• Πρόβλημα με την οθόνη

Μήνυμα

Ρώτησα στο κοτσοβωλο που αγόρασα την συσκευή (σε κατάστημα στην επαρχία) και επειδή υπάρχει ένα μικρό σπάσιμο στην πάνω αριστερή πλευρά της οθόνης μου είπαν πως δύσκολα η ινφοκουεστ θα το φτιάξει με την εγγυηση και επειδή και εγώ θεωρώ μάλλον απίθανο να το φτιάξουν με την εγγύηση, δεν θα το στείλω. Είμαι σε δίλημμα αν το επισκευάσω (η καλύτερη τιμή που βρήκα ήταν στον κοτσοβωλο 45€) η θα πάω σε καινούρια συσκευή. Άξιζει η επισκευή σε αυτή την τιμή; την συσκευή την εχω 1μιση χρόνο.

• Πρόβλημα με την οθόνη

Μήνυμα

Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω αργότερα μόλις βρω χρόνο.

• Πρόβλημα με την οθόνη

Μήνυμα

Καλησπέρα και πάλι. 2 ερωτήσεις ακόμα. Πριν στείλω την συσκευή για σέρβις λέω να κάνω factory reset η και wipe data και να το στήσω από την αρχή γιατί εκτός από το πρόβλημα της οθόνης τρώει διαφορά κολλήματα τις τελευταίες μέρες. Τώρα είμαι με αρωμα 8.9.20 και σκέφτομαι να περάσω stable. Υπάρχει MIUI 10 stable για αυτή την συσκευή; δεν έχω δει κάτι. Αν όχι ποια; Εχω πάρει το τελευταίο διάστημα μια βάση αυτοκινήτου που είναι με μαγνήτη. Υπάρχει περίπτωση ο μαγνήτης να προκαλεί πρόβλημα στην συσκε…

• Πρόβλημα με την οθόνη

Μήνυμα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

• Πρόβλημα με την οθόνη

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “Αν σε εκείνο το σημείο δεν ανταποκρίνεται το touch μάλλον είναι θέμα hardware ” Το φαντάστηκα αλλά είπα να ρωτήσω μπας και Παράθεση από makis1024: “Από εδώ έγινε η αγορά ή από έξω; ” Από εδώ. Infoquest Η εγγύηση για 2 χρόνια δεν ισχύει; Αν ναι ισχύει με το root και την ελληνική ρομ η θα πρέπει να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση;

• Πρόβλημα με την οθόνη

Μήνυμα

Αν είναι αυτό που τραβάς το δάχτυλο πάνω στην οθόνη στην γραμμή που δείχνει, δεν Γενικά επειδή έχω ρυθμίσει την συσκευή να φαίνεται στην οθόνη το σημείο που πατάω, στην αριστερή πλευρά φαίνεται ότι δεν πατιέται.

• Πρόβλημα με την οθόνη

Μήνυμα

Καλησπέρα Στην οθονη της συσκευής από σήμερα το πρωί δεν λειτουργεί το touch στο μισό εκατοστό περίπου της αριστερής πλευράς της οθόνης από πάνω μέχρι κάτω. Δεν πατιέται τίποτα.[ Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι άλλο και όχι η οθόνη; Να κοιτάξω κάτι πριν το στείλω για service ;

• Πέρασα την άρωμα σε Santoni πριν από λίγο χωρίς πρόβλημα. Δεν φέρεται να έχει κάποιο θέμα. Για μπαταρία κτλ δεν έχω ακόμα άποψη. Παρατήρησα τα εξής : 1. Η επιλογή recovery στο μενου του power button δεν υπάρχει πλέον αλλά μικρό το κακό μιας και σε όλες τις προηγούμενες 10αρες παρόλο που υπήρχε δεν λειτουργούσε. 2. Μου εγκατάστησε τις εφαρμογές duo, Google photos, Google music, drive ενω Δεν τις είχα πριν και τις απεγκατεστησα από το titanium γιατί εγκατασταθηκαν ως εφαρμογές συστήματος και δεν μ…

• Πάτα παρατεταμένα το power button για 10 δευτερόλεπτα (ίσως και παραπάνω) και ίσως έτσι ανοίξει.

• Κατεβάζεις την ρομ πχ από πισι, την περνάς σε ένα στικακι, συνδέεις το στικακι με ένα otg καλώδιο στο τηλέφωνο και στο recovery (στο twrp αναφέρομαι) το στικακι το βλέπει κανονικά. Την περνάς και καθάρισες.

• Παράθεση από theopan: “Παράθεση από M@nos: “.... ” Με μπερδέψες με εκείνο το "Στην ουσία δεν έχω τηλέφωνο αν την μισή μέρα πρέπει να είναι στον φορτιστή". Αν σε βγάζει 1,5-2 μέρες (όπως κι εμένα άλλωστε άνετα) απλά το βάζεις για φόρτιση τη 2η νύχτα και όσο χρειαστεί. ” Εννοούσα ότι όταν έπρεπε να το βάλω να φορτίσει (πχ μεσημερι μετά την δουλειά) θέλει πολλές ώρες να φορτίσει με αποτέλεσμα αν πρέπει να φύγω από το σπίτι να πρέπει να το πάρω στην ουσία αφορτιστο. Φαντάσου ότι όλο το βράδυ (δώδεκα…

• Παράθεση από theopan: “Παράθεση από M@nos: “Δεν ξέρω αν έγινε σκόπιμα η τι έγινε γενικότερα αλλά τώρα για παράδειγμα Φορτίζει 4 ώρες και από 17% είναι στο 50% Στην ουσία δεν έχω τηλέφωνο αν την μισή μέρα πρέπει να είναι στον φορτιστή. ” Αδερφέ εγώ κατάλαβα ότι απλά σου φαίνεται αργός ο χρόνος φόρτισης όταν χρειαστεί να μπει στο φορτιστή και αντί π.χ. να κάνει 2:50 ώρες που έκανε παλιά τώρα κάνει 3:30 ή 4 (γιατί εγώ αυτό έχω παρατηρήσει μόνο και το αποδίδω στο ότι επέλεξαν να "μακρύνουν" το χρόνο…

• Δεν ξέρω αν έγινε σκόπιμα η τι έγινε γενικότερα αλλά τώρα για παράδειγμα Φορτίζει 4 ώρες και από 17% είναι στο 50% Στην ουσία δεν έχω τηλέφωνο αν την μισή μέρα πρέπει να είναι στον φορτιστή.

• Εδώ και λίγο καιρό Φορτίζει παααααρα πολύ αργά. Για πλήρη φόρτιση θέλει πάνω από 6 ώρες. Δοκίμασα άλλο φορτιστή, άλλα καλώδια αλλά τίποτα. Τι μπορεί να φταίει; (MIUI 10 global 8.8.16)

• Παράθεση από drillerkiller: “Καλησπέρα, περαστηκε κανονικά στο sagit μου αλλά δεν ανοίγουν με τπτ η εφαρμογή ασφάλειας και η εφαρμογή των μηνυμάτων! Πατάω και κάνει force close, παω στις άδειες από το μενού ρυθμίσεων και κάνει πάλι το ίδιο. Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο;; ” Καλημέρα. Μήπως έχεις exposed; Μολις το έκανε και σε μένα πριν μερικές ρομ και τελικά μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα πως την ζημιά την έκανε κάποιο module του exposed. Απενεργοποιησε το exposed, δοκίμασε το ξανά και αν σου δο…

• Παράθεση από amavroudis: “Δεν αναβαθμίζεις στο τελευταίο καλλίτερα; ” Πέρασα το τελευταίο αλλά συνεχίζει να κάνει το ίδιο. Είναι λίγο σπαστικό αλλά μικρό το κακό εφόσον λειτουργεί με τον άλλο τρόπο.

• Παράθεση από amavroudis: “Ποιο twrp recovery είναι περασμένο τώρα που αναφέρεις αυτά; Ανέβασε version να το δει ο @geoanto555. ” Η αλήθεια είναι πως ειναι λίγο παλιό. 3.1.0-0 Παντως μέχρι στιγμής δεν είχα θέμα. Μου έχει κάνει εντύπωση πως η συσκευή μπουταρει (είτε από recovery είτε όταν είναι κλειστή) πολύ γρήγορα. 10 με 15 δευτερόλεπτα το πολύ.